maji na to klinicke studie, tak asi lek.
Stěžovací vlákno
Jojo, staré známé "umlátit paragrafy".
jo to je jasný, ale vo co jim de?![]()
Jsem si dneska dala omylem letní makeup, tak jsem to zaplácla ještě standartním bb a vypadám jak magor. A to jsem se dneska i dost socializoavala na obědě, ach jo. Už asi nevylezu.
Na Wobenzym bacha. Některým lidem po nějaké době užívání dělá dost trávicí problémy. Např. Křeče tresavku, zimnici, zvracení...
Nic takovyho mi neproved... naopak mi fakt ty voci splaskly a jak mi dosel, tak mi zas jedno vopuchlo
A tady neni k dostani, se pominu! Do nedele, nez budu doma, mi ty voci mozna vypadnou ![]()
Ja tu postu ne-na-vi-dim!!
a já mám pocit že to býval obyč potravinovej doplněk a teď slýchám v rádiu reklamu na "lék wobenzym", jak to teda je?
Lék je hovorový výraz, který myslím legislativně nezavazuje k ničemu, v zákonech se používá "léčivý přípravek". Wobenzym co jsem zaslechla se vlezl do mezery po revoluci, kdy ještě nebyly ustálené nároky na léčiva, takže prý se ještě stihl nechat uznat, ale dneska by ho nikdo neuznal. Tak nevím, asi je v nějakém meziprostoru. Ty klinické studie prý neprokázaly účinek.
Ale určitě budou vědět farmaceuti.
Vy jste byla na víčkách? Píšete tady o tom někde, že bych si početla?
Ani nevim jestli jsem to nekde licila (myslim pisemne
). Je to 3 nedele (asi), takze pomerne cerstvy, ale musela jsem odjet a zapomnela jsem si vzit dostatek toho wobenzymu... mne teda oci natekaj odjakziva (zvlast po ranu jsem jak puchejr), ale ted se mi to nehodi, jsem z toho nervozni.
Jinak cajk, bala jsem se toho, ze jako pri vedomi... ale zas takova hruza to nebyla. A bolelo to jen chvilku jak to prislo k sobe to odpoledne.
Vsichni rikaj ze to mam pekny - no ja to ted neposoudim, protoze vidim tu cervenou jizvu a moncl pod okem a vicka natekly, tak si jako hvezda nepripadam
Uvidime casem. Teda pevne doufam, ze budu vypadat vo dvacet let mladsi ![]()
Já byla taky spokojená, wobenzym jsem nebrala. Ale mně zas působí dobře na těžkou únavu. Říkala jsem si, že jestli bude potřeba, na víka půjdu znovu. Dala jste si i dolní, nebo jen horní? Já tedy jen ty horní, ale 2 kolegyně spoluvíčkařky si daly i dolní a vypadaly fakt dobře.
Horni! Mela jsem to uz spadly a nakrabaceny priserne.
Dela se to v lokale? Teda myslim umrtveni ne saloon![]()
Prave ze v lokale. Toho jsem se bala nejvic - ze uslysim to rinceni nastroju a lekarovy povely
Ale dokturek je extremne spolecensky zvanivej, takze jsem si po chvili spis prala slyset ty nastroje ![]()
mně se naopak moc nezamlouvá narkóza, takže "lokál" supr. už abych začala šetřit:-)
Taky jsem se šla podívat, kdy byla @barbucha online.
Edit: Sakra jak se zmiňuje? :-)
Zmiňování se zavináčem nefunguje úplně dobře, navíc toho zmíněného neupozorní.
První dám normálně Zmínit a jako první řádek v příspěvku napíšu @(používám Alt V) a píšu písmenka, objeví se jako nápověda a tam pak kliknu. Ale právě mi to funguje spíš na začátku řádku než v textu a toho zavináčového uživatele to neupozorní nikdy, jen toho zmíněného.
Dík.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.