Jos No to jsou teda zprávy:-/
Tabea NaVás jsem teda taky myslela, zda jste dojeli v pořádku, ten německý systém školství je teda přísný, chybět by se v těchto případech fakt hodilo!
Jos to je smutný ![]()
Dneska v malym Albertu u posty nebyla v provozu jedina kasa s obsluhou. Jako poradim si i u ty samoobsluzny, ale stve me to hledani napr. mezi pecivem. Vezmu si kolac, ale copak jsem povinna lustit ta mala posmenka, jak se to jmenuje, a pamatovat si to az ke kase? A hledat na displeji? K obsluze je tam jeden strejdula a kdyz se mi to sekne, cekam dobu, nez vyridi jine nestastniky. Ne, nemam to rada, nejsem dobra a ochotna pokladni! ![]()
Kokoska u nas albert po rekonstrukci ma asi 4 pokladny. trvale zavreny. a snad 10 tech samoobsluznych. prodavacky tam nahaneji i babicky o hulkach, ze jim s tim pomuzou. des
Kokoska dnes v Lidli na samoobsluznej ten pokladník jednej pani blokoval celý nákup ![]()
Normálne pokladne išli všetky.
Kokoska u nás obvykle jedna normální kasa jede, ale tohle u nás dělá tesco. Já chodím hlavně na samoobslužné, markujeme s dětmi. No po tom, co tam jedna pokladní školila zákazníka, že ani neví, kde nakupuje, když jí cpe Tesco kartu (v Albertu), zůstanu věrná samoobslužné![]()
Evaeva ja tam obcas taky chodim, nekdy je to rychlejsi, kdyz je fronta u normalni kasy. Ale beda, jak se neco zasekne. Pokud bych mela v nakupu alkohol, je spolehlive zadelano na problem.
letfenixa staci se splest v polozce, ta odkladova plocha zjisti, ze to nesouhlasi na vahu, a maler je na svete. Nekdy nejde nacist kod ani cteckou, taky problem. Kdyby ta pomoc byla pruzna, ta jeste dobry, ale kolikrat se fakt ceka a jeste je clovek za potizistu.
viktorka_od splavu v potravinach uz mi to celkem jde, kdyz teda jak jsem psala neni nejake komplikovane zbozi. Ale nemuzu si zvyknout na kasy v M&S, pritom kdyz mi to prodavacka ukazuje, je to jednoduchy. A priste to zvoram zas.
Já si v Albertu samoobslužně nedokázala namarkovat půlku chleba. Prostě půlka tam nijak navolit nešla.
Kokoska já musím říct, že u nás v Albertu je ta pomoc pružná, alkohol klidně odklikne i zdálky,... Já mívám pár věcí, tak to rychlejší bude. A mimino tam nemá regály k obírání. A i ta váha je tu dost flexibilní, váží to až na konci, takže na mně pořád neřve jako ta v bille. Ale říkala jsem si, že budu muset občas i k normální, abych mohla syna poslat třeba pro mlíko, vůbec to nezná ![]()
Kokoska mě samoobsluzny pokladny nevadí, ale tuhle v Globusu odchazim a říkám si kam ten chlápek z ochranky tak utíká. No za mnou běžel. A prý paní nemáte zaplaceno. ![]()
Tak byl to docela malej nákup, ale přes 500. Mě vůbec nedošlo, že musím zadat PIN. S myšlenkami někde úplně jinde jsem prostě odkracela. No trochu trapas, ale prý je to běžné, říkal.![]()
Kokoska ano, veď nue raz som volala obsluhu, ale dnes tej pani normálne celý nákup blokoval sám, akoby sedel za bežnou kasou.
Mne najviac vyhovuju tie snimače, že si sama blokujem počas nákupu, zatiaľ sú v tescu a kauflande.
To by bolo skôr do priznania, nikdy som neplatila pri samoobslužnej pokladni, nepáči sa mi, že všade zavádzajú samoobslužné pokladne. V najbližšom Lidl dali za samoobslužné pokladne turniket, kde treba načítať asi účtenku, inak zákazníka ten turniket nepustí zo zóny samoobslužných pokladní. Majú to asi blbo označené, lebo viackrát mal niekto problém prejsť cez ten turniket.
dorota to je asi v každom lidli.
dorota letfenixa jo, to má Lidl , Penny a Kaufland. Je to ptákovina, podle mě. Když někdo ten účet nemá, tak čeká než přijde někdo s ním, takže efekt nula. A nemůžu poslat děti napřed s košíkem, tak tam oxidujou. Ale zrovna tady v Lidlu fronty vůbec nebývají a mívám větší nákup, tak chodím na normální.
Jinak mi vyhovuje, že nemusím s nikým mluvit.![]()
Evaeva moje děti chodí jen k samoobslužné, když si můžou vybrat. Já v tom teda žádný problém nevidím, chodím tam vždy, když nemám vozík plný kopcem.
Když mám třeba šest krabic mléka, rovnou volám na obsluhu, protože v Bille to nejde namarkovat najednou. Ta naše billa je fakt příšerná, ale tohle je snadné vyřešit.
continuity jenže on neumí číst
a taky neví, kam se tam strkají peníze, platím kartou
Ver mi, že se to naučí raz-dva. Většinou jsou tam piktogramy a ten otvor na peníze mu stačí ukázat jednou. Prodavačky jsou na ty prťata většinou hodné, ale taky si už někdo stěžoval, že jim opakovaně vydaly blbě. To kasa neudělá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.