Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 10:33
Reakce na Karoleena:

Já bych toho vysypala!

20970 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 10:35

Já jsem jí měla rok, potom nás stejná soudružka od šestý třídy učila anglicky, byla o dvě lekce napřed, si to spočítej!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 10:35
Reakce na Mutziputzi:

Ach jaj, Falabella je super. Čítala som ale, že nieje kožená a že je dosť ťažká  

20970 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 10:37
Reakce na paktofonika:

Kožená není no, ale je boží! Těžká mi nevadí, já obvykle i z lehký dělám 20kilovou

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 10:39
Reakce na Mutziputzi:

tak teda ses muj mladsi bracha:-))

edit ale teda ty spoluzacky... botasky tlusty ponozky riflova sukne a batoh. uaaa

20970 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 10:46

No a nejhorší byly takový ty koženkový mini baťůžky s dlouhejma popruhama, co jim odstávaly od zad v pravym úhlu, ježiš to byly tehdá děsný trdla, a hle, většině těch z mýho okolí to zůstalo

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 10:50
Reakce na Mutziputzi:

myslim ze uz chapu kde se ve mne vzal ten iracionalni odpor k batohum;-))

kdyz teda pominu ze jsou mi hrozne neprijemny na noseni, takze bych stejne skoncila s tahanim na jednom rameni a to uz rovnou muzu zustat u kabelky:-)

20970 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 10:52

No dyk, my co jsme to už jednou zažily s jenom tajemně usmíváme, holky co je to bere teď se za sebe začnou stydět tak za 15-20 let, prostě koloběh života, si tim musí samy projít

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 10:56
Reakce na Mutziputzi:

Nojó, tady ty hezký kabelčičky, to bych si musela začít nosit oběd v papírové tašce (značkové přirozeně)! Spíš kdyby tak zlevnili něco takovýho... cca o 1000 USD.  

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 10:59

Sdílím odpor k batohům. Když pominu tu vizuální stránku, je mi to nepříjemné na zádech, potím se pod tím a ještě mám pocit, že mi tam někdo může sáhnout, že nemám kontrolu nad věcma. Ty batohy s klopou a zapínáním na řemínky to teda asi úplně nedovolujou, ale stejně.

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 11:07
Reakce na Karoleena:

Juj, ta první...co je to zač??

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 11:09
Reakce na tina:

To je Musubi od Acne Studios prosímpěkně, měli i podobné psaní do ruky, ach... 

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 11:11
Reakce na Karoleena:

Ježiš, ty bych chtěla. Je potřeba na to vykrást banku, co?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 11:14
Reakce na Karoleena:

Ta od Acne je parádna. Na cenu sa radšej nepýtam....

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 11:35
Reakce na Mutziputzi:

Hlásím se do klubu. Batohy na běžné nošení také nemusím (jemně řečeno), moc tu jejich oblibu nechápu. A včera jsem si na Vás vzpomněla, když jsem v X obchodem s "italskými kabelkami", kterých je po Praze nepřeberné množství, viděla mnoho modelů "inspired by Falabella" .

A jeden výstavní kousek 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 11:41
Reakce na Mutziputzi:

Já jsem jí měla rok, potom nás stejná soudružka od šestý třídy učila anglicky, byla o dvě lekce napřed, si to spočítej!

Koukám, že to bylo asi všude podobný, u nás přesně to samý, na gymlu nás pak bývalí ruštinářo-občankáři učili francouzšinu a zsv, také o 2 hodiny napřed.

Stran zavazadel shodu nezaznamenávám, si neumím koupit ani batoh, ani kabelku. Že jsem před dvěma rokama v důslednu zevlování na MP přestala do města nosit trekingový batoh, považuju doteď za dost velkej osobní krok.

20970 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 11:53
Reakce na whiskas:

Ano ano, známé fejkařství Borsini nebo jak se teď jmenujou

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 12:16

Já nechci být za extra milovníka batohů, ale teda nevím, v čem jiném bych nosila sešity a učebnice na střední škole a předtím na základce. Na VŠ se to dá zredukovat, ale zas k papírům má člověk jiné potřebné pomůcky, co zaberou nějaké místo, takže jako kabelka s igelitkou? to bych se nerada dožila (tedy některé to tak nosily). To už fakt raděj batoh anebo velkou crossbody kabelu (z čehož pak bolí rameno a záda). Ale to jen na okraj, jako hlas batohů.

Příspěvek se tedy netýká dospělých pracujících žen.

20970 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 12:50
Reakce na Guinea Pig:

ZŠ a SŠ atendanti samozřejmě mohou, naopak kvituju, ale to jsou prostě školní batohy. Já jsem měla na mysli takový ty rádoby elegant, malý, koženkový, hnusný, teď jsem si vzpomněla ještě na kategorii etno, vyšívaný, šmucik a volezlý, ty taky jisté kruhy ponášely, fuj. Si pamatuju z klubů spolu tancující kroužky pubescentek, kdy každá měla tu malou vikslajvantovou hrůzu na zádech a natřásala se s tim, k tomu cokoliv, od Martens až po loďky se sukénkou, zlo šlo dokonat přidáním kostkované flanelky!

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 13:08
Reakce na Mutziputzi:

kostkovana flanelka a kozenkovy batuzek na zadech, popripade pozdeji pleteny batoh nebo zebradlo a martensky - tot oblecek meho dospivani