Potrefenáhusaleginy z Pepca sú presne na Lukaska, podarilo sa mi tam kúpiť niekoľko kusov "rifli", tj ultra slim jegginy v dievčenskej časti, tak už do školy nechodí len v leginach.
Stěžovací vlákno
Evaeva na ty naše hlavy to proste narvat nejde, plus teda si stezujou dost. Malý dite má teď pyzama z nextu a tam je to taky boj, hlavně v jeden moment to nejde ani tam ani zpátky, takže už se musí tam a řve u toho dost ![]()
letfenixa jegginy vůbec, ona se v tom teda ani nemůže hýbat, sama to nesunda, je problém to prervat přes patu, a to jsem zkoušela jen hm a lindex. Ale my máme ty děti asi celkove velký, žádný drobky, tlustý mi nepřijdou.
Potrefenáhusa já myslím, že ty máš ty holky takové sošné. Mimino je zatím taky takové, tak uvidíme. Pepco teda obleče, ale na klucích to viselo![]()
Peetra1 dekuju moc![]()
HM upadá s kvalitou strašně moc. Opakovaně si tam kupuju černé roláky. nebo spíš kupovala, protože pod letošní kolekcí mi prosvítalo už i tělové prádlo. Černé si nešlo obléct pod černý rolák už delší dobu, protože bylo vidět, kde je kůže a kde prádlo. To se týká roláků alá triko. Pak jsem kupovala takový tenký jako svetřík s rolákem a k tomu ze stejného materiálu propínací kardigan. Tak s tím už je taky konec, protože sice pod tímto typem nic neprosvítá, ale asi ubrali na elastanu, protože si stačí jednou vyhrnout rukávy a už ty patenty nepruží. Spraví to teda vyprání, ale nosit to je děs!
Ještě jsem tam pravidelně kupovala lněné košile a ty jsou taky čím dál tenčí.
Myrtilajá tam většinou nic nekupuju, ale holky tam občas něco najdou, kalhoty pujdu na prodejnu vyreklamovat a uvidím co mi řeknou
Takhle se mi srazily z Hmka lněné (nebo aspoň nějaký podíl tam byl) kalhoty. Bez řečí okamžitě vrátili peníze.
Tatinek by mel dnes narozeniny, bylo by mu sedmdesat sest ![]()
MP Marge ❤️
MP Marge to je hrozně málo... hrozně brzo...
MP Marge to je hrozně málo... hrozně brzo...
Ano, to je prave na tom to nejhorsi, ze si clovek ani nemuze rict, ze uz mel na to vek
Dvaasedmdesat, co to dneska je!? A kor u nas v rodine; zrovna na jeho strane se vsichni bezne dozivaji devadesati!
No, co nadelam. Uz ho aspon nic neboli...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.