Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline andulka01
12856 příspěvků moje polička 13. března 2024 18:01

Chtěla jsem si na letišti doplnit Jardin apres la mousson a není maj dvě nové, ale není to úplně ono. 

Offline Mini
příspěvků moje polička 13. března 2024 18:03

berush zamestnanci maji slevu :) myslim, ze alespon 20% Jestli to tedy, treba kvuli covidu, nezrusili

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. března 2024 18:08

Myrtila ja som myslela teraz vecer. A rano uz len niektore casti oplachnut tou petkou :) 

Ale si mi pripomenula, ked som bola tehotna so starsim a isla na kontrolu. Pracovala som v inom meste, dosla na obed domov, ze dam predtym este sprchu a zistila, ze som si rano nezobrala kluce. Sambo z prace nemohol prist, ostalo mi len kupit vlhcene a tym sa na zachode pri ordinacii poumyvat

Offline Myrtila
5344 příspěvků moje polička 13. března 2024 18:24

Mrakoplas To dám kdyžtak tou petkou celá ráno už to beru trochu s humorem, trochu to u nás teče, tak snad to zrovna ráno celé nezastaví. 

Offline rysamona
1109 příspěvků moje polička 13. března 2024 18:43

Myrtilajá se tedy bavila jednou se sestřičkou na gynekologii a ta říkala, že nejlepší je když je žena umytá nejpozději 12hodin před prohlídkou. Z důvodů vzorků atd. A nejhorsi prý je umýt se tesne před doktorem. Tak to můžeš pojmout takhle

Offline Myrtila
5344 příspěvků moje polička 13. března 2024 19:22

rysamona OK, kdyžtak to budu vydávat za záměr, proč jsem se neumyla

Ale naštěstí to vypadá, že voda už teče. Běžně taková samozřejmost, bez ní najednou taková krizovka. 

Offline Marielle
příspěvků moje polička 14. března 2024 00:09

MP Marge držím palce k stěhování i za dobrou práci. Snad to vše dopadne k tvé spokojenosti! ...opatruj se

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 14. března 2024 02:25
Reakce na marieu:

MP Marge vloni jsem používala VOS, ta je čistě jen pro mentální zdraví a byla moc fajn. Teď potřebuju navíc posílit záda a zvýšit flexibilitu kloubů, zvažuju, že si připlatím za ALO moves.

​Tak jsem se dnes divala na to ALO a musim rict, ze to vypada super

Ale nejak si nedovedu predstavit cvicit podle apky na telefonu! Jak to delate!? Mate ten telefon nekde pobliz a koukate na nej? Mne prijde, ze to musi byt hrozne nepohodlne, vzdyt na ten telefon musi clovek koukat fakt zblizka, aby neco videl!?

Asi bych s tim mela jit do blbych dotazu, ale kdyz uz jsem tady...

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 14. března 2024 02:25
Reakce na Marielle:

MP Marge držím palce k stěhování i za dobrou práci. Snad to vše dopadne k tvé spokojenosti! ...opatruj se

​Dekuju moc

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 14. března 2024 06:41

MP Marge můžeme si, prosím, klidně tykat. Já ještě cvičit nezačla, tento týden jsem si jen dělala průzkum možností. Ale je to velmi praktický dotaz, musím to ještě promyslet!

Online Allysa
897 příspěvků moje polička 14. března 2024 07:07

MP Marge Já podle appky cvičím jógu, není to problém, telefon opřu před sebe, poslouchám instrukce a sleduju periferne nebo když něco není jasné 

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 14. března 2024 08:06

Allysa ja takhle zvladnu cvicit jen to, co uz znam, MP Marge mozna nejdriv si to pustit "nasucho" a pak kdyz zhruba vis tak teprv cvicit? zalezi, jak je to dlouhy:-)

Online Allysa
897 příspěvků moje polička 14. března 2024 08:16

viktorka_od splavu Jo, to je pravda, že je potřeba cviky znát.

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 14. března 2024 09:46
Reakce na MP Marge:

​Tak jsem se dnes divala na to ALO a musim rict, ze to vypada super

Ale nejak si nedovedu predstavit cvicit podle apky na telefonu! Jak to delate!? Mate ten telefon nekde pobliz a koukate na nej? Mne prijde, ze to musi byt hrozne nepohodlne, vzdyt na ten telefon musi clovek koukat fakt zblizka, aby neco videl!?

Asi bych s tim mela jit do blbych dotazu, ale kdyz uz jsem tady...

​já sice ještě nikdy podle telefonu necvičila, ale asi bych si ho spárovala s televizí a sledovala to tam.

Online Amy_Mee
165 příspěvků moje polička 14. března 2024 09:54

MP Marge Občas cvičím podle telefonu, někdy ho mám blízko podložky tak, abych na něj viděla, někdy páruju s televizí

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. března 2024 11:00

Tabea tak to dělám, ale poslední dobou mi to hrozně zlobí

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 14. března 2024 19:03

Sweet Potato červená sukně s laclem zní dobře, mohla bych ji vidět?

Offline berush
465 příspěvků moje polička 14. března 2024 19:59

Mini 25%.. taky Other Stories, Arket, HaM ... :-)

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 15. března 2024 01:27
Reakce na Tabea:

​já sice ještě nikdy podle telefonu necvičila, ale asi bych si ho spárovala s televizí a sledovala to tam.

​To ja bohuzel udelat nemuzu, neb nemam televizi

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 15. března 2024 01:47

Allysa ja takhle zvladnu cvicit jen to, co uz znam, MP Marge mozna nejdriv si to pustit "nasucho" a pak kdyz zhruba vis tak teprv cvicit? zalezi, jak je to dlouhy:-)

​To jsem delavala, kdyz jsem kdysi davno cvicila jogu podle videi na YouTube, bez toho mi to neslo. Vzdycky jsem se na to v praci dvakrat - trikrat podivala, nez jsem doma vecer zacala. Proto nad tou apkou vaham, on je to docela opruz, kdyz je to video delsi

No, jeste uvidim.  Pockam si, jak to Marieu pujde

Po prestehovani beztak planuju clenstvi ve fitku, tak se pak rozhodnu podle toho. Treba skoncim nekde, kde maji lekce jogy!? 

Priznam se, ze jsem na cviceni doma nikdy moc nebyla. Ja potrebuju nekam jit, aby me to motivovalo. Ale kdyz jsem se v 2020 pristehovala do Oak Parku, tak se ve vsech mistnich fitkach musely pri cviceni povinne nosit masky, to jsem odmitala; pak jsem zase byla tak vyrizena z prace na prijmu, ze jsem nemela na nic energii. Nastoupila jsem do jine nemocnice - zacaly me zlobit zuby. Porad neco! Tak uz tady takhle hniju ctvrtym rokem  

Jeste ze chodim aspon s tou zveri na prochazky, jinak by to byl uz fakt konec!