Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 16:42

Ditko je doma, díky všem za podporu.

Ještě máme prý jít na kontrolu k pediatrovi za tři dny a za měsíc na spádovou neurologii. K pediatrovi se mi po nějakou další nemoc fakt nechce, hlavně nevím, co na ní teď uvidí. (Jinak to psali do správ i muži po propuštění z nemocnice, doktorka vůbec nechápala, proč tam je a co s ním má dělat, tak mu sestra alespoň přelepila tu ránu ). 

Neurolog mi přijde validnejsi, předpokládám, že nás vezme někdy na podzim, jestli nejakého vůbec seženu. Zkusím se nějak nacpat zpět do nemocnice. 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 16:50

continuity super, tak ať vše probíhá dobře. Je fajn, že už je doma.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 16:51

continuity tak spadova neurologie je fakt vtipny doporuceni. 

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 17:07

711990 dnešnímu panu doktorovi jsem řekla, že podle mě neurologa neseženu, jestli by to neslo vyresit v nemocnici. tak prý seženete.

Dve ambulance jsem teď obvolala, maji stop stav, a nevezmou nás, i když je to velmi pravděpodobně jen jednorázová vec. Ale ten lékař, co se o dceru staral byl skvělý, to zvažuji že tam napíšu pochvalu. 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 16. ledna 2024 17:30

continuity To je skvělá zpráva

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. ledna 2024 17:40

continuitysuper

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 17:46

continuity tak to je fajn, že je dcera doma, hlavně ať ještě vydrží v klidu.

Mám pocit, že objednat se kamkoli je děs, manžela jsem objednávala na neurologii - konec února (Budějovická, kdybys to chtěla zkusit) a na denzitometrii v rámci screeningu - konec dubna.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 17:48

continuity lol to je fakt vtipny. Jako vzdyt to nesezene ani dospelej, natoz detskyho

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 17:48

Kokoska už jsem tak zvyklá, že únor a duben mi přijde jako super termín já jsem se objednávala na duben v listopadu. Dneska prevenci a nejdřív je termín v září

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 17:50

žluťásek no já mám z předvánoc na kontrolu na osteologii cerven. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 18:14

Blanka

my sme takto boli pri umierajucej babke. Bola doma (u syna), stretli sme sa tam mnohi, uz sme vedeli, ze to pride. Bol tam aj jej brat, posledny z jej mnoha surodencov a pohlad nanho bol asi najsklucujucejsi. O dva tyzdne nato zomrel aj on. 

Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 19:12

continuity na Kladně je detskej neurolog, v listopadu nám říkali na duben 

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 19:19

Kokoskanapsali bez fyzické zátěže dva měsíce.

no to spíš nevydrží s nervama tatínek, zato do školy může asi už zítra. Pan doktor se tak podíval na hodinky s výrazem: no dnes to už nestihneš

Školu nechám čistě na ni, ona je vcelku odpovědná, říkala, že se bude radši učit na přijímačky a to uvidíme rychle, jak je na tom se soustředěním a pod. Oni mají tu školu dost přísnou a u ní už o nic jiného než přijímačky nejde. Než se domlouvat s každým učitelem zvlášť, ať respektují, pokud bude unavená nebo nesoustredena, to ji radši budu mít ještě pár týdnů doma. 

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 19:21

Potrefenáhusa no to je přesně ten měsíc

Podle mě to tam píšou jako alibi, já chápu, že oni za tu situaci taky nemůžou, navíc Motol vůbec nemá běžnou dětskou neurologii jen pro ty děti s fakt vážnými problémy a stavy, kde potřebuji rozhodnout o nutnosti hospitalizace. 

Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 19:27

continuity no tak zkuste tyhle periferie, nám to řekli u logopedie pro tříletou, ale třeba u nalehavejsich případu jsou schopny vzít je driv 

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 19:30

Potrefenáhusadíky, zkusím to Kladno, dnes jsem zkoušela už Hostivice. Než se dostanu na Budejarnu, v Kladně jsem rychleji, dala bych i Kralupy nebo Beroun. 

Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 19:30

continuity v každej prepušťacej správe je napisane hlásiť sa do 3 dní u obvodného,  mávam to aj v prepušťacej sprave z kúpeľov  

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 19:34

continuity ja myslim, ze motol má ambulanci poslali me tam, kdyz mel syn problem. 

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 19:49

Lamicka

Oni neurologické ambulance mají, ale berou už jenom na základě zprávy/požadavku terénního neurologa. Takže řeší věci, na co ti běžní ambulantní nestačí. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 20:11

Kokoska A to máš na denzitometrii ještě brzy. My objednáváme na září a říjen . A to máme denně asi 80 lidí a všechno plné. Je to bohužel díky tomu, že obvodní lékaři můžou nově posílat na prevenci a mají to ohodnocené. Takže nám posílají všechny a minimáně polovinu bez toho, aby měli riziko. A na dovětek, že mají také povolení psát léky, už neslyší a ještě nám všechny "cpou" do péče. Kdyby nám kdokoliv z doktorů onemocněl, tak bude osteo až leden 25