Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Liesel
1677 příspěvků moje polička 11. dubna 2024 07:54

K HM - dcera si kupovala lněné kalhoty - dala jsem je vyprat, jako všechno ostatní lněné co mám na 40 st, srazily se do délky aspoň o 15 cm. Vypadá to, že jejich věci nebudou z vysrážené látky, to jen pro osvětu. Říkám si, jestli by se srazily i na 30

Online Karja
44733 příspěvků moje polička 11. dubna 2024 07:54

Peetra1 Myrtila No já se divila, že tam pořád ještě všechno mám naskladněné, on vlastně není pátek:-D

Děkuju, no já určitě mrknu, chybí mi stále doma světla a spousta dalšího:-D

Offline Myrtila
5346 příspěvků moje polička 11. dubna 2024 08:00

Liesel Lněné věci pro dospělé se taky sráží, zkusila jsem 2x tričko a pokaždé se srazilo asi o 10 cm na délku, byla z toho dětká velikost. 
Celkově mi teda přijde, že šlo HM s kvalitou dost dolů. Nedávno jsem objednávala legíny, stejné jako kdysi před 4 roky, přišel mi průhledný hadr s jinak vyřešeným pasem, který tlačí - místo pohodlného nápletu z dvojité látky je tam 1 vrstva a tuhá guma. 
Teď tam chci objednat synovi obyčejné úpletové kraťasy na největší horka, pak tam kupuju ještě dětské ponožky, ale jinak s HM pomalu končím. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. dubna 2024 08:09

Myrtila jo, zhoršili se hrozně. Teď jsem teda koupila v krátkém sledu dvoje kalhoty a dobrý, kupuju občas i dětské a taky fajn. Ale vršky dospělé i dětské jsou tak na jednu sezónu.

Offline Myrtila
5346 příspěvků moje polička 11. dubna 2024 08:16

Evaeva No, a k tomu se to celkem nepředvídatelně sráží (pyžamo... kalhoty dlouhé a triko se srazilo na délku tak, že dosahuje sotva k pasu kalhot a tak). Dost mě to štve, byla to pro mě vždycky taková jistota, že když proběhnu městem a mám pár minut, seženu tam to základní na dítě i na sebe, spodní prádlo, obyčejná trička a tak. 

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 11. dubna 2024 08:30

Peetra1 prosimte a kod do Beloved je nejakej taky umiverzalni anebo jlnaopak unikatni? At vim, jestli ma smysl to kupovat:) chtela bych tam makeup a maj mit 20%  coz je uz docela dost:)

Online Karja
44733 příspěvků moje polička 11. dubna 2024 08:39

Evaeva Myrtila pěkné kvalitní dětské levné oblečení jsem ted koupila na mallu, trička, tepláky, legíny. Značka winkiki. Je to menší výběr, ale fakt jako přijde silná pevná bavlna, jedno tričko jsme měli už před lety, a nic s ním nehlo, další objednávku jsem udělala někdy před x měsíci, takže to nemám ozkoušené, jak dlouho vydrží ale vypadá to pěkně. Ted v těch běžných shopech, reserved, HM taky nějak nemůžu nakoupit,nejlepší jsou ty světlé leginy a tepláky pro holky, tvl. to kdo vymýšlel.....D

Offline Liesel
1677 příspěvků moje polička 11. dubna 2024 08:43

Myrtilajá tam většinou nic nekupuju, ale holky tam občas něco najdou, kalhoty pujdu na prodejnu vyreklamovat a uvidím co mi řeknou

Offline Peetra1
284 příspěvků moje polička 11. dubna 2024 08:55

711990 slevový kód: BELOVED20 - sleva 20% + dárek, při nákupu s Mastercard BELOVED23 - sleva 23%

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. dubna 2024 09:01

Karja já mám s tričky nejlepší zkušenost z ca a ff, ale to je obojí lepší offline, ca posílá ze zahraničí a ff vůbec. Tepláky mi přijde, že je to fakt jedno, takže klidně z pepca a sinsay. S legíny už pomalu končím, mi došlo, ty do školy už moc neunosí.

Online Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 11. dubna 2024 09:11

Evaeva mne to pepco přijde strasny, na naše děti 90% oblečení nejde vůbec natáhnout, třeba leginama dole neprostrci patu, body na naše děti proste nejdou přetrvat přes hlavu, dostáváme to od jedněch příbuzných, uz to ani nevybaluju

je dobře, ze některým dětem to je a nejde to všechno rovnou na skládku 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. dubna 2024 09:17

Potrefenáhusa zrovna bodýček mám odtamtud docela dost, protože mívají s patentky u krku, ale po jednom dítěti už jsou trochu jeté. Jinak mým klukům kolikrát padají i tepláky nebo kalhoty z pepca, starší teď teda zesílil, tak mu jsou akorát Ale trička tam taky nekupuju, ty nevydrží ani tu sezónu. Nebo slipy, ponožky, pyžama. Ale nejlepší slušné kalhoty máme od tamtud paradoxně.

Online Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 11. dubna 2024 09:29

Evaeva já nepretahla přes hlavu ani to s patentkama, ale bylo zo nějaký podedeny starý, už bylo i takový cely nepružný 

ale děsný je, ze mimo (největší) města je to skoro jediný dostupný oblečení offline, ještě kik a takko, tady v okolí taky nic jinyho není 

Offline Myrtila
5346 příspěvků moje polička 11. dubna 2024 09:29

Karja Díky, na to se podívám, asi by mě nenapadlo hledat dětské oblečení na Mallu. 
Liesel Uvidíš, no. Já to tehdy nereklamovala, dala jsem to své 150 cm vysoké kamarádce

Evaeva Z CA se mi strašně líbila body pro mimino, pěkná silná bavlna, hezké barvy a obrázky, ale byla dost široká, takže je syn nosil jenom cca do 8 měsíců, pak se hodně vytáhnul a padala mu z ramen. 

Online Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 11. dubna 2024 09:30

Myrtila ty ca body jsou přesně z krásný silný bavlny a dost je zere susicka na dylku (stejně jako  Marks a spencer)

Offline Myrtila
5346 příspěvků moje polička 11. dubna 2024 09:32

Jinak co se kalhot a legín týče, u nás stále vede Lindex, ale jako 5-6 stovek za tepláky a 4 stovky za legíny v tom počtu, jaký potřebujeme, fakt nedám. Takže tepláky všechny šiju a legíny máme tak ze třetiny Lindex a zbytek taky ušitý. 

Offline Liesel
1677 příspěvků moje polička 11. dubna 2024 09:34

Myrtila chtěla jsem se posunout mladší dceři, ale ty byly velké a vypadala v tom jako hastroš

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. dubna 2024 09:35

Potrefenáhusa nepružný ty s patentkami jsou, ale já se s tím tak neštvu a přetáhnu (dítě si nestěžuje)

Myrtila zajímavý, mně ty body nepřijdou ani široký ani, že by se srážely, ale celkově jsou o velikost menší jako celé dětské ca. Ale mám jich jen pár.

Offline Myrtila
5346 příspěvků moje polička 11. dubna 2024 09:35

Potrefenáhusa Jj, co jsme podědili po rodině se sušičkou, ty jsem rovnou vyřazovala. Stejně teda všechny ostatní značky (FaF, pepco...) kromě toho Lindexu. My sušičku nemáme a bez ní se nijak výrazně nezkracovala, i když jsem je prala na 60. 

Offline Myrtila
5346 příspěvků moje polička 11. dubna 2024 09:38

Liesel Nešlo by je vydávat za cullotes?
Evaeva Vidíš, to už si nepamatuju, jak byly velké. My jsme měli z CA asi jenom ty body a pak 1 čepici (kterou jsem koupila ještě před porodem a nakonec byla jediná, která synovi seděla na tu jeho dlouhou hlavu, a nosil ji celou zimu až do jeho půl roku )