tak my tu máme takový skoro až detašovaný pracoviště, kde mě od obou přímých kolegů dělí cca tak 15-30 metrů, ale když mi sem někdy v lednu dorazila do kanceláře kolegyně a na dotaz "jak vám je, vypadáte hrozně" hlasitě kýchla na všechny strany s nezakrytou pusou a slovy" strašně", myslela jsem, že jí fakt budu muset fyzicky ublížit...
Stěžovací vlákno
To je pravda fakt. Som akosi rýchlo zabudla na svoju bývalú prácu, ktorú som neznášala a debilov tam bolo ažaž. Teraz chodím do práce fakt rada.
tak prý jsem zbytečně hysterická a nadělám kvůli takové blbosti.
mně teda nijak nepřekáží být za hysterku, klidně. vlastně ve vztahu k takové osobě tím líp. jen ať si myslí že su divná, aspoň se nebude víckrát přibližovat:D
aspoň neuvidím zblízka ty maskáčové legíny ![]()
Tak moji reakci by si za ramecek nedala (a to jsme meli na byte stenice, to bylo teprve husty :D )
šmarijá štěnice!
já jsem slušně vysvětlila svou nechuť a prý jsem přecitlivělá a hotovo. ![]()
Štěnice je moja nočná mora. Raz sme objavili jednu na priateľovom batohu, privliekol ju pravdepodobne z práce alebo z vlaku. Na druhý deň sme prezreli úplne všetko. Keby sme ich objavili viac, asi to celé polejem benzínom a zapálim...
Jezismarja, ani mi nemluvte o hmyzu! Vcera mi priznal klient, ke kteremu uz nekolik tydnu bezne dochazim domu, ze maji v byte stenice - a uz pry tam jsou nejakou dobu! Kdyz jsem se ptala, proc mi to proboha nerekl, tak se tvaril nevinne, ze pry si neuvedomil, ze by me to mohlo zajimat, a ze stenice se stejne drzi jen u nej v loznici. Jiste, presne tam, kde si odkladam kabat (dokonce jsem ho onehdy prehodila primo pres postel
) i tasku!
Kolegyne Guinea Pig se chova jako zastydla pubertacka, ale co ja bych dala za par vsi! Vsechno je lepsi, nez mit v byte stenice ![]()
Myslite, ze je mozne, ze jsem je NEchytla!?
řekla bych, že to možnáý je. Ony ve dne spí. Největší pravděpodobnost odněkud si je odnést je, když tam pobýváš třeba týden v kuse.
To uz byste nejspis vedela :D ty kousance se moc nedaj prehlidnout.
To je, nastesti tak daleko moje pece o klienty jeste nedospela! No tak snad potvory spaly...
Mne prave asi pred dvema tydny neco pokouselo na obou nartech - co nart, to asi osm stipancu, a svedily jako blazen. Ale byla jsem ten vecer v parku, tak jsem usoudila, ze to byli komari nebo neco jineho, ackoliv mi porad neni jasne, jak se dostali pod silonky. Ale od te doby vubec nic! Stenice, kdybych je fakt mela doma, by asi kousaly casteji, ne?
Ale komáre vás poštípu aj cez silonky :) Mňa teda aj cez nohavice = mojej krvi očividne nevedia odolať ![]()
Přesně takto v práci "stavěl" kolega. Když byl vykázán mimo kancelář, zjistili jsme, že takhle protelefonuje každý půlden a nic pracovního neudělá. Šéf to toleroval naštěstí jen chvíli, pak ho srovnal.
On to byl vůbec povedený kolega... Smrděl potem (max dvě košile týdně a deoodorant neznal), pro pětník by si koleno vrtat nechal, hnidopich par exellence a měl hrozně nepříjemnou intonaci, tahání bacilů mezi ostatní included. Uááá, se mi zvedá kufr jen si vzpomenu.
grrr, tak to je opruz, jako to rozebírání jejích věcí. Zkuste absolutně neodpovídat, nedávat názor, snad jí to přejde, když nebude odezva.
Ale komáre vás poštípu aj cez silonky :) Mňa teda aj cez nohavice = mojej krvi očividne nevedia odolať ![]()
No tak tim lip! Budu se utesovat tim, ze to prece jen byli komari! Je fakt, ze na me obecne taky hodne jdou...
No me taky pokousaly, taky jsem to svadela na komary :D manzela ne, no a spolubydla byl dozrany hodne. Ten je vlastne objevil a vyresil to driv nez jsme se do bytu vraceli po dovolene. Ja se jen desila kde vsude jsme je mohli roznest, protoze nez jsme odjeli, tak jsme navstivili oboje rodiny a byli jsme i v druhem byte v ove ![]()
A jak jste se jich nakonec zbavili?
Jo a stěžuju si na sebe. Prostě už asi nezhubnu tak jak bych chtěla. Tak jsem vytřídila šatník, fakt hustě. Co jsem na sobě rok neměla, šlo. Všechny ty krásný šaty na štíhlou holku jsem odvzdala neteřím. Aspoň ty měly fakt radost. Zbytek (cca půlka všeho) šel do popelnice.
Ale zase aspoň jsem se dokopala k čistce a až bude za co, šatník snad updatuji na aktuální váhu a postavu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.