Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 05. dubna 2017 18:49
Reakce na MP Marge:

Vyplynovaval se byt. 2x. Vsechno se pralo, vyvarelo, co bylo v rohu odkud se sirily se vyhazelo. My se nak tesne po tom stehovali, takze hruza ze je pretahnem do noveho. Fuj jeste ted obcas prohlizim luzkoviny co kdyby :D

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 05. dubna 2017 19:20

Mírně zuřím. Dostala sem od Ppl email, že mi doručí 4.4. přes den, přesunula sem si doručení na 5.4.večer, potvrzeno emailem. No a 4.4. mi volal pán, že mi doručí balíček, říkám, že to mám na 5.4. večer a von na to že aha. No a za dvě hodiny mi volal znova, že stojí před domem , tak znova říkám: mám to na 5.!! Jo tak prej jo, doručí 5.4. A co myslíte? (Samozřejmě sem včera dostala email, že pokus o doručení byl neúspěšný  )

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 05. dubna 2017 21:21

Mám kabelkový nechutenství. 

Už tři měsíce(!!!) se snažím pořídit si nějakou kabelku/tašku na denní nošení, abych pořád netahala do práce jednu a tu samou, na které to začíná být vidět, ale žádná se mi prostě nelíbí. Nikde. Boty a hadry bych nakupovala až bych brečela, ale kabelky jsou buď nudný nebo rovnou hnusný, všechny do jedné. Už jsem slevila z požadavků, zvedla cenovej limit... nic. Teda kromě toho, že jsem viděla zřejmě všechna zavazadla na světě a do záložek mi přibylo pár super zdrojů hipsterských báglů (který teď ale nechcu!!). Ach jo.

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 00:24
Reakce na rasaNori:

Vyplynovaval se byt. 2x. Vsechno se pralo, vyvarelo, co bylo v rohu odkud se sirily se vyhazelo. My se nak tesne po tom stehovali, takze hruza ze je pretahnem do noveho. Fuj jeste ted obcas prohlizim luzkoviny co kdyby :D

No, ze byste me potesila, to rict nemuzu

Offline quebrada
363 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 00:53
Reakce na MP Marge:

Nebojte. My jsme kvůli našemu setkání se štěnicemi v hotelu prostudovali snad úplně všechno, co šlo, abychom si je nedovezli domů. Opravdu jsou přes den zalezlé a vylákalo by je možná tělesné teplo, ale měla jste tam jen věci. Navíc se nijak zvlášť rychle nepohybují. Nejrizikovější místo bývá pod postelí (kam si většina lidí v hotelu šoupne zavazadla - jako my), takže je velká šance, že jste si je domů nepřinesla. Oblečení a tašku důkladně prohlédněte a sledujte jestli nejste ráno poštípaná. Typické jsou štípance v řadě za sebou, jak štěnice jde a cestou si saje... Držím palce!

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 08:25
Reakce na quebrada:

Jo, v řadě za sebou, jak štěnice jde a saje....fuj, mně jednou poštípaly štěnice ve vlaku ČD! Ještě jsem ten den navíc byla v ZOO a podezírala nějaká zvířátka, jo kdepak...

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 08:34

Babička měla štěnice u nich v domě asi před dvěma rokama, několikrát jim to tam plynovali a mně se v tý době udělal na jedný noze takovej dlouhej rudej svědící šlinc z pupínků, taky jsem už pomalu chytala paniku, že budu muset všechno spálit a odstěhovat se do jinýho města, ale nakonec to nejspíš byly puchejře od požahání nějakou rostlinou, šla jsem den předtím v sukni vysokou trávou (představuju si nějakej malej bolševníček)

Offline Sweet Potato
40416 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 09:03
Reakce na Karoleena:

Chudinko malá, snad te brzy přejde. A ukaž nějaké ty batohy prosím.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 09:10
Reakce na Karoleena:

Mám kabelkový nechutenství. 

Už tři měsíce(!!!) se snažím pořídit si nějakou kabelku/tašku na denní nošení, abych pořád netahala do práce jednu a tu samou, na které to začíná být vidět, ale žádná se mi prostě nelíbí. Nikde. Boty a hadry bych nakupovala až bych brečela, ale kabelky jsou buď nudný nebo rovnou hnusný, všechny do jedné. Už jsem slevila z požadavků, zvedla cenovej limit... nic. Teda kromě toho, že jsem viděla zřejmě všechna zavazadla na světě a do záložek mi přibylo pár super zdrojů hipsterských báglů (který teď ale nechcu!!). Ach jo.

Nevěřim, leda, že by šlo o vesmírnou rovnováhu, mám to zcela naopak, včetně hipstr báglů!

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 09:53
Reakce na Sweet Potato:

Dík za politování! No nejvíc se mi teď líbí bágly z thisispapershop.com, což už teda asi každej, kdo byl někdy na Pinterestu, viděl, bych tak tipla. :) Vybrala bych si tam teda určitě, ale mně se ňák nechce kupovat batoh, když teď mám teniskový období, kecky+batoh už se mi zdá trochu příliš... ale jestli to s tím nechutenstvím tahle půjde dál, tak to asi přehodnotím. :D

20970 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 09:56
Reakce na Karoleena:

Batohy já nikdy neakceptuju, první vlna proběhla už když jsem byla na gymplu, i v tom útlém mládí mi to přišlo děsivý, a to i na spolužačkách, natož dospělých osobách, ne to prostě nikomu nesluší, já bych si připadala jak blázen...už mlčim, proti gustu...

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 09:59
Reakce na Karoleena:

zavidim, zes to dotahla k teniskovymu obdobi! Ja se ted horko tezko odhodlavam zakoupit prvni kecky, abych furt z pohodlnosti netahala ty, co jsem si vlastne koupila na behani haha.

uz jsem skoro odhodlana na tyhle: 

Offline Sweet Potato
40416 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 10:07
Reakce na Karoleena:

Dík. teď mi ještě pomož vybrat, kterou barvu Pocket bag medium

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 10:14
Reakce na Lilly_Ku:

No ale to bylo v podstatě taky z nouze skoro, v jiné kategorii bot by na mě asi nějaký nechutenství taky brzo dolehlo. :) Zato kecky jsou skoro nevyčerpatelný, pořád se mi líbí nějaký, to je furt samá kolaborace sem, limitovaná edice tam, zaplaťpánbu za omezenej rozpočet, jinak bych si na ně musela asi pořídit i barák... 

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 10:16
Reakce na Karoleena:

ja vetsinou krachuju na tom, ze jedu dost minimalisticky a potrebuju boty, ktery by se mi hodily k co nejvice kombinacim mych nekolika malo kusu prevazne sedych, cernych a tmavomodrych hader 

kazdej ma neco 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 10:17
Reakce na Sweet Potato:

Dobrý jsou, že! Pytlíček se mi taky dost líbí, černá je klasika, ovšem ta tmavá raw je pěkná, nebo šedá... a ani ta zelená není k zahození! Takže jsem vlastně vyjmenovala skoro všechny? :D

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 10:17
Reakce na Mutziputzi:

tyve my sme snad vrstevnice:-)

20970 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 10:22

OK, doplňující, ruština na základce byla?

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 10:26
Reakce na Mutziputzi:

No tak ale mohla bys nahodit nějaký inspirace, když to máš zcela naopak! Tento způsob vyrovnávání vesmíru zdá se mi poněkud nešťastným, potřebuju se vybalancovat urychleně. :)

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 10:28
Reakce na Mutziputzi:

ja z rustiny maturovala:-)) (ovsem asi jako posledni rocnik vubec:P