Nakupovala jsem online z HM, vsechno mozne pro kluky, ať to mám z krku a prihodila jsem pár lněných košil pro sebe. Nejsem v oblasti hrudníku zrovna drobeček, tak jsem vzala L. A teda, ono se číslování nějak brutálně posunulo? Do toho bych se vešla dvakrát minimálně, je to úplně šílené.
Stěžovací vlákno
brrr Jo posunulo já jsem minimálně o dvě velikosti větší než zamlada ale furt mám S![]()
brrr Speciálně HM má ty vršky často fakt šíleně velký - jinde kupuju L-XL a v HM je mi někdy i M obří.
Já mám v hm na zítra nachystaný košík na dny Marianne. Tak to jsem zvědavá, co nakonec přijde. Já se teda snažím řídit tím rádcem, co tam je, ale i tak je to pokaždé loterie. Nejen u nich.
Evaeva Dny Marianne teď? Ty bývaly v září ne, jsem nějaká neinformovana.
Raduza oni jsou teď asi 2x ročně. Ale skoro nic tam není, kromě toho hm hlavně elektro. Já se pořád skoro do ničeho nevejdu, tak se mi to šikne.
Evaeva aha, to.jsou věci, díky.
Evaeva A nenapsala bys mi prosím kód na HM nebo je to nejak šifrované aby byl pro jednoho člověka? Zrovna tam mám taky nějaké letní věci pro holky.
Karja zítra to ho napíšu. Oni tam určitě budou psát, že platí dvacet minut, ale bývá to něco jako hm20, to bude na furt;)
viktorka_od splavu tarra Já so tam kontrolovala takové to "velikost sedí", "menší", "větší" a stejně to bylo naprd. Neva, lněných modrobílo pruhovaných věcí mám i tak dost.
Evaeva Tyjo, mně by se ten kód taky hodil, jestli bych mohla poprosit
potřebuju něco letního pro dítě i pro sebe a zrovna jsem si říkala, že by mohly přijít nějaké slevy
že budou dny Marianne jsem taky nevěděla.
Myrtila já ho dám zítra sem, tak zůstaňte připojeny ![]()
Mám ty tištěné kupony, H&M je kód 20HMMEMBER, platí nad 800 a podmínkou je to jejich členství
Peetra1 Oo, děkuji;-)
brrr Jo, v HM kvůli tomu nakupuju online jen pro děti. Oni mají tu kancelářskou sadu spíš menší a volnočasové nebo takové ty ležérní věci zase obří, ale ne vždycky. Fakt to je na osobní nákup.
Evaeva ty jo a je to ode dneška? Nějak mi to ten kod nebere...nemám teda nic, co by bylo nějak nutně drahé, že bych hodně ušetřila,ale i na těch tričkách a kratasech se to hodi?
Karja Ono je to asi až od zítřka.
Karja jako ty dětský kratasy, a patří to fakt do stížnosti - už od batolat delaj na kluky normální kratasy nad kolena/ke kolenum a pro holky šortečky pod zadek, štve mě to už od těch mimin, když nechci, aby byla při tom jejich rozvalu v kočárku krátkou nohavici vidět až plina a mazat cely nožičky opalovakem, zbejvaj khaki a modrý kratasy z kluciciho oddělení :-(
Karja je to od zitrka az do pondeli
kdybyste chteli jeste nejaky jiny obchod, klidne napiste, mrknu do knizecky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.