Kokoska no mne to taky překvapilo...takže by to byla asi ta předposlední možnost (před prodejem toho bytu, haha).
Stěžovací vlákno
Lama_z_Lana to je blba situace, snad na ten zdroj nejak prijdes.
Lama_z_Lana tak to je peklo, teda. A pokud se najde zdroj, ještě je otázky, jestli s tím majitel bude chtít/moci vůbec něco udělat. Ale pořád doufám v dobré konce a držím palce!
Lama_z_Lana asi bych si začala psát deníček ![]()
continuity Ty náplasti Dr.Max potvrzuju nedrží, koupila jsem balení "Sensitive" kde toho byl metr. Šetrné ke kůži opravdu byly, když na ní vydržely tak pět sekund.
andulka01 tohle jsem chtěla zrovna říct... kamarádka má případ, že o zdroji stálého hluku ví - podnikatel si uprostřed rodinných domků postupne vybudoval, a stále zvětšuje, takovou jako fabriku, kde stále snad na tři směny jedou nějaké dunící stroje, a za léta dohadů, žalob a jednání (Černé ovce inclused) s chlapem nic nehnulo. Všechno má patřičně ošéfovaný a hotovo dvacet. Nakonec se po letech odstěhovali...
Lenka22 zkusit hygienu. Nam pomohli.
Candance ta tam určitě taky byla, myslím, že místní komunita vyzkoušela všechno.
Sorry, že to tady furt přetřásám. Dnes je fakt blbej den ![]()
Začíná mě to celkem psychicky vysávat. V ty dobrý dny tu z toho mám radost, ze to tu začíná bejt hezký, plánuju co a jak a pak přijdou dny jako dnes, kdy to na mě padne, nevím co dělat a mám strach, abych to zvládla.
Lama_z_Lana
,jezis já se ti nedivím,klidně přetřásej. Já,která jsem alergická i na 5ti minutovou písničku,kterou nesnáším a odcházím,pokud to jde,to zoufalství naprosto chápu.
Lama_z_Lana vůbec se ti nedivím, že to přetřásáš. Moc s tebou soucítím a doufám, že se to brzy vyřeší.
Jak u vás?
Lama_z_Lana co předchozí majitel - nevíš, proč to prodával?
Lenka22 Paní zdědila byt po matce, původně si myslela, že tam bude žít dcera. Ta se ale vdala mimo HK (paní taky nežije v HK), chvíli to pronajímala, ale prodala to proto, aby měla dcera peníze na jiný byt.
Lenka22 to mě taky napadlo, jestli to neni nějaká skrytá vada... a blbě se to pak bude prodávat dál, na tohle se musí asi upozornit... ![]()
Ono to tady neslyší nikdo. Ani v ty blbý dny. Naopak si tu pochvalujou, jaký tu je ticho. Takže mi nikdo ani nemůže pomoct ![]()
Lama_z_Lana Zkoušela jsi to přehlušit nějakým jiným zvukem, který by ti nevadil? Třeba nějaký bílý šum, jako se pouští na usínání miminkům? Tvůj byt fakt vypadá moc hezky, tak škoda toho zvuku.
Lama_z_Lana A teda nevím jestli už jsi to neřešila, ale nemůže to být nějaký tip tinnitu? Třeba by to vyřešila návštěva ORL.
DruI V ty lepší dny je to v pohodě, přes den to nevnímám vůbec, v noci trochu je, ale zaspím to.
Dneska třeba přes den musím mít sluchátka, na noc si dám asi melatonin.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.