Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 22:08

Ginger

Nikdy to netrvalo déle než měsíc, spíš dva týdny. Muž tam byl den před Vánocemi a dokonce mu nabídli ten samý den. Ale to se mu tam už nechtělo vracet a ještě by si musel stehy vyndat sám (což u něj není zas taková překážka ). 

Offline Jos
příspěvků moje polička 05. ledna 2024 22:08

continuity

muz si pred let nechal odstranit taky asi 4 na zadech. Zhojily se mu pekne keloidni jizvou a svedi doted. Ale zas to byla znamenka 2cm plus. To prejde! A zas chodis ke kapacite oboru

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 22:12

continuity diky, to neni tak dlouha doba. Tak ja to zkusim taky.

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 22:14

JosOno to tam vyndávájí mladé holky před atestaci.

Já si zas říkám, že toto není zas taková věda, ta minulá byla docela šikovná a tahle se mi zdála ještě lepší. 

Já mám na zádech taky šílenou jizvu, sice nesvedi, ale hezká neni. ale bylo léto, vedro a celkově blbý, to znaménko bylo obří, hluboké a rostlo. A dělal to sice chirurg středního věku, ale měla jsem pocit, že poprvé v životě, jak se k tomu hotoval. 

Taky jsem zvědavá, co to udela, doufám v lepší konce, jizvu na ruce už nemám téměř vidět. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 05. ledna 2024 22:27

continuity Po atestaci uz tam taky nebudou . Dulezite je to rozhodnuti/kontrola. Obecne jit treba k prednostovi kliniky na vykon neni kolikrat vyhra. To i tradovala jedna nase kapacita oboru, ze mel protekcne uspavat nekoho na sale, kde dvacet let nebyl a malem to dopadlo spatne (nadsazka) .

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 06. ledna 2024 06:46

Asi se ze mě stává Skřivan, jsem uz skoro dvě hodiny vzhůru. Což vlastně nevím, jestli je stížnost.

Co je horší, 5 minut jsem vzpomínala, jak se jmenuje ten sesterský obchod Cosu. Úplně jsem fyzicky cítila ten blok v hlavě, že to tam někde je a nechce to ven.

No a vzpomněla jsem si, Arket je to.

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 06. ledna 2024 10:06

Mulen no to brzké vstávání teda je na stížnost. Úplně tě chápu, taky bych si stěžovala

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 06. ledna 2024 13:29

Mulen hrozný...
mám to taky, vzbudím se a nemůžu usnout, ale ani vstát a něco dělat. A v sedm, kdy bych měla začít fungovat, tvrdě spím. Tak nějak vůbec mám to spaní hrozně rozházený.

Offline Kokoska
34990 příspěvků moje polička 06. ledna 2024 14:06

andulka01 to pry muze byt tou posledni verzi covidu, poruchy spanku a dokonce snad i uzkosti a dusevni nepohoda.

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 06. ledna 2024 14:26

Já se budim pravidelně mezi 3 a 4. Děs. V týdnu to dám,ale stejně ležím do 6,ikdyz bych mohla vstát a jít třeba dřív do práce. Ale nejsem schopna vylézt. Jenže to mám i o víkend, dnes tedy do půl 5. To bych brečela. Někdy ještě klimbnu,ale dnes ani to. 

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 06. ledna 2024 14:34

Kokoska já to bohužel takhle mám už asi rok... takže nejspíš si za to můžu sama, bývám dlouho v práci (nemusím, ale večer se mi líp dělá), mám rozhozený režimy, občas nějakej ten stresík.

Offline Lilly_Ku
4544 příspěvků moje polička 06. ledna 2024 15:00

andulka01 mela jsem to letos taky. muze to byt stresem (nejen negativnim) a zvysenou hladinou kortizolu. pomohlo mi brat 5 htp s vyresit zdroj stresu, i kdyz ten stres byl rekneme pozitivniho razu :)

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 06. ledna 2024 15:08

Lilly_Ku zatím to doplňky řešit úplně nechci, ty těžký rána mám celoživotně, jsem spíše sova. Prostě žiju nezdravě, když to změním, bude určitě lepší i ten spánek. A ano, i pozitivní stres :-) teď jsem zace do 4 nespala, protože jsem měla "kreativní"

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 07. ledna 2024 15:47

Poéma DruI Tyjo děkuju, jste moc hodné. No mně je to fakt záhadný. Přes týden jsem to neslyšela přes den vůbec, v noci jen velmi slabě. Ale včera večer začlo peklo, od tý dobý duní strašně. co se změnilo? Začlo mrznout (takže někdo pustil kotel?), celkem tu fouká vítr, ale to i včera odpoledně a nic slyšet nebylo. Je neděle, tak nevím z kterýho provozu by to tubylo (navíc mi přijde, že v okolí takovj zdroj není). 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 07. ledna 2024 16:59

Lama_z_Lana mohl zacit hrat nejaky kotel, tepelne cerpadlo? Neco co pres Vanoce nejelo a ted se rozjizdi provoz. Muz tez zapina ve firme topeni az dva dny pred navratem po Vanocich. Jinak jen temperuje.

Kazdopadne to muze byt cokoli, co nebylonv provozu pres Vanoce.

Offline Kokoska
34990 příspěvků moje polička 07. ledna 2024 17:18

Lama_z_Lana neexistuje nejaka firma, ktera by zmerila vibrace nebo hluk nebo to i zamerila, odkud to jde?

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 07. ledna 2024 17:20

Candance přemejšlím nad těma "provozama". Tady jsou akorát 100m doprava garáže + nějaké kanceláře (ale ty jely i mezi svátkama, všude se svítilo), druhých 100m doleva je autoservis. Jinak tu okolí nic není, jen bytové domy. 

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 07. ledna 2024 17:21

Koupila jsem si v patek rovnou náplasti na prevazy na ty znaménka. Včera jsem ještě použila starou zásobu z naší místní lékárny a dnes po sprše zjistila, že nové z Dr. Max vůbec nedrží. 

Peklo toto, nějak jsem vyštrachala ještě něco, co mi tady zbylo po muži a nějaké prošlé z autolékárničky. Ještě, že jsem jich pořídila jen dvanáct a ne 50, jak budu potřebovat.

Místopřísežne tady prohlašuji, že do toho řetězce už nevlezu!

(Nakupuju tam málo, ale v pátek jsem tušila,že naši místní lékárnu už nestihnu.)

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 07. ledna 2024 17:22

Kokoska změrit vibrace a hluk se dá, ale řekli mi, že šance určit zdroj je velmi malá. Přičemž celé měření by vyšlo na cca 18k, takže to bych si musela hodně rozmyslet, zda to risknout no

Offline Kokoska
34990 příspěvků moje polička 07. ledna 2024 17:25

Lama_z_Lana to jsem nevedela, ze je to tak drahy.