Chtěla jsem si na letišti doplnit Jardin apres la mousson a není
maj dvě nové, ale není to úplně ono.
Stěžovací vlákno
berush zamestnanci maji slevu :) myslim, ze alespon 20% Jestli to tedy, treba kvuli covidu, nezrusili
Myrtila ja som myslela teraz vecer. A rano uz len niektore casti oplachnut tou petkou :)
Ale si mi pripomenula, ked som bola tehotna so starsim a isla na kontrolu. Pracovala som v inom meste, dosla na obed domov, ze dam predtym este sprchu a zistila, ze som si rano nezobrala kluce. Sambo z prace nemohol prist, ostalo mi len kupit vlhcene a tym sa na zachode pri ordinacii poumyvat ![]()
Mrakoplas To dám kdyžtak tou petkou celá ráno
už to beru trochu s humorem, trochu to u nás teče, tak snad to zrovna ráno celé nezastaví.
Myrtilajá se tedy bavila jednou se sestřičkou na gynekologii a ta říkala, že nejlepší je když je žena umytá nejpozději 12hodin před prohlídkou. Z důvodů vzorků atd. A nejhorsi prý je umýt se tesne před doktorem. Tak to můžeš pojmout takhle![]()
rysamona OK, kdyžtak to budu vydávat za záměr, proč jsem se neumyla ![]()
Ale naštěstí to vypadá, že voda už teče. Běžně taková samozřejmost, bez ní najednou taková krizovka.
MP Marge držím palce k stěhování i za dobrou práci. Snad to vše dopadne k tvé spokojenosti! ...opatruj se ![]()
MP Marge vloni jsem používala VOS, ta je čistě jen pro mentální zdraví a byla moc fajn. Teď potřebuju navíc posílit záda a zvýšit flexibilitu kloubů, zvažuju, že si připlatím za ALO moves.
Tak jsem se dnes divala na to ALO a musim rict, ze to vypada super ![]()
Ale nejak si nedovedu predstavit cvicit podle apky na telefonu! Jak to delate!? Mate ten telefon nekde pobliz a koukate na nej? Mne prijde, ze to musi byt hrozne nepohodlne, vzdyt na ten telefon musi clovek koukat fakt zblizka, aby neco videl!?
Asi bych s tim mela jit do blbych dotazu, ale kdyz uz jsem tady...
MP Marge držím palce k stěhování i za dobrou práci. Snad to vše dopadne k tvé spokojenosti! ...opatruj se
Dekuju moc ![]()
MP Marge můžeme si, prosím, klidně tykat. Já ještě cvičit nezačla, tento týden jsem si jen dělala průzkum možností. Ale je to velmi praktický dotaz, musím to ještě promyslet!
MP Marge Já podle appky cvičím jógu, není to problém, telefon opřu před sebe, poslouchám instrukce a sleduju periferne nebo když něco není jasné
viktorka_od splavu Jo, to je pravda, že je potřeba cviky znát.
Tak jsem se dnes divala na to ALO a musim rict, ze to vypada super
Ale nejak si nedovedu predstavit cvicit podle apky na telefonu! Jak to delate!? Mate ten telefon nekde pobliz a koukate na nej? Mne prijde, ze to musi byt hrozne nepohodlne, vzdyt na ten telefon musi clovek koukat fakt zblizka, aby neco videl!?
Asi bych s tim mela jit do blbych dotazu, ale kdyz uz jsem tady...
já sice ještě nikdy podle telefonu necvičila, ale asi bych si ho spárovala s televizí a sledovala to tam.
MP Marge Občas cvičím podle telefonu, někdy ho mám blízko podložky tak, abych na něj viděla, někdy páruju s televizí
Tabea tak to dělám, ale poslední dobou mi to hrozně zlobí ![]()
Sweet Potato červená sukně s laclem zní dobře, mohla bych ji vidět?
Mini 25%.. taky Other Stories, Arket, HaM ... :-)
já sice ještě nikdy podle telefonu necvičila, ale asi bych si ho spárovala s televizí a sledovala to tam.
To ja bohuzel udelat nemuzu, neb nemam televizi ![]()
Allysa ja takhle zvladnu cvicit jen to, co uz znam, MP Marge mozna nejdriv si to pustit "nasucho" a pak kdyz zhruba vis tak teprv cvicit? zalezi, jak je to dlouhy:-)
To jsem delavala, kdyz jsem kdysi davno cvicila jogu podle videi na YouTube, bez toho mi to neslo. Vzdycky jsem se na to v praci dvakrat - trikrat podivala, nez jsem doma vecer zacala. Proto nad tou apkou vaham, on je to docela opruz, kdyz je to video delsi ![]()
No, jeste uvidim. Pockam si, jak to Marieu pujde ![]()
Po prestehovani beztak planuju clenstvi ve fitku, tak se pak rozhodnu podle toho. Treba skoncim nekde, kde maji lekce jogy!?
Priznam se, ze jsem na cviceni doma nikdy moc nebyla. Ja potrebuju nekam jit, aby me to motivovalo. Ale kdyz jsem se v 2020 pristehovala do Oak Parku, tak se ve vsech mistnich fitkach musely pri cviceni povinne nosit masky, to jsem odmitala; pak jsem zase byla tak vyrizena z prace na prijmu, ze jsem nemela na nic energii. Nastoupila jsem do jine nemocnice - zacaly me zlobit zuby. Porad neco! Tak uz tady takhle hniju ctvrtym rokem
Jeste ze chodim aspon s tou zveri na prochazky, jinak by to byl uz fakt konec!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.