Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 22:27

Karja Promiň, ale zrcadlo Českou poštou držím palce s refundací

jsem si takhle v Ikea koupila kromě mnoha dalších věcí dlouhé zrcadlo, pečlivě vše naskládala do velice malého auta a zavřela zadní dveře. No na to refundace neplatila... 

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 22:31

Tabea to je dobrej zaver! Ocekavala bych, ze si z toho syn veme ponauceni, ze se helma hodi

Online Karja
44728 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 22:33

Pinot Noir No já nevím, mně snad ani neštve ten flek, ale spíš se štvu já, že jsem taková zrychlená a pak se stane co se stane.

andulka01 Kupovala jsem ho na mallu a už si vůbec nepamatuju, zda šla vybrat doprava. No poděs. Jsem měla radost, že něco bude zas navíc...a nic:-D

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 22:41

Karja V Bonami nám na exkurzi říkali, že na zrcadla mají kvůli dopravcům 40% neúspěšnost doručení vcelku. A to na to vymysleli speciální balící stroj. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. ledna 2024 22:43

Tabea syn včera upadl na nos, krev netekla, ale jsem ráda, že tu helmu měl.

Online Karja
44728 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 22:56

andulka01 No právě jsem odklikla sprchové dveře...přeprava stojí 4 kila, takže od toho čekám, že mi to přivezou vcelku!

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 22:58

Karja good luck

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 23:04
Reakce na 711990:

Tabea to je dobrej zaver! Ocekavala bych, ze si z toho syn veme ponauceni, ze se helma hodi

​třeba jen chtěl, abych mu znova zopakovala, že helmu nosí, protože mi na něm a jeho hlavince záleží

Už víckrát sám poznal, že helma je dobrá věc. 

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 23:16

Tabeabazény jsou černá díra, já jsem v bazénu už nikdy nenašla nic, co jsem tam zapomněla. Během let dvoje plavky a pantofle. 

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 15. ledna 2024 00:12

continuity přitom tyjo fuj, cizí pantofle ani plavky bych si nikdy na sebe nevzala

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 15. ledna 2024 00:35

continuity Dočítám až teď a s postupem čtení vývoje situace si dovolím napsat, hurá, vypadá to dobře, když si dcera už hledá zábavu .

Musela jsi být strachem bez sebe, člověk nikdy neví, dokud nemá přesné informace.

Držím palce, ať vše dobře dopadne a dcera jde brzo domů .

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 15. ledna 2024 00:37

Tabea Uvědomělý kluk, to se mi líbí, ať mu to vydrží .

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 15. ledna 2024 00:40

Evaeva Uf, další úraz? Hlavně, že to byla jen taková "prkotina". Helma je vždycky bonus. Nedávno jsem si říkala, že když jsem byla malá, nikdo takové pomůcky moc neřešil (spíše vůbec) a jsem ráda, že v tomto ohledu doba pokročila. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 15. ledna 2024 00:45

Ještě jednou moc děkuji všem za účast .

Kokoska olte Raduza 

Děkuji za rady. Doufám, že pozastavení důchodu opravdu vyřídí pohřební služba (důchod chodil na účet - mmch, bankovní účet, to bude další anabáze, nevím, jestli se máma teď k účtu vůbec dostane), protože jsem se dočetla, že k vyřízení je třeba rodný a oddací list (nemohu ani jedno najít ).

Energie musím nechat přepsat.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 15. ledna 2024 00:54

Vlm Naprosto ti rozumím a je fajn, že čas vše vyřešil a vidíš to teď tak nějak přirozeně a lehce. wendulka Děkuji. Do té fáze - krásné vzpomínky a "obyčejný" smutek bych se ráda dostala co nejdříve. Zatím se mi to nedaří.

Mám starost i o maminku, protože se mi zdá, že jí to tak nějak stále nedochází. Jako, když se tělo hned po úrazu dostane do takového obranného/ochranného módu a bojím se, co se stane, až ta krusta opadne. Sice jsem moc ráda, že jedná racionálně (dnes jsme spolu připravovaly oblečení pro tátu atp.), ale nějak se mi ten její klid nezdá. Ale třeba se mýlím a bude vše v pořádku. Snažím se s ní teď více mluvit, rozptýlit jí, aby si nepřipadala sama.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 15. ledna 2024 00:59

Renusatko Děkuji ... mrzí mě, pokud jsem v tobě obnovila vlny smutku :-(. Člověk si říká, takový je život, jde o přirozený jev, přesto to hlava zatím odmítá pobrat. Ale musíme jít dál. Jen to chvílí potrvá, to je jasné. Pořád přemítám, co všechno jsem mu ještě chtěla říci a na co se zeptat a najednou to nejde a je to nevratné. 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 15. ledna 2024 04:42

Karja no... tatínek si kdysi objednal sprchovou zástěnu. Přišla českou poštou, balení vypadalo ok, doma zjistil, že jeden plast je prasklý.. No v eshopu ho poslali do háje, že je to dopravcem... a běž na poštu, že něco rozbili. Asi fakt jedině rozbalit přímo na poště a případně rovnou hlásit. Ale nevím teda jak to udělat pokud to dovezou domů - chtít aby doručovatel viděl jak to rozbalím?

Online Karja
44728 příspěvků moje polička 15. ledna 2024 07:10

bublifuk No, já jsem zvědavá, jak to se mnou vyřídí. Ono správně bys to asi měla rozbalit s tím dopravcem. Ale říkej poštačce, moment, moment, jen to tady rozbalim..... Naštěstí to nestálo moc, ale stejně bych chtěla aby to plně nahradili.

Offline Vari
2220 příspěvků moje polička 15. ledna 2024 07:27

Karja Mně se takhle jednou cestou rozbil rámeček na fotky, chtěli jen poslat fotku toho rozbitýho a poslali mi novej. 

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 15. ledna 2024 09:24

Karja prodávající má smlouvu s dopravcem, ty platis za dopravu prodávajícímu. Takže při problému musí reklamovat on, ne ty. Držím palce, ať to dorazí v cajku.