Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 21:54

maji na to klinicke studie, tak asi lek. 

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 22:13

Jojo, staré známé "umlátit paragrafy".  

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 22:17
Reakce na Isca:

jo to je jasný, ale vo co jim de?

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 07. dubna 2017 12:22

Jsem si dneska dala omylem letní makeup, tak jsem to zaplácla ještě standartním bb a vypadám jak magor. A to jsem se dneska i dost socializoavala na obědě, ach jo. Už asi nevylezu.

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 07. dubna 2017 12:32
Reakce na Berta:

Na Wobenzym bacha. Některým lidem po nějaké době užívání dělá dost trávicí problémy. Např. Křeče tresavku, zimnici, zvracení...

Nic takovyho mi neproved... naopak mi fakt ty voci splaskly a jak mi dosel, tak mi zas jedno vopuchlo  A tady neni k dostani, se pominu! Do nedele, nez budu doma, mi ty voci mozna vypadnou 

Ja tu postu ne-na-vi-dim!!

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 07. dubna 2017 12:43

a já mám pocit že to býval obyč potravinovej doplněk a teď slýchám v rádiu reklamu na "lék wobenzym", jak to teda je?

Lék je hovorový výraz, který myslím legislativně nezavazuje k ničemu, v zákonech se používá "léčivý přípravek". Wobenzym co jsem zaslechla se vlezl do mezery po revoluci, kdy ještě nebyly ustálené nároky na léčiva, takže prý se ještě stihl nechat uznat, ale dneska by ho nikdo neuznal. Tak nevím, asi je v nějakém meziprostoru. Ty klinické studie prý neprokázaly účinek.

Ale určitě budou vědět farmaceuti.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 07. dubna 2017 13:01
Reakce na barbucha:

Vy jste byla na víčkách? Píšete tady o tom někde, že bych si početla?

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 07. dubna 2017 13:10
Reakce na ionicera:

Ani nevim jestli jsem to nekde licila (myslim pisemne ). Je to 3 nedele (asi), takze pomerne cerstvy, ale musela jsem odjet a zapomnela jsem si vzit dostatek toho wobenzymu... mne teda oci natekaj odjakziva (zvlast po ranu jsem jak puchejr), ale ted se mi to nehodi, jsem z toho nervozni.

Jinak cajk, bala jsem se toho, ze jako pri vedomi... ale zas takova hruza to nebyla. A bolelo to jen chvilku jak to prislo k sobe to odpoledne. 

Vsichni rikaj ze to mam pekny - no ja to ted neposoudim, protoze vidim tu cervenou jizvu a moncl pod okem a vicka natekly, tak si jako hvezda nepripadam  Uvidime casem. Teda pevne doufam, ze budu vypadat vo dvacet let mladsi 

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 07. dubna 2017 13:36
Reakce na barbucha:

Já byla taky spokojená, wobenzym jsem nebrala. Ale mně zas působí dobře na těžkou únavu. Říkala jsem si, že jestli bude potřeba, na víka půjdu znovu. Dala jste si i dolní, nebo jen horní? Já tedy jen ty horní, ale 2 kolegyně spoluvíčkařky si daly i dolní a vypadaly fakt dobře.

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 07. dubna 2017 13:48
Reakce na ionicera:

Horni! Mela jsem to uz spadly a nakrabaceny priserne.

Offline mirajo
2665 příspěvků moje polička 07. dubna 2017 13:54
Reakce na barbucha:

Dela se to v lokale? Teda myslim umrtveni ne saloon

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 07. dubna 2017 14:26
Reakce na mirajo:

Prave ze v lokale. Toho jsem se bala nejvic - ze uslysim to rinceni nastroju a lekarovy povely  Ale dokturek je extremne spolecensky zvanivej, takze jsem si po chvili spis prala slyset ty nastroje 

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 07. dubna 2017 14:55
Reakce na barbucha:

mně se naopak moc nezamlouvá narkóza, takže "lokál" supr. už abych začala šetřit:-)

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 07. dubna 2017 15:53
Reakce na domenica:

barbucha 

Zrovna jsem to četla, tak jsem ráda, že tu Barbuchu vidím ve 14:26. Hrozný, tohle.

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 07. dubna 2017 16:07
Reakce na Kokoska:

Taky jsem se šla podívat, kdy byla @barbucha online.

Edit: Sakra jak se zmiňuje? :-)

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 07. dubna 2017 16:10

Zmiňování se zavináčem nefunguje úplně dobře, navíc toho zmíněného neupozorní.

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 07. dubna 2017 16:13
Reakce na Kokoska:

A jak jsi zmínila Moniku i Báru najednou? 

Pardon za OT.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 07. dubna 2017 16:20

První dám normálně Zmínit a jako první řádek v příspěvku napíšu @(používám Alt V) a píšu písmenka, objeví se jako nápověda a tam pak kliknu. Ale právě mi to funguje spíš na začátku řádku než v textu a toho zavináčového uživatele to neupozorní nikdy, jen toho zmíněného.

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 07. dubna 2017 16:48
Reakce na Kokoska:

Dík.