Já byla už tehdá rebel mezi těma všema okolo co si mysleli a hlavně myslely, že jsou rebel!![]()
Stěžovací vlákno
Kostkovaná flanelka ![]()
mně přijde vtipný, jak se ten trend kostkovaných flanelek, batohů a farmářek vrátil po 20 letech jak bumerang, včetně mýho gobelínovýho batůžku, kterej jsem si v roce 92 přivezla ze školního výletu do Florencie :-D
Jinak se jako dospělá pracující žena taky hlásím k batohu, občas musím něco někam odvézt/přivézt/jdu po práci cvičit/nesu si oběd a po letech s kabelou přes rameno a nákupní taškou jsem si celkem zrasila pravý rameno (na levým neumim).
Tuhle jsem něco vezla do vedlejší budovy v kostkovaný RVHP tašce na kolečkách a náš IT, kterého jsem cestou potkala, mi mile oznámil, že vypadám jako důchodkyně, to jako sorry radši ten batoh ![]()
Nebojte. My jsme kvůli našemu setkání se štěnicemi v hotelu prostudovali snad úplně všechno, co šlo, abychom si je nedovezli domů. Opravdu jsou přes den zalezlé a vylákalo by je možná tělesné teplo, ale měla jste tam jen věci. Navíc se nijak zvlášť rychle nepohybují. Nejrizikovější místo bývá pod postelí (kam si většina lidí v hotelu šoupne zavazadla - jako my), takže je velká šance, že jste si je domů nepřinesla. Oblečení a tašku důkladně prohlédněte a sledujte jestli nejste ráno poštípaná. Typické jsou štípance v řadě za sebou, jak štěnice jde a cestou si saje... Držím palce!
Dekuji za povzbuzeni
Pod posteli jsem urcite nic nemela. A je fakt, ze ty stipance, co jsem mela pred dvema tydny na nohou, nebyly v rade a fakt vypadaly jako komari. Tak snad to bude plany poplach...
mně přijde vtipný, jak se ten trend kostkovaných flanelek, batohů a farmářek vrátil po 20 letech jak bumerang, včetně mýho gobelínovýho batůžku, kterej jsem si v roce 92 přivezla ze školního výletu do Florencie :-D
Jinak se jako dospělá pracující žena taky hlásím k batohu, občas musím něco někam odvézt/přivézt/jdu po práci cvičit/nesu si oběd a po letech s kabelou přes rameno a nákupní taškou jsem si celkem zrasila pravý rameno (na levým neumim).
Tuhle jsem něco vezla do vedlejší budovy v kostkovaný RVHP tašce na kolečkách a náš IT, kterého jsem cestou potkala, mi mile oznámil, že vypadám jako důchodkyně, to jako sorry radši ten batoh ![]()
Boží
jinak se taky hlásím k jednomu lehce hip batohu.
Ach jo, stěžuju si na úředníky. Jeden takový (ani nevíme, jak se jmenuje, nepředstavil se a nemá jmenovku na dveřích) nám tvrdí věci, o kterých 100% vím, že jsou to bludy. Ale převzít zodpovědnost za tvrzení bludů tím, že by nám to dal písemně s razítkem a podpisem samozřejmě nechce. Až na to, že my pak na ty jeho bludy můžeme doplatit pokutou až několik tisíc EUR ![]()
Už dlouho si říkám, že by úředníci měli mít právní zodpovědnost za pravdivost poskytovaných informací
Systém, kdy člověku každý úředník tvrdí něco jiného je fakt na palici ![]()
Připadalo by tady někomu vtipné, kdyby k vám přišla kolegyně a začala nad váma se smíchem třepat hlavou a povídat o tom, že si včera našla 2 vši a už si hlavu umyla diffusilem, takže haha pohoda, co děláš, se chováš jak malé děcko prosimtě, však mám hlavu umytou...?! Protože mě to leda tak nas+alo. A od té chvíle mám pocit, že mě všechno svědí ![]()
teda já bych jí asi zabila, vši jsou má noční můra (poté, co mě jako malou museli ostříhat, protože je nebyli schopní z vlasů dostat).
Cpu se wobenzymem, aby se mi rychle hojily ty vicka - samozrejme jsem si to blbe spocitala, procez mi prave dosel. Zjistila jsem to hned po prijezdu (ze jsem debil) a promptne pozadala o zaslani par platicek do foroty. Tak se take hned v pondeli rano stalo.
No a mysli si snad nekdo, ze mi to do dneska prislo?! ![]()
Staci utecha, ze podle me to neni zadnej zazrak?
ja z rustiny maturovala:-)) (ovsem asi jako posledni rocnik vubec:P
Tak to jsme asi vrstevnice. Já psala esej o Tolstém...
Ja mela pocit, ze to trochu pomaha. Mela jsem voci natekly vic nez je obvykly a dokturek pravil at to zkusim, ze samozrejme za nic neruci... bude je to zvetsujicim se odstupem od vykonu nebo to funguje, voci splaskly. Cert vi!
No zkusila bych i jiny placebo, ale to bych o tom nesmela vedet, ze jo ![]()
Ale jo,na hojeni jizev je wobenzym vyborny.s podporou imunity si az tak jista nejsem,ale hojeni jizev dokaze vyrazne zrychlit.vyzkouseno na vlastni jizvy
Zkoušeli jste to poslat písemně jako oficiální žádost? V tom případě by se tím měli zabývat a poslat vám oficiální pokyny.
Taky na zlomeniny funguje
Zkoušeli jste to poslat písemně jako oficiální žádost? V tom případě by se tím měli zabývat a poslat vám oficiální pokyny.
Díky, to jsme zatím nezkoušeli, asi na to taky dojde, jen si oba myslíme, že dojde na odpověď ve stylu, že je to třeba individuálně řešit osobně.... Ale zkusit to rozhodně chceme. Zatím to byl první pokus, manžel byl připravený na všechno možný, ale na to, že si úředník bude trvat na bludu ne. Příště tam půjde vyzbrojen už patřičným předpisem dokazujícím, že to co úředník tvrdil je blud.
Tak určitá odpovědnost tam je pochopitelně už teď.
Jinak jsem chtěla poradit to samé - určitě poslat žádot písemně. Nevím o jakou zemi jde, ale každopádně jsou povinni vám odpovědět. Je to na delší lokte, ale pokud míte pocit, že jste ústně dostali nerelevantní informace, je to asi jediná cesta. Popř. konzultace s kolegou/nadřzeným dané osoby.
Důvody, proč vám řekl to, co řekl můžou být navíc různé. Např. jste se nepochopili, popř. to opravdu neví, není to jeho agenda atd., záleží o co přesně šlo. U písemné odpovědi máte jistotu, že to před odesláním zkontrolují většinou 2-10 dalších lidí a navíc je naprosto jasné na co se přesně ptáte a co přesně vám odpovídají.
já od jisté doby chodím všude vybavená příslušným předpisem... jsem si takhle kdysi nebyla úplně jistá, a našla jsem nějaký informační článek v novinách a spíš náhodou jsem ho měla s sebou. úřednice mi tvrdila pravý opak, já vytáhla noviny, ona beze slova otevřela šuflík, vyndala z něj formulář k tomu určený a v článku popsaný a bylo. no neuvěřitelný. proč to dělala netuším.
Na Wobenzym bacha. Některým lidem po nějaké době užívání dělá dost trávicí problémy. Např. Křeče tresavku, zimnici, zvracení...
a já mám pocit že to býval obyč potravinovej doplněk a teď slýchám v rádiu reklamu na "lék wobenzym", jak to teda je?
Přiznám se, že teď nevím, tak jsem to nezkoumala
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.