Mne to pripada mile, rada tu skupinu sleduju
Ale na tu Nebrasku me nenalakali! Jako asi by se mi tam libilo, ale je tam draho, na to jaka je to prdel sveta
A Oregon by Tě nelákal? Já tam nějakou dobu žila a moc se mi tam líbilo
Mne to pripada mile, rada tu skupinu sleduju
Ale na tu Nebrasku me nenalakali! Jako asi by se mi tam libilo, ale je tam draho, na to jaka je to prdel sveta
Hele mě by zajímalo, co tě vlastně láká na tom Středozápadě... právě většinou pokládaným za prdel světa
Mě, mít tu možnost nebo muset volit, by asi taky nejdřív napad nějakej přímořskej stát (jak píše clothilde o tom Oregonu například), prostě spíš nějakej "krajní", ať už východní nebo západní...
Lakal, ale zapadni pobrezi obecne je priserne, ale priserne drahe ![]()
Ja se potrebuju prestehovat nekam, kde si budu moct dovolit koupit byt nebo domek, aniz by me hypoteka stala celou vyplatu!
Hele mě by zajímalo, co tě vlastně láká na tom Středozápadě... právě většinou pokládaným za prdel světa
Mě, mít tu možnost nebo muset volit, by asi taky nejdřív napad nějakej přímořskej stát (jak píše clothilde o tom Oregonu například), prostě spíš nějakej "krajní", ať už východní nebo západní...
viz vyse! Ziju sama, mam k dispozici jen jeden prijem, a rada bych taky jednou bydlela ve svem. To dnes ani na jednom pobrezi neni zadna legrace, protoze tam je uplne nejdraz. To vis, ze kdybych se nemusela ohlizet na penize, tak uz jsem davno v Seattlu ![]()
Mozna ne primo ve meste, ja na stara kolena nejak prestavam mit velkomesta rada, ale treba v horach nad Seattlem, nebo v nejakem mensim pobreznim meste nedaleko - ale jako malej domek, spis chata nebo srub, za trictvrte milionu!?
A me se Stedozapad libi, myslim, ze tady mame i vetsi prdele sveta, treba Deep South! Lid je pratelsky, ceny mirne (no, podle toho, kde jsi, tady na predmesti Chicaga tedy zrovna ne!), lekarska pece vetsinou velmi dobra, doprava rovnez - i priroda, takove lesy a jezera v Minnesote nebo severnim Wisconsinu, to je pohadka! Akorat ze tady nejsou hory, ale clovek holt nemuze mit vsechno.
continuity stes právě.. nejhorší brigády byly ty, kde není co dělat a ještě to mělo vypadat, že děláš... Moc nevím jak se k tomu postavit. Jestli teda počítat s tím, že mi v létě neprodlouží smlouvu, nebo rovnou hledat něco jiného. ![]()
bublifukjá bych hledala, i když ti to prodlouží, tak stejně budou na tebe zahlizet. Nebo si promluvit se šéfem otevřeně. Toto se obvykle samo nevyřeší.
bublifuk hledala bych,protože pokud prodlouží,stravis možná další rok unudena a otravena.
Na Středozápadě je krásně! A to to znám jen z fotek. A není to jen venkov, jsou tam i kosmopolitní velká města.
dzizisketa Presne, treba takovy Madison ve Wisconsinu nebo Indianapolis v Indiane, to rozhodne zadne prdele sveta nejsou, tam se porad neco deje!
dzizisketa A o Chicagu vubec nemluvim! Sem by clovek mohl jezdit kazdy vikend a porad by mel co delat! Jen tech divadel, co tu je!
MP Marge Ty jo, ten popis zněl krásně, hory bych klidně oželale teda v tomto případě;-)
MP Marge když nejde pobřeží, šla bych někam k jezeru....tam je taky draho? Znám to tedy jen z knížek.
Edit - jasně, Chicago leží u jezera, myslela jsem někam dál (vejš) do menšího sídla.
Lenka22 Jo jo, na jezere je treba Green Bay, Wisconsin, anebo na severu Duluth, Minnesota. Anebo zase vic na jih Toledo nebo Sandusky v Ohiu. Vsude je nadherne a lze najit bydleni za prijatelnou cenu s vyhledem na jezero! Jezer je na Stredozapade nepocitane. Kamarad bydlel leta v Ludingtonu, to je male mesto v Michiganu na pobrezi Lake Michigan, a vzdycky, kdyz dal na FB fotky, tak jsem mela chut se tam rozjet! Ilustracni foto:
Edit: 2x
MP Margechtěla jsem toli napsat, že mě se líbí Utah nebo Colorado, ale bydlení s výhledem na jezero ![]()
Dík za odpověď! Seattle mě taky napad
Ale máš pravdu, že ty jezera jsou taky moc pěkný. Já ale tu "přímořskou" oblast/stát použila spíš z nedostatku jinýho výrazu, ne že bych trvala na slaný vodě nebo vodě vůbec
ale spíš mi šlo o ty města (já zas tolik na přírodu nejsem).
Hele rozdíly v cenách jsou všude, i mezi Prahou a venkovem. Ty máš ale výhodu, že bys zjevně vydržela i v menším místě, když bude mít pěkný okolí - tak snad brzo něco najdeš! Držím palce
Taky znám všechno jen z fotek/dokumentů, ale ten Středozápad (byť s krásnou přírodou) měl vždycky takovou zvláštní (nepříliš lichotivou) pověst přece ![]()
barbucha Priznej se, ze tobe nekdo rekl, ze tady palime knihy!!? ![]()
No o knihách nebyla řeč - protože vy tam neumíte číst! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.