Karja Díky, to by bylo nejjednodušší řešení. Vyčkám tedy na úmrtní list a pak se tedy zřejmě vše uzavře, včetně karty. Na ten list musím vyčkat tak jako tak, abych mohla vyřídit přepisy energií, O2 atp. Díky.
Stěžovací vlákno
wendulka Jj, na poště si musíš pěkně zaplatit průkaz zmocněnce za 200 Kč s platností už jen na 1 rok místo na 2 roky jako dřív, ale zásilky do vlastních rukou ti nevydají ani na ten. Haha.
ti je ten starý typ, už pár let se zmocnění nahrává do zákaznické karty,za je zdarma na neomezenou dobu, zmocnění je na dva roky, buď za 89,- ,to je zmocnění nahrané jenom do karty, nedá se použít při převzetí pošty doma, nebo rozšířený za 109,- k tomu už máte fyzicky kartu s údaji jak o zmocněnci tak o zmocniteli.
dopis výhradně do vlastních rukou adresáta,je zkrátka výhradně do rukou adresáta a ne zmocněnce
To jsem se také dozvěděla a jen jsem si říkala, jak se ty dopisy výhradně do vlastních rukou pak řeší? Byla jsem svědkem toho, jak nějaká paní na poště chtěla takový druh zásilky přebrat manželovi a byla na prášky, když jí řekli, že je to absolutně bez šance. Co pak ti lidé mohou dělat? Evidentně nic.
wendulka to je velká škoda,my treba to starou už roky nenabízíme jen když na ní někdo vysloveně trvá.Navic tu zákaznickou využijete i pro její výhody,skeva na zásilku, nemusíte vypisovat podací lístek .
whiskas pokud je ten manžel doma dá se na opakované doručení , i když je nechodící,to není problém.jinak se musí obrátit na odesílatele aby to poslal jinak,my vydat nesmíme ani na zemřelého,,logicky,ten se vrací -duvod adresát zemřel.už jsem párkrát zdůvodňovala lecos pro ČTÚ, kolegyni málem vyhodili když vydala manželovi pro manželku...
whiskas oni ti to pak hodi do schranky a vybrat ze schranky to muze treba sousedovic kocka, za to uz posta nezodpovida.
Vlm Díky za vysvětlení.
whiskas já myslím, že ta aplikace na sport bude fungovat stejně jako třeba zmiňovný Netflix. Nedostanou platbu, přestane to fungovat. Nic víc se neděje.
whiskas to je to nejmenší, hodně síly při vyřizování
Kokoska přesně tak, ale ony se ty výhradně často vrací
Raduza Já se právě chtěla vyhnout nějakým pokutám, urgencím (i když tedy nevím, kam by je teď z UK směřovali). Děkuju.
Vlm Děkuju, síla bude potřeba :-).
Dočítám se zpožděním... Prostě se drž.
whiskas Ja nevim, jak to funguje, co by se stalo, kdybych proste prestala platit treba Netflix. Myslela jsem, ze po nejake vyzve, na kterou clovek nereaguje, to proste utnou? Jeste ze nasi v tomhle byli stridmi a krome zakladnich veci nic nemeli, pres internet vubec. I tak zruseni inkasa na poste byla zabava na hodinu.
Myslím, že nemůžeš jen tak "přestat platit", pokud to vyloženě na Netflixu nevypovíš.
Pokud jsi se přihlásila ke službě, stahují si platbu pravidelně oni a dokud to ve svém účtu neukončíš, tak prostě inkasují. Jiná věc je, pokud přestane platit karta. To potom ti najednou přestane fungovat Netflix a musíš se znovu přihlásit k placení (s novu kartou).
Samantha to je pravda, Netflix si to stahuje, spatny priklad.
whiskas dočítavam až teraz, úprimnú sústrasť ![]()
Mňa od dnešného dňa bude starká strážiť zhora a dozerať, "či sa pekne riadim" - rozumej správam pekne a dobre, ako ma od malička učila
Moja módna kritička vždy pekne upravená, s rúžom na perách ![]()
peckauprimnu sústrasť ![]()
pecka to je mi líto ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.