treba mají sousedi. Aneb: "Dobrý den, jsem vaše sousedka, máte televizi? Mohli bychom si spolu zacvičit." ![]()
Stěžovací vlákno
Sousedi maji!
Mermaid Snad radši ani ne, je to hadr ze Sanu Babu
Potřebovala jsem na cestu rychle něco s kapsama.
@Sweet Potato koukám, tady někdo taky nespí. Aha, to ani neznám, ten obchod
Mermaid To jsou vesměs vonné tyčinky, Buddhové a pestrobarevné hábity.
berush no je to peklo tam pracovat :)
MP Marge Mně asi unikla debata, už jsi vybrala lokalitu? Jsem hrozně zvědavá, člověk díky zdejším uživatelkám pozná spoustu míst mnohem blíž.
Karja Lokalitu mam vybranou, ale jeste nemam praci. V pondeli mam druhe kolo pohovoru, tak mi drz palce!
MP Marge držíme ![]()
MP Marge Zlom vaz!
Mi občas ještě na fb vyskočí ta skupina Nebraska Bohemians a musím přiznat,že mě to fascinuje. Kolikrat ti lidi neumí žblepnout česky, ale jsou hrdi na to, že před sto lety se jejich předci přistěhovali z Česka do US a pořád drží různé tradice a pečou koláče a dělají knedle s vajcem.
MP Margedržíme.
Jak je to v Americe s terapeuty? Tady moc nejsou dostupní.
continuity Tady je nas spousta, mozna s vyjimkou zapadlych venkovskych oblasti, kazdy si muze vybrat ![]()
Kdo ma zdravotni pojisteni, nebo si muze dovolit platit v hotovosti, nema problem. Nekteri zamestnavatele maji i firemniho terapauta jako soucast benefitu.
Pro nizkoprijmove obyvatele uz je to horsi. Kdo ma statni pojisteni, Medicaid nebo Medicare, tak ma velmi omezene moznosti, a vsude je dlouha cekacI doba.
MP Marge Zlom vaz!
Mi občas ještě na fb vyskočí ta skupina Nebraska Bohemians a musím přiznat,že mě to fascinuje. Kolikrat ti lidi neumí žblepnout česky, ale jsou hrdi na to, že před sto lety se jejich předci přistěhovali z Česka do US a pořád drží různé tradice a pečou koláče a dělají knedle s vajcem.
Mne to pripada mile, rada tu skupinu sleduju ![]()
Ale na tu Nebrasku me nenalakali! Jako asi by se mi tam libilo, ale je tam draho, na to jaka je to prdel sveta ![]()
continuity Tady je nas spousta, mozna s vyjimkou zapadlych venkovskych oblasti, kazdy si muze vybrat
Jo, mám odjakživa dojem, že kdo nemá v USA terapeuta, jako by nebyl!
(my to kompenzujeme pokecem u piva a skuhráním před kámoškama
)
Sviňa alergia!![]()
Jo, mám odjakživa dojem, že kdo nemá v USA terapeuta, jako by nebyl!
(my to kompenzujeme pokecem u piva a skuhráním před kámoškama
)
A Parfumanii ![]()
Mám neobvyklou stížnost - nemám v práci co napráci. A je to hrozný. Občas marně přemýšlím proč mě přijali. Takže mi prostě vymýšlí úkoly, ze kterých čiší zoufalství - nemáme ji co dát. Plus takový - tohle tu už leží X-měsíců a nikdo to nechce dělat. Navíc člověk musí na něco vykázat čas, takže nějaké samostudium moc nehrozí. No.. nevím jak dlouho tohle vydrží.
bublifuk zažila jsem a tlapkami, to je nahovno. A ještě v kombinaci s tím vykazováním.
bublifuk continuity já taky. Nejhůř vydelany, tedy vysezeny,peníze. Nekonečná nuda a neubíhajici čas.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.