Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 18. března 2024 14:27

MP Marge 

Furt srandičky... a už něco hledáš?! Myslím to bydlení. Asi až podle práce, co?

Mimochodem zrovna nedávno na mě na FB vyskočila skupina Small Space Living, je to teda z celýho světa, ale je tam hodně amíků, zejména tetin třeba po rozvodu - z finančních důvodů šly do menšího... a někdy zírám, do jakejch chatiček uprostřed lesů, do jakejch samot se natrvalo nastěhovaly. Já bych se tam zbláznila... ne že by to vevnitř neměly hezký, ale ty samoty mě úplně děsej.

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 18. března 2024 15:15

barbucha Tu skupinu miluju

Ja mam na bydleni rada male utulne prostory, ve velkem bych se necitila dobre, takze ty '"chaticky" jsou pro me velice inspirativni! Neco podobneho by mi bohate stacilo (aspon usetrim ).

Bydleni jeste aktivne nehledam, to az podle prace, ale uz se rozhlizim, abych kdyztak mohla hned zacit! 

Offline clothilde
2061 příspěvků moje polička 18. března 2024 20:18
Reakce na MP Marge:

​Lakal, ale zapadni pobrezi obecne je priserne, ale priserne drahe

Ja se potrebuju prestehovat nekam, kde si budu moct dovolit koupit byt nebo domek, aniz by me hypoteka stala celou vyplatu!   

​Tak Seattle drahý je a  Portland taky. Ale co třeba Salem , Corvalllis nebo Eugene? V Oregonu je krásná příroda, hory, pobřeží...

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 18. března 2024 20:55

clothilde Oregon je nadherny, o tom zadna, ale spokojena s cenami nemovitosti tam nejsem nikde! (A ver, ze jsem se poohlizela ).

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 18. března 2024 21:02

clothilde A jeste taky Oregon dela strasne cavyky s prevodem profesionalni licence. 

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 19. března 2024 18:06

Debil se sluchtkama mě právě malém skopnul pod tramvaj.

je tam docela úzký ostrůvek mezi silnici a tramvajemi a já jsem zastavila, o dvě hlavy vyšší chlap za mnou ne, protože měl v uších sluchátka a neslyšel jak zvoní. Kdyby mě nakopl v trochu jiné fázi kroku, tak jsem tam.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 19. března 2024 19:18

continuity smarja děs běs

Offline Anema
1281 příspěvků moje polička 19. března 2024 19:42

continuity no, ufff, teda

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 19. března 2024 20:26

Malenge Anema

Někteří lidi jsou kokoti,fakt. 

Jdou po ulici a vůbec je nezajímá, co se kolem nich děje. Uši zašpuntovane, čumí do mobilu a jde po silnici. 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 19. března 2024 22:40

continuity jo, vídám často, pak není divu, když se sluchatkama v uších a mobilem před očima vesele vykročí přímo pod tramvaj, ale soupnout pod ni někoho jiného, to už je vyšší level pekla!! Ještě zes to ustala.

Offline Garfie
28571 příspěvků moje polička 19. března 2024 23:57

continuity Idiot! Řeklas mu něco? Je to strašněj zlozvyk, já teď nosím taky sluchátka, ač to běžně nedělám, ale učím se roli na drama. Nemám je hlasitě, nejsem v provozu a stejně cítím, jak se do toho ponořím a ta reakční doba na okolí je mizerná. 

Online Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 20. března 2024 00:02

continuity kretén!

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 20. března 2024 07:58

continuity jezis!

u nas v ulici se vcera rozjelo blbe zabrzdeny auto, ne u chodniku ale v druhe rade, takze pred sebou strmou volnou silnici a dole frekventovana krizovatkalidi jsou fakt trubky

Offline Anema
1281 příspěvků moje polička 20. března 2024 12:10

Garfie já poslouchám něco furt, ale nosím z bezdrátových sluchátek vždycky jen jedno, tak doufám, že bych stihla reagovat rychle... Děti slyším, když na mě mluví

Ale je fakt, že na úzké cestě v lese, kde jezdí hodně cyklistů, si to radši vypínám.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 20. března 2024 12:50

Včera jsem odjížděla z práce a ulicí, úzkou a poměrně frekventovanou, prosvištěl borec na skejtu. Už byla tma a měl naražený sluneční brejle.

Offline Garfie
28571 příspěvků moje polička 20. března 2024 12:54

Anema Já taky slyším, co se děje okolo a když na mě někdo mluví, potíž je, že se zaposlouchám a "vypnu". To by se mi mohlo stát i bez sluchátek v rozhovoru, ale tam to aspoň jistí ten protěšek. :-)

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 20. března 2024 13:11

viktorka_od splavu Uf! U nás loni blbě zaparkovaný auto zabilo studentku, která měla smůlu a šla zrovna kolem.

Offline Anema
1281 příspěvků moje polička 20. března 2024 13:22

Garfie jasně, asi záleží, jak moc to člověk fakt poslouchá. Už se mi stalo, že jsem nějakej podcast slyšela 2x a říkala si, že tohle tam minule ale nebylo . U hudby už je to úplně jasný, to mám jen na pozadí.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. března 2024 14:54

Anema já se zaposlouchám pokaždé a pak ty děti vnímám míň. Poslouchám teda jen na hřišti, když si hrají sami, ale občas na mně volají a já si všimnu až několikátého mami!. Kniha je lepší, ale není moc kompatibilní s vozením kočárku.

Offline Anema
1281 příspěvků moje polička 20. března 2024 15:27

Evaeva hmm, knížku jsem měla na hřišti jednou a vzpamatovala jsem se, až když jsem viděla mizející záda za brankou... Ale na hřišti nezvládám ani audioknihy, musím si je vracet pořád zpátky a za chvíli už se zase nesoustředím. Asi je u nás to "mamiiii" nějaké intenzivnější