Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 08:38
Reakce na evik77:

Ona se s CK dohodla o cizích penězích? To je pěkný přístup,té něco,nebo někoho svěřit. Ale není od věci,když si do budoucna zapamatuje,že by pochybení mohla zatáhnout ze svého .

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 08:40

Nemyslím, že by vtom byla žárlivost. On je naučený z domu podle hesla "hlavně nenápadně". Nesmíš vyčnívat, chovat se jinak, oblékat se jinak, říct, co si doopravdy myslíš, ozvat se, když jsi v právu.

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 08:42
Reakce na Bledule:

no ja bych s tim sla okamzite za vedenim skoly at si ucu srovnaji. s tim ze pokud by se neco takoveho prihodilo (pomsta na ditku) okamzite povolam inspekci popripade PCR (co kdyz si madam ty prachy chtela nechat pro sebe)

49359 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 08:44
Reakce na Bledule:

jo tak. ani s krasnou zenou se netroufa chlubit, no to je blby

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 08:52
Reakce na evik77:

vypadlo ze mě akorát něco jako TVL 

taky bych tohle nenechala tak a poslala to řediteli s tím, že žádám svých 6000 kč a omluvu od paní učitelky, protože rozhoduje o cizích penězích a ještě neváhá být drzá.

myslím, že v této fázi už není na místě to raději neudělat, aby nemělo problémy dítě, protože si myslím, že by je stejně mít mohlo a pak už bude pozdě s tím něc dělat.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 08:54
Reakce na evik77:

Doufám, že to paní učitelce takhle snadno neprojde. Já bych tohle řešila s vedením školy. O takovém chování by měli vědět. Co když nejste jediná rodina, kterou takhle okrádá? To se snad nedá říct jinak. A informovala bych se na podmínky storna i přímo v CK, na ty jejich originál, aby si je učitelka ještě neupravovala k obrazu svému.

49359 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 09:21
Reakce na Jiná Realita:

no přesně, já myslím že ten potenciál "zasednutí si" už tam stejně je, takže bych se to snažila urychleně stopnout. já su fakt obvykle hodná holka, ale co je moc... museli by mě prosit abych si nestěžovala, a dítku známku ještě vylepšit;-)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 09:25

Úču bych pochopila v jediném případě, kdyby mi rodič sdělil, že dítě nejede, protože migranti a teroristi, potom bych taky chtěla sankcionovat!

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 09:26
Reakce na dynda:

Díky za reakce (všem :-)  - neumím vložit reakce na všechny najednou).  Paní učitelku jsem písemně odkázala do patřičných mezích (velmi slušně a stroze - na to jaký jsem cholerik). Zároveň jsem ji požádala o vysvětlení, na základě čeho moje záloha zůstane CK - chci uvést konkrétní odstavec ve smluvních podmínkách. Třeba jsem něco přehlédla. A také chci, aby blíže rozvedla svoji hrozbu (já to tak vnímám). Zatím neodpovídá a ignoruje mě. Asi si uvědomila, že to přepískla. A že by si měla dávat pozor, co dá písemně.... Tak teď uvažuji, zda ji znovu vyzvat k odpovědi - tentokrát doporučenou výzvou. Nebo to rovnou poslat na ředitele... Osobně si nemyslím, že by mě chtěla úmyslně podvést - záloha šla na školní účet. Myslím, že je jen hloupá. Svoji roli třeba hraje i profesionální deformace - tak, jak jedná se žáky, jednala se mnou a neuvědomila si, že to není úplně adekvátní způsob reakce...

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 10:09
Reakce na evik77:

Ufff tedy. Já vnímám vyjádření, že si něco do budoucna bude pamatovat, jako otevřenou výhružku "vozením se" po dítěti. Docela silné kafe, zvlášť pokud to vyjevila písemně..

Vedete to dobře, stůjte si na svém a snad vše dobře dopadne, tj. nedorozumění a (pochopitelné) antipatie neovlivní dítko.

Připadá mi, že CK možná nebyla tak úplně nestranně vybraná, můžou mít učitelku nějak zaháčkovanou, mohla od nich mít dárečky, slevy etc. za "hladký" průběh plateb u účastníků zájezdu a jacísi zlotřilí rodiče jí to teď míní kazit..

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 11:10
Reakce na evik77:

wtf? Musela jsem si to přečíst 3x abych se ujistila, že to správně chápu!! 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 11:13
Reakce na evik77:

to je fakt sila.:-/drzim Vam palce at to dobre dopadne.

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 11:14
Reakce na Garfie:

Přesně, já už bych se komunikací s učitelkou asi nezdržovala...

Online Sweet Potato
40421 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 11:30
Reakce na evik77:

To je mazec! Obávám se, že nezbývánež v plné zbroji vytáhnout proti paní učitelce, protože představa, že po tomhle bude mít ve svých rukou osud tvého dítěte, je děsivá. Tohle musí vědět vedení hned. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 11:41

Já jako kombinace strašněspravedlivého člověka a štěkny bych stejně strašně chtěla slyšet verzi druhé strany!

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 12:19
Reakce na evik77:

Pošli kopii celý korespondence rovnou řediteli, ten tě ignorovat nebude.

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 12:24
Reakce na evik77:

Rovnou bych šla do ředitelny a řešila bych to. V červnu před vysvědčením už může být pozdě a může to vypadat ublíženě, jakože naše Anička (třeba) má horší známku, protože v dubnu nejela na výlet. Navíc jsou další reakce učitelky přes čáru. Možná vybrala CK přes známost a ředitel/ka ani neví- může začít řešit.

Moje ségra má děti ve školce, kde ředitelka nechává fotit svého kamaráda všechny fotky - karnevaly, kalendáře, společné třídní fotky atd. a je to naprostá katastrofa, úroveň neschopného amatéra, děti se na fotkách mračí, koukají jinam, mají useklé hlavy, zavřené oči.

Offline Janulik03
20276 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 14:06
Reakce na Bledule:

Ja by som ťa v tých šatách chcela viedieť. Prosím. 

Offline slniecko admin
19581 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 15:12
Reakce na Guinea Pig:

"Rovnou bych šla do ředitelny a řešila bych to. V červnu před vysvědčením už může být pozdě a může to vypadat ublíženě, jakože naše Anička (třeba) má horší známku, protože v dubnu nejela na výlet. Navíc jsou další reakce učitelky přes čáru. Možná vybrala CK přes známost a ředitel/ka ani neví- může začít řešit."

Presne.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 15:24
Reakce na Janulik03:

Musím najít příležitost.