Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online clothilde
2061 příspěvků moje polička 17. března 2024 10:13
Reakce na MP Marge:

​Mne to pripada mile, rada tu skupinu sleduju

Ale na tu Nebrasku me nenalakali! Jako asi by se mi tam libilo, ale je tam draho, na to jaka je to prdel sveta

​A Oregon by Tě nelákal? Já tam nějakou dobu žila a moc se mi tam  líbilo

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 17. března 2024 10:16
Reakce na MP Marge:

​A Parfumanii

​Tak tak

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 17. března 2024 10:29
Reakce na MP Marge:

Ale na tu Nebrasku me nenalakali! Jako asi by se mi tam libilo, ale je tam draho, na to jaka je to prdel sveta

​Hele mě by zajímalo, co tě vlastně láká na tom Středozápadě... právě většinou pokládaným za prdel světa Mě, mít tu možnost nebo muset volit, by asi taky nejdřív napad nějakej přímořskej stát (jak píše clothilde  o tom Oregonu například), prostě spíš nějakej "krajní", ať už východní nebo západní... 

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 17. března 2024 13:55
Reakce na clothilde:

​A Oregon by Tě nelákal? Já tam nějakou dobu žila a moc se mi tam  líbilo

​Lakal, ale zapadni pobrezi obecne je priserne, ale priserne drahe

Ja se potrebuju prestehovat nekam, kde si budu moct dovolit koupit byt nebo domek, aniz by me hypoteka stala celou vyplatu!   

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 17. března 2024 14:09
Reakce na barbucha:

​Hele mě by zajímalo, co tě vlastně láká na tom Středozápadě... právě většinou pokládaným za prdel světa Mě, mít tu možnost nebo muset volit, by asi taky nejdřív napad nějakej přímořskej stát (jak píše clothilde  o tom Oregonu například), prostě spíš nějakej "krajní", ať už východní nebo západní... 

​viz vyse! Ziju sama, mam k dispozici jen jeden prijem, a rada bych taky jednou bydlela ve svem. To dnes ani na jednom pobrezi neni zadna legrace, protoze tam je uplne nejdraz. To vis, ze kdybych se nemusela ohlizet na penize, tak uz jsem davno v Seattlu

Mozna ne primo ve meste, ja na stara kolena nejak prestavam mit velkomesta rada, ale treba v horach nad Seattlem, nebo v nejakem mensim pobreznim meste nedaleko - ale jako malej domek, spis chata nebo srub, za trictvrte milionu!? 

A me se Stedozapad libi, myslim, ze tady mame i vetsi prdele sveta, treba Deep South! Lid je pratelsky, ceny mirne (no, podle toho, kde jsi, tady na predmesti Chicaga tedy zrovna ne!), lekarska pece vetsinou velmi dobra, doprava rovnez - i priroda, takove lesy a jezera v Minnesote nebo severnim Wisconsinu, to je pohadka! Akorat ze tady nejsou hory, ale clovek holt nemuze mit vsechno. 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 17. března 2024 15:35

continuity stes právě.. nejhorší brigády byly ty, kde není co dělat a ještě to mělo vypadat, že děláš... Moc nevím jak se k tomu postavit. Jestli teda počítat s tím, že mi v létě neprodlouží smlouvu, nebo rovnou hledat něco jiného.

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 17. března 2024 16:03

bublifukjá bych hledala, i když ti to prodlouží, tak stejně budou na tebe zahlizet. Nebo si promluvit se šéfem otevřeně. Toto se obvykle samo nevyřeší. 

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 17. března 2024 16:12

bublifuk hledala bych,protože pokud prodlouží,stravis možná další rok unudena a otravena.

Online dzizisketa
8969 příspěvků moje polička 17. března 2024 17:31
Reakce na barbucha:

​Na Středozápadě je krásně! A to to znám jen z fotek. A není to jen venkov, jsou tam i kosmopolitní velká města.

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 17. března 2024 17:50

dzizisketa Presne, treba takovy Madison ve Wisconsinu nebo Indianapolis v Indiane, to rozhodne zadne prdele sveta nejsou, tam se porad neco deje! 

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 17. března 2024 17:54

dzizisketa A o Chicagu vubec nemluvim! Sem by clovek mohl jezdit kazdy vikend a porad by mel co delat! Jen tech divadel, co tu je!

Online Karja
44729 příspěvků moje polička 17. března 2024 22:58

MP Marge Ty jo, ten popis zněl krásně, hory bych klidně oželale teda v tomto případě;-)

Offline Lenka22
2645 příspěvků moje polička 18. března 2024 11:00

MP Marge když nejde pobřeží, šla bych někam k jezeru....tam je taky draho? Znám to tedy jen z knížek.

Edit - jasně, Chicago leží u jezera, myslela jsem někam dál (vejš) do menšího sídla.

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 18. března 2024 12:14

Lenka22 Jo jo, na jezere je treba Green Bay, Wisconsin, anebo na severu Duluth, Minnesota. Anebo zase vic na jih Toledo nebo Sandusky v Ohiu. Vsude je nadherne a lze najit bydleni za prijatelnou cenu s vyhledem na jezero! Jezer je na Stredozapade nepocitane. Kamarad bydlel leta v Ludingtonu, to je male mesto v Michiganu na pobrezi Lake Michigan, a vzdycky, kdyz dal na FB fotky, tak jsem mela chut se tam rozjet! Ilustracni foto:

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 18. března 2024 12:14

Edit: 2x

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 18. března 2024 13:22

MP Margechtěla jsem toli napsat, že mě se líbí Utah nebo Colorado, ale bydlení s výhledem na jezero

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 18. března 2024 13:28

MP Marge 

Dík za odpověď! Seattle mě taky napad Ale máš pravdu, že ty jezera jsou taky moc pěkný. Já ale tu "přímořskou" oblast/stát použila spíš z nedostatku jinýho výrazu, ne že bych trvala na slaný vodě nebo vodě vůbec  ale spíš mi šlo o ty města (já zas tolik na přírodu nejsem). 

Hele rozdíly v cenách jsou všude, i mezi Prahou a venkovem. Ty máš ale výhodu, že bys zjevně vydržela i v menším místě, když bude mít pěkný okolí - tak snad brzo něco najdeš! Držím palce  

dzizisketa 

Taky znám všechno jen z fotek/dokumentů, ale ten Středozápad (byť s krásnou přírodou) měl vždycky takovou zvláštní (nepříliš lichotivou) pověst přece

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 18. března 2024 14:17

barbucha Priznej se, ze tobe nekdo rekl, ze tady palime knihy!!?

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 18. března 2024 14:23

MP Marge 

No o knihách nebyla řeč - protože vy tam neumíte číst!

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 18. března 2024 14:24