Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 18:50

continuity asi pekny otres mozku? Tak at je brzo fit!

Online wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 19:55

continuity 

Hu, no ta se teda musela praštit. Taky si myslím, že zítra ještě ne. I kdyby tam nebyla tahle komplikace, tak ze zkušenosti vím, že EEG sice sestra natočí během půlhodiny, ale než dostane ošetřující lékař/ka popis, tak to i v té nemocnici chvíli trvá. A ty kapačky určitě pomůžou. Ten konec tvého příspěvku tomu napovídá.

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 20:05

continuity to je drsný, musela to být pořádná rána. 

Online continuity
43141 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 20:13

wendulka Kokoska  jo bude to celé na dýl si myslím. 

Ona to bere sportovně, vyhne se příští týden šesti pisemkám a hozené je to tak, že si to může známky jen zhoršit až na němčinu, kterou zas nepočítají ani na jedné ze škol kam se hlásí.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 14. ledna 2024 20:22

andulka01 tyjo, tak ať to dobře dopadne! To jim nevadí, že do budoucna můžou přijít o kšefty? Nebo se nestihli připravit a doufají, že to půjde takto snadno zrušit? Samé otázky.

Online continuity
43141 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 20:22

Pinot Noir jo, ono bylo něco "vidět" i na CT, což normálně nebývá. Chce to čas prostě. 

Jo a vzala jsem tam i mladší a dětičky došly k závěru, že by potřebovaly tu polohovací postel domů.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. ledna 2024 20:29

continuity tak k tomuhle závěru došly v porodnici i moje dětičky A jako mají pravdu, je to super.

Dceři evidentně úplně dobře není, ale už má roupy tak to jistě půjde rychle.

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 21:41

My byli dneska na bruslení a vzali jsme i dcery kamarádku (6 let). Syn hned řešil, že nemá helmu. Tatínek ji přivedl bez ní a já to nerozpitvával, protože ji bez helmy vozí i na kole na nosiči. 
Po asi 10 minutách padla, rovnou na obličej. Tekla jí celkem fest krev z nosu, hodně se kousla do horního rtu, spodní byl taky oteklej a začala se jí kývat horní mléčná dvojka. Jedničky má ještě malý, tak snad budou ok. Když jsme volali tatínkovi, aby si pro ni na bruslení přijel, tak syn pořád hlásil, že s helmou by se takhle nezranila. Doma to řešil dál celý den, proč helmu neměla, atd. Uzavřel to tím, že se zeptal, proč on musí mít helmu pořád (kolo, koloběžka, brusle lední i kolečkový). A že je vlastně chudák, protože jiný děti můžou bez...

Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 21:48

Vlakno mi vypadlo zo sledovanych, tak teraz tu v šoku docitam

whiskas je mi to veľmi ľúto. Výčitky nemaj žiadne,  robila si, co si mohla, až nadštandardne. 

Sweet Potato dcéra je úžasná

continuity prepanaja, dufam, ze bude dcérka čím skôr fit!

Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 21:49

andulka01 uf, veľmi nepríjemná situácia,  dúfam,  ze sa vyrieši

Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 21:51

A mám drobnú sťažnosť na seba. Namiesto octu som do práčky naliala olej

Offline Karja
44727 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 21:55

letfenixa No, no. 

Já o sobě radši nemluvím. Já jsem vylila savo na podlahu! Na to, jak se zbavit sava z dřevěné podlahy google mlčí...jako není to uprostřed obýváku a ono se to snad časem sleje, ale stejně, je tam prostě vyžraná barva. Pak jsem si ještě obtiskla žehličku na závěs (jo, žehlila jsem závěs no...:-D). Prostě dělat něco chvatem není dobrý....

Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 22:02

Karja mne spadl ve sklepe na podlahu při poskakovani pračky špatně zavrenej gel a praci prášek, je tam hrbolatej beton, při jakymkoliv pokusu to vytrit to silene penilo asi půl roku 

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 22:02

Karja to zní jako den, kdys měla jít radši do lesa

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 22:03

zehlit zavesy, vytirat ve sklepe... vy se zeny nudite!

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 22:03
Reakce na letfenixa:

A mám drobnú sťažnosť na seba. Namiesto octu som do práčky naliala olej

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 22:04

letfenixa bude dobre promazana

Offline Karja
44727 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 22:18

viktorka_od splavu Já jsem si nechala šít závěsy do celého domu...tak to pak chtělo nějakou upravu. Jsem ráda, že jsem to pověsila a něco už je.

Tabea No možná jo:-D

Offline Karja
44727 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 22:19

Jo a taky jsem si objednala zrcadlo - doručení českou poštou. To nejchtějte vidět, co mi přišlo, normálně zrcadlová tříšť. Doufaám, že mi to v pohodě vyrefundují a nebudou to chtít poslat zpátky, to nešlo ani zabalit, aniž by z té krabice něco nepadalo...otvírala jsem to v kuchyni s holkama za zadkem.

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 22:26

letfenixa

Karja to zamrzí. ono se to časem zjemní a taky časem přijde taková ta provozní slepota, ale v tu chvíli by si člověk nafackoval. Muž takhle při stěhování přenosné klimatizace, naprosto zbytečného krámu, který jsem nechtěla kupovat a od začátku ho nenáviděla, poškodil úplně nové dřevěné schody. Teď už je ten náš barák omlácenej a ošoupanej ze všech stran a ty schody se teď jeví jako dost zachovalá část, ale tehdy to byla první taková "škoda nafurt" v úplně novém domě, sr@lo mě to hrozně.