Mermaid já byla v Holešovicích od osmi do půl dvanácté a nepadla teda ani kapka.
Stěžovací vlákno
Já jsem se podle předpovědi rozhodla, že se budeme celé odpoledne flákat doma, když má pořád pršet a bouřit a na to konto tady pršelo celkem asi deset minut a já mám špatné svědomí, že jsem nevzala děti ven (ale ono se mi dneska fakt strašně nechce ;o)
DruI prozevlovat den doma občas nezaškodí. ![]()
Jinak k nám to došlo teď, ale i s krupobitím. ![]()
Děkuju všem! Bylo to strašně divný. V rádiu jedna hrůza za druhou a my jeli skoro celou cestu sluncem. Jedna dálnice teda byla kvůli vodě komplet zavřená a cestou jsme potkali spoustu aut Bundeswehr. Jednu vesnici, kam byl zavřený vjezd a zatopený louky a pole. Ale bez toho rádia bych to vůbec tak strašný neodhadla. Mně proste hlavou jede, jak musím být těm lidem, co jsou zasažení.
Školy budou zítra zavřený jedním směrem hned za hranicí našeho města.
Brno hlásí taky slejváky.Včetně krupobití.
Strezuju si, ze uz zas nejak nedavam praci. Ted dve soboty po sobe byly dost hrozne, na dnesek jsem nespala vubec. A kdyz jsem po obede spala aktivovali u nas traumaplan, uder blesku a spousta resuscitovanych. Jsem jak po kocovine a asi pojedou pomahat jini (co neslouzili a maji kratsi dojezd), ale mam z toho uplne palpitace.
DruI děti si zrovna tu hodinu, kdy nebouřilo, pěkně hrály. Pak jsme vyšli, stihli akorát nákup a utíkali domů ![]()
Takové bouřky tady fakt pár let nebyly, ale hlavně mám bouřky spojené spíš s koncem léta.
Odpočívej, je toho hodně.
continuity Diky. No doufam, ze se prvni informace nepotvrdi. Radsi budte vsichni doma a bacha na blesky
Tabea rada čítam, že ste dobro došli!![]()
K nam uz bourka taky dosla.
Ja se porad divim, jak jsem po te dovolene vyrizena, tak jsem si ted namerila krasny tlak 96/65. Houby dovolena, pitomy pocasi! Klesam uz od mladi pri kazde bource a zmene tlaku, je to strasny.
Jos pripajam sa ku continuitya želám ti riadny odpočinok.
Evaeva tiež som z tých búrok prekvapená.
Jasně že je to kouřením. A pak taky v těch hospodách bejvá dost hroznej vzduch vevnitř... hele daj si pár panáků, začne jim bejt vedro a mažou ven ![]()
Zákaz kouření na ulici? A kde se pak bude smět kouřit? Ve sklepě?! Jako myslím na skutečnost, že se cigarety pořád prodávaj a prodávat budou... to je jako bys nesměla sníst chleba, kterej si ovšem můžeš (k radosti státu) koupit.
Fakt je, že třeba ve Švédsku je zakázaný kouření i na venkovních zahrádkách už dva tři roky. No, o to víc lidí tam kouří právě na ulici
Jedinej rozdíl tkví v množství odpadkovejch košů všude, takže tam není takový množství vajglů nikde, vlastně skoro žádný (na rozdíl od nás).
Jos doufám, že spíš a pořádně si odpočineš ![]()
Jos uff, četla jsem to večer a pořád na to myslím. Bouřky venku se hrozně bojím, ten dnešní blesk prý přišel úplně nečekaně. Strašný, snad budou ty lidi v pořádku :(
Jos Zrovna si tady o tom čtu, muselo to být hrozné. Doufám, že jsi v pohodě a odpočíváš. ![]()
Taky jsem si ráno přečetla o těch záplavách v Německu a do toho mě z ranní sprchy vytáhl řvoucí telefon, varující před silným zemětřesením, to se mi stalo poprvé, takže jsem byla patřičně vyděšená. (silné zemětřesení bylo, ale na západní straně).
To je teda ráno. Držte se všichni!!
Jos
ale snad se z toho všichni oklepou! (A ty taky)
Dekuju vsem, personalne mi nahradni volno dneska nevyslo a za odmenu jsem na operaci plic
, ale dobry.
Pry jsou vsichni s blesmem vporadku! Ale par minut predtim na tom miste staly desitky deti, takze velky uf uf. Proste velky detsky den, lidi tam bylo opravdu hodne a blesk prisel nahle. Ale aby toho nebylo malo, volal mi dopoledne muj zubar, ze u nas lezi jeho dcera. Ta je nastesti ok, ale zemrel jeji spolujezdec. Pry v te bource auto uplne plavalo na silnici. Chudak holka bude mit trauma na cely zivot.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.