RoSa no kéž by to bylo takhle easy ![]()
Chvíli jsem mezi ložnici a kuchyní neměla dveře a ten kompresor byl tak hlasitý, že jsem jiusela občas na noc vypnout.
RoSa no kéž by to bylo takhle easy ![]()
Chvíli jsem mezi ložnici a kuchyní neměla dveře a ten kompresor byl tak hlasitý, že jsem jiusela občas na noc vypnout.
Lama_z_Lana O svátcích jsem byla na návštěvě u paní a ze začátku tam byl slabě slyšet hlubší dlouhý tón. Prý to dělá tepelné čerpadlo, jak se zapne radátorem se to nese do místností.
Kan Tohle byla jedna z prvních věcí, co jsem řešila. Ale na našem domě žádné TČ není. Barák je v památkový zóně, takže tu nejsou ani klimatizace. Já mám okna do ulice, ale když jsme se dívali do vnitrobloku, tak tam někdo to TČ má, ale to jsou úplně jiný baráky, třeba 50m od našeho. Zas takovej netopýr snad nejsem ![]()
Já jsem zvědavá na jaro jestli to přestane, tak je to možnost, že je to něčí kotel. Ale jak pak tohle řešit. No uvidim.
Lama_z_Lana Jestli jsem pochopila správně, ten zvuk jsi od doby, co ses vrátila z nemocnice přibližně do konce roku neslyšela. Zaměřila bych se asi spíš tedy na něco, co v tomhle období mohlo být vypnuté, nebo zavřené. Někdo v domě nebyl třeba mimo bydliště a neměl nějaké zařízení, spotřebič vypnutý? Pořád nad tím přemýšlím, i manžela jsem vyslýchala, co by to mohlo dělat, mno na nic moc jsme nepřišli.![]()
Lama_z_Lana já nad tím také přemýšlím, protože co by mě dokázalo dostat do blázince jsou právě různé zvuky. Ještě mě napadla průmyslová kamera... U nás v práci máme na jednom zařízení takovou fakt tu velkou viditelnou kameru a už několikátý den, když jsem šla kolem nesnesitelně pískala. Takže možná i tímto směrem se zaměřit.... kamery na střeše do ulice.... na lampě...semaforu...
Lama_z_Lana A je to vyloženě zvuk přístroje? Nám třeba hučely vstupní dveře, když někdo otevřel okno na chodbě, protože tam nedoléhající mezírkou fučel průvan. A teda trvalo mi kupodivu dost dlouho než jsem přišla na to, co to je. Tak třeba ještě sledovat jestli ten zvuk nekoreluje s větrnějším počasím.
barbucha continuity uz skoro 2 roky jede - cimz mi doslo ze je jeste v zaruce
Tak to máš kliku, mně všechno odchází úderem prvního dne po záruce ![]()
Karja od muže slyším, že mi je večer zima, protože se ráno nemeju do půl těla studenou vodou. Ještě nějaký nápad?
Ty zjevně ještě nevíš, co jsou to návaly ![]()
Milostpán se zimomřivě tetelí, já odhazuju župan a otvírám okno!
barbucha no nevim a doufam, ze uz se nedovim!
Ale bylo by ti teplo, a zadarmo! ![]()
barbucha uz jsem to prosvihla, co nadelam.
To nebyl 2x rozumný nápad nechat si vyndat 4 znaménka najednou a jet vyzvednout do města zásilku. Dotackam se domů a padnu.
A jedno přišlo k sobě a fakt to bolí. Asi že je to na kosti? O těch ostatních nevím.
continuity udelej si hezky vecer, prece jen je to nejaky zasah do tela.
Gatita jo,asi mi nic jiného nezbyde. Jsem byla moc optimistická, o tom jednom před Vánoci jsem totiž ani nevěděla.
continuity mne teď hodně bolelo jedno na hlavě, taky asi jak je tam ta kůže tenka, zbytek nějak normalne, ale ta hlava jsem myslela, ze se mi rozskoci
Potrefenáhusa hlava je jiný level. Tam je hodně nervů a všeho, tohle je na břiše.
bricho je taky taková hodně zranitelna část (žádný kosti tam ale bohužel nemám)
continuity ja zas nekdy nedavam zubare. Jednou jsem jela hned po extrakci osmicky na celodenni vylet, kde jsem nachodila asi 15 km, a zubare si bezne resim v pauze na obed, ale naposledy jsem odtamtud sla tak zmordovana, ze jsem si musela vzit na zbytek dne dovolenou a byla jsem zrala do postele![]()
Potrefenáhusa to první bylo na prsu a úplně v pohodě. Teda tyhle byly taky větší a jsou na takových pitomych místech jako je guma u pasu. Jen se mi nechce dělat po jednom, protože je to měsíc bez bazénu a celkově mě to docela omezuje.
Když už jsem se do toho dala, dnes jsem vyplazla u Hercogove 5 stovek za "služby recepce", takže pokud budou jizvy alespoň trochu příčetné, ještě na podzim otočím záda, pokud se nenajde něco dalšího.
continuitymuzu se zeptat, jak rychle te na to odstraneni znamenek objednali? Ja k Hercogove chodim s necim jinym, ale odstraneni znamenka na krku uz mi nekolikrat doporucila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.