Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Karja
44735 příspěvků moje polička 03. června 2024 21:10

Ja ty samoobslužné kasy nesnáším, hrozně to zdržuje. Malé nákupy typu pečivo a banán nedělám , jediné takhle bych to dokázala akceptovat

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. června 2024 21:35

continuity markujeme spolu a u nás jsou jen obrázky konkrétního ovoce, ale tu kategorii "ovoce" musíš přečíst, stejně tak "platit". Myslím, že u klasické kasy by mu to bylo příjemnější. Ale došlo mi, že v dm platím normálně, tak to vlastně umí

Offline Pinot Noir
29914 příspěvků moje polička 03. června 2024 21:36

Já bych k samoobslužným chodila s radostí, ale bohužel Viktor vždycky nakousne rohlík a ten už tou váhou zboží neprojde a nemůže ho odkliknout bohužel ani obsluha. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. června 2024 21:42

Pinot Noir já v kočárku vozila včerejší rohlík z těhlech důvodů. Ale chápu, že Viktor se jednak tímhle rohlíkem opít už nenechá a taky tahej rohlíky do práce

Offline Kokoska
35001 příspěvků moje polička 03. června 2024 22:31

continuity nekdy to tu bankovku odmita, uz se mi stalo, ze jsem musela vzit jinou nebo zaplatit kartou. Pro me to neni problem, ale kdyz vysles dite s jedinou, ma chudak smulu.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 03. června 2024 22:52

Pinot 

Obsluha může tu samoobslužnou kasu zablokovanou nakousnutým rohlíkem úplně v pohodě odblokovat. Vyzkoušeno naposledy právě dnes.

Já k těm samoobslužným kasám chodím strašně nerada, protože s nimi vůbec neumím, vždycky je zablokuju buď já, nebo se o váhu opře některé dítě, nebo kupuju brokolici (podle tvrzení paní, která odblokovává ty pokladny u nás v Kauflandu brokolice blokuje ty stroje úplně spolehlivě ), nebo neumím najít správný typ rohlíku, prostě katastrofa.

Online Garfie
28576 příspěvků moje polička 03. června 2024 23:28

barbucha V Japonsku se nesmí kouřit na ulici, jen na k tomu vyhrazených místech (většinou jsou to takové ty prosklené budky). A to se, když jsem tu byla poprvé, kouřilo i v Mekáči a ve vlaku!

Uvnitř se pochopitelně taky nekouří, s výjimkou kuřáckých hotelových pokojů (kterých je spoustu ), a malých restaurací a barů, které byly otevřené ještě před vydáním anitkuřáckého zákona.

Online Garfie
28576 příspěvků moje polička 03. června 2024 23:31

Samoobslužné pokladny mám ráda! :-) Pokud teda netahám horu věcí, která se na ně nevejde...ale loni jsme hráli divadlo zrovna o zavedení samoobslužných pokladen a protestech prodavaček.....

Offline Pinot Noir
29914 příspěvků moje polička 03. června 2024 23:56

Mohučanka fakt? Mně dvakrát pustili bez zahrnutí toho polovičního rohlíku do nákupu, že to nejde namarkovat, a mně je to samozřejmě blbý, protože na ten rohlík chodíme dvakrát denně, takže už chodím k normální pokladně, kde rohlík v ruce nahlásím. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 04. června 2024 00:21

Pinot Noir nojo, já zadala 2 rohlíky, na váhu položila 1, systém se zablokoval, přišla paní, řekla "aha" a odblokovala to tou svojí zaměstnaneckou kartičkou...jako když kupuju alkohol. 

Offline Pinot Noir
29914 příspěvků moje polička 04. června 2024 00:23

Mohučanka ty jo, tak to v naší Bille jsou zas pozadu!

Offline Jimik
příspěvků moje polička 04. června 2024 00:46

Pinot Noir Namarkovat u samoobslužných pokladen rohlík snědený dítětem, tak jak popisuje Mohučanka umí jak v Albertu, tak v Lidlu. Vyzkoušeno na vlastní kůži. My většinou bojujeme s opíráním se o tu odkládací část/váhu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. června 2024 07:37

V bille mají ty váhy o dost horší než v Albertu. V bille mám vždycky nějaký problém. Ale na normální kasu je vždycky hrozná fronta.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 04. června 2024 07:44

Pinot Noir tohle byl Albert...To mě mrzí, myslela jsem, že je to všude tak nějak nastejno. Zas nebylo možné jít k normální pokladně, nechali tam jednu a byla opuštěná. 

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 04. června 2024 07:51

Mně je teda politika samoobslužných pokladen protivná, u nás v Albertu minulý měsíc vyházeli pokladní, co tam pracovali roky a instalovali asi 6 nových samo pokladen. Brzy třeba můžou zákazníci začít vyskladňovat zboží, to by obchodníkovi taky snížilo mzdové náklady na skladníky

Online Karja
44735 příspěvků moje polička 04. června 2024 07:53

Mermaid Přesně to si říkám, že za chvíli si můžu ty rohlíky ještě upéct:-D. Ale jako chápu to asi na nějakých exponovaných pobočkách, kam chodí třeba hodně lidí z práce si koupit jen svačinu.

Offline letfenixa
10898 příspěvků moje polička 04. června 2024 07:55

Mermaid je jeden diel slečny Marplovej, kde je nová štvrť aj so samoobsluhou a staré dámy ju poctivo ohovárajú, kým sedia v obchode pána Smitha, ktorý aj s pomocníkom im chystá nákup, váži, bali, že kto to kedy videl, sám si nákup robiť! Keby videli samoobsluzne pokladne, tak koniec úplne. 

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 04. června 2024 07:56

Určitě jste zaznamenali ve zprávách o povodních vyplavenou vesnici Štěnovice a plovoucí červené auto. Tak patří tatínkovi mého kolegy. Momentálně nejslavnější fabie v republice...

Takovou slávu by si fakt člověk odpustil. Barák mají vyplavený taky.

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 04. června 2024 07:57

Garfie 

Ty prosklený budky venku mají i třeba na Arlandě, já to moc nechápu. Jako tam, kde je dost prostoru, snad stačí označit jen místo... Na druhou stranu je teda mají i vevnitř, tam už to má spíš logiku.

Kuřáckej hotelovej pokoj jsem nikdy (v Evropě, v "nový době") nezažila, ani snad na balkonech to nejde... to jsou Japonci tak silný kuřáci, že prostě nevydržej?

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 04. června 2024 08:03

Taky nesnáším samoobslužné pokladny a jiné vymoženosti. A to je mi jenom 52! Naposled mě rozhodila koupě oběda ve Vapianu v Praze - vezměte si kartičku, tam vám nahrají, co jste si dal. Pak zaplatíte. Navíc skoro nikdo z personálu nemluvil česky (anglicky se na úrovni "objednat jídlo" domluvím). Přitom v mládí jsem v bufetu "konzumační lístky" z papíru používala běžně...