Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline bublifuk
příspěvků moje polička 13. ledna 2024 21:26

continuity ať je vše v pořádku.

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 13. ledna 2024 22:14

continuity Ať je dcera v pořádku

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 13. ledna 2024 22:43

continuity Držím pěsti, ale jsem si jistá, že to bude v pohodě. Ona to mohla být i stresová reakce, zažila jsem to jednou s dítětem, které skoro hodinu po pádu nereagovalo na podněty a taky mu nakonec nic nebylo. 

Půda jednou rozmrzne a my jsme v pohotovosti!

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 13. ledna 2024 22:56

continuity dočítám, držím též palce, ať je dcera brzo doma a hlavně v pořádku

Online continuity
43141 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 07:05

Díky všem, nezvládám to jmenovat. 

Garfie

já se nějak extra nebojím. Nakonec jsem mluvila ještě s druhým vedoucím, ten je mnohem zkušenější a popsal to slovy: vypadalo to jak epileptický záchvat - to měli asi říct těm záchranářům místo "krecovala". doktorka na příjmu byla z toho dost zmatená, v tu chvíli jsme nevěděly ani jedna, co to znamená.

pak jsem se ještě dočetla, že epileptický záchvat umí vyrobit úplně každý mozek, i ten zdravý, když je prestimulovany, vyčerpaný nebo zdrogovaný a někdy je ten podnět podráždění krvácením, proto je to při úrazech mozku rizikový faktor.

A ještě jedna zajímavá věc, cca 10% lidí prodělá v životě jeden epileptický záchvat, aniž by to cokoliv znamenalo. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. ledna 2024 08:07

continuity já měla epileptický záchvat po úderu do hlavy asi ve dvou letech, ani to nebyla moc velká rána, v nemocnici si mně nenechali. Vlastně jsem z tvého popisu myslela, že to bylo ono i u vás. Ale nevěděla jsem, že to může být i u starších.

Online wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 10:27

continuity 

Držím palce, ať vše dobře dopadne.

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 11:08

Jana Hlaváčová

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 11:15

rozarka cetla jsem. Mela jsem ji moc rada, skoda, ze kvuli nemoci uz dlouho nemohla hrat. 

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 13:04

Na úterý mám dojednaný oběd pro 70 lidí v pražské restauraci. Od začátku dohodnuto, že platba předem fakturou, za mě ok. V pátek ráno píšu do restaurace, že stále ještě neposlali fakturu, že v pondělí a úterý je celá firma mimo kancl a nepůjde to zaplatit. V pátek večer ve čtvrt na devět přijde faktura. A dnes, neděli, mail s dovětkem, že když to v pondělí nebude zaplacené, akci mi zrušej. WTF?

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 13:40

andulka01 zaplatit v pondělí a poslat jim potvrzení z banky? Že platba na jejich účet odešla?

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 13:41

Torrah no to píše andulka01 že nebude kdo mít udělat.

Hrozné chování.

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 13:45

Pinot Noir jo tak, já to četla jen letem světem. Tak to je blbý. Zavolat a domluvit se, asi nic jiného nezbývá.

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 14:40

Torrah volám, nebere to. Vůbec nevím, co jim přelítlo přes nos, při domlouvání byli krásně vstřícní, v pohodě. Takže teď budu volat šéfovi, ať to zaplatí nějak bokem bez toho, aby to prošlo finančním oddělením a pak to zpětně budeme řešit. 
Pinot Noir úplně mě to rozhodilo, měla jsem pocit, jak mi všechno klape... a samozřejmě to není jediná věc, co se sype. Nejspíš budu muset ještě dělat DJ a postavit celý hudební program (a nemám kdy), kolega, co měl tohle na starosti, má vážně nemocnou maminku, nevím, zda přijede. 
Ostatně, na tuhle akci jsem měla mít dva pomocníky, odpadli všichni a teda na one man show jsem asi už stará...

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 14:42

andulka01 držím palce, ať to zvládneš. Tohle jsou fakt nervy.

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 14:44

Torrah díky, ono to nějak dopadne :-)

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 17:42

continuitydceři přejí rychle zotavení

Online continuity
43141 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 18:05

wendulka Lama_z_Lana

děkuji, jedu z nemocnice, je pořád na kapackach protože nezvládala jíst, aniž by se poblila. 

Na zítra to domů fakt nevidím, nezvládá ani čtení a těší se až půjde v šest spát. 

ale zas si různě hraje s postelí a s těmi monitory - zadržuje dech a zkouší přehazovat to čidlo na saturaci, aby vůbec nepiplo. (To jí nějak sestry dovolily, že si to může měnit mezi prsty). To už trochu připomíná naše dítě.

Offline Catherinne
10852 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 18:08

continuity na začátku příspěvku jsem si řekla ajaj, to nevypadá úplně růžově, ale konec mě přiměl k úsměvu . Přeji brzké uzdravení.

Online continuity
43141 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 18:08

Jedna dobrá věc na tom úrazu je ta, že mladší přestala rozporovat potřebnost pateřáku na lyžařský zájezd se školou. Předtím o něm nechtěla ani slyšet.