Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 04. června 2024 08:19

Samoobslužné pokladny využívám ráda. Nedelam obří nákupy, u pečiva se dívám na regale, jak se jmenuje, a pak už jen v hledání rychle najdu. Jeste radši mám systém scan and go, kde se nezdržují vůbec. A vůbec nejlepší si je dovézt nákup domů

Online Garfie
28576 příspěvků moje polička 04. června 2024 08:23

barbucha Na balkonech taky kouřit nesmíš, to je paradox. :-) Jako ti staří chlapi kouříli dost, co si pamatuju, ale taky se to mění, teď už to vidím spíš výjimečně...možná i v těch hotelech to mají jen proto, aby si hosté nemohli stěžovat na smrad, mám pocit, že ty cigára nikdy pořádně nevyvětráš, zvlášť když jsou tam na zemi tatami.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. června 2024 08:32

U nás bývaly hrozné fronty a pokladní hrozně nepříjemné a pomalé. Samoobslužné obsluhuje milá Ukrajinka a já jsem hned pryč.

Offline RoSa
10179 příspěvků moje polička 04. června 2024 08:48

tyjo, já na samoobslužný kase nikdy nebyla! mám strach, že bych to tam zašprajcla... na jednoho nanuka bych si možná troufla, ale to by musely bejt velký fronty u klasickejch pokladen... a vůbec: snad tu pokladní maj započítanou v ceně zboží, ne?

ale teda moje matka 70+ tu samoobslužnou používá... jsem retro, no...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. června 2024 08:54

RoSa někdy to zkus, nic to není

Já mám vyzkoušeno, že pokud jsou ve frontě na klasickou pokladnu dva lidi, tak s běžným denním nákupem se vyplatí samoobslužná. Taky k těm klasickým chodí lidi, kterým to víc trvá, takže to postupuje ještě pomaleji. (To není nic proti nim, pro ně jsou normální pokladny pohodlnější)

Offline 1010
217 příspěvků moje polička 04. června 2024 08:55

Mě vždycky trochu překvapí, když vidím u klasických pokladen mladé lidi, a potěší, když u samoobslužných vidím seniory, že se snaží jít s dobou, i když třeba trochu tápou. Samoobslužné pokladny považuju za geniální vynález, nemusím s nikým mluvit, nikdo mi nehází s jogurty, nemusím zvedat věci do takové výšky jako na pás, můžu si skládat věci do tašek tak, jak sama chci, a nemusím většinou ani čekat ve frontě (i když u nás v Tescu bývají i u samoobslužných docela fronty). Ke klasickým chodím většinou jen v případě, že mám třeba šestku vod nebo nějaké nestandardní zboží. Ale vlastně jsem stejně retro, protože pak u pokladny vytáhnu plastovou platební kartu

Offline RoSa
10179 příspěvků moje polička 04. června 2024 08:59

no a to je další věc: banku do mobilu prostě nechci! a hnusný plastový hodinky taky odmítám nosit... takže VISA-karta... dvojitý retro

Online Garfie
28576 příspěvků moje polička 04. června 2024 09:20

Mimochodem, ad) divadlo....zítra máme představení, dneska byl už asi potřetí konflikt kvůli oblečení (=tři odmítají na podiu nosit pláštěnky, které jsme si odhlasovali, protože jsou "ošklivé"-to byl důvod proč jsme si je odhlasovali, abychom rozesmáli obecenstvo), jedna se na plakát vyfotila v kalhotech, ale na scéně chce sukni, už asi 3x slíbila, že si teda obleče kalhoty....a pořád nosí sukni, uvidíme co zítra. A hádejte, jak Číňanky tráví dnešní odpoledne...neučí se scénář, kdepak, ale jsou hromadně objednané do salonu na nové nehty a prodloužení řas...

Online Mulen
5032 příspěvků moje polička 04. června 2024 09:21

Garfie jak tohle dopadne!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. června 2024 09:23

Garfie dobrá zpráva je, že zítra bude po všem držím palce.

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 04. června 2024 09:23

Já platím plastovou kartou, ne protože bych byla retro, ale protože jsem strašně líná Můj mobil by to uměl, jenže bych to napřed musela nastavit. Karta prostě je v kabelce, bez který ven nechodím.

Offline Pinot Noir
29914 příspěvků moje polička 04. června 2024 09:27

Garfie tvl, já už bych měla nervy v kýbli, rvala bych z nich ty hadry jak Čepek v Trháku!

To je teda materiál. 

Online Garfie
28576 příspěvků moje polička 04. června 2024 09:31

Pinot Noir Ta představa mě rozesmála a myslím, že od toho s Rumunkou a ještě jedním kolegou nejsme daleko!!!

Evaeva Jediné co mě drží nad vodou, tak jen doufám, že to nakonec nebudu já, kdo to zvrzne! A dík!

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 04. června 2024 09:33

Garfie já fakt soucitim, ale zároveň jsem moc moc zvědavá, jak to dopadne! 

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 04. června 2024 09:42

Garfiedržím palce na zítra. Já se s svou povahou bych už jim dávno něco řekla. I za cenu mezinárodního konfliktu. Takhle sabotovat úsilí dalších lidí. 

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 04. června 2024 09:58

no na my nervy by to nebylo vubec, Garfie je svetice

Online Karja
44735 příspěvků moje polička 04. června 2024 10:05

viktorka_od splavu Na moje taky ne. 

Ale už jsem se přistihla párkrát při myšlence, že bych chtěla být jako ty číňanky...některý lidi to mají fakt jednoduchý:-D

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 04. června 2024 10:21

Karja no ja se od takovych lidi rada ucim. byt kompletne takova bych samozrejme nechtela, ale myslet vic sama na sebe neni na skodu

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 04. června 2024 10:21
Reakce na RoSa:

no a to je další věc: banku do mobilu prostě nechci! a hnusný plastový hodinky taky odmítám nosit... takže VISA-karta... dvojitý retro

​Mmch na samoobslužný kase se nedá koupit chlast resp. musíš stejně čekat na obsluhu, aby ti to "povolila" Takže pro nás stejně nevýhodný

Banku v mobilu mam jen proto že mi banka vyhrožovala že to bez ní nepůjde... a celkem dobře se s tím platí, je to rychlejší než přes klasickou internetovou. Ale jen na posílání peněz, placení na kase tam neumím nastavit, ani nechci... plastová visa úplně stačí.

Hnusný plastový hodinky mi taky nesměj do baráku - co je to za parádu, kus nevzhlednýho  plastu na ruce? Já má ráda svoje hezký tissoty, co jsem těch vyhlídnutejch jen nasháněla... a teď bych je měla vyhodit?

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 04. června 2024 10:22

Karja hele ale co delaj pak? Vždyť ta chvíle přece nastane, kdy se to provalí. Nepřijde vůbec?