Ona se s CK dohodla o cizích penězích? To je pěkný přístup,té něco,nebo někoho svěřit.
Ale není od věci,když si do budoucna zapamatuje,že by pochybení mohla zatáhnout ze svého .
Stěžovací vlákno
Nemyslím, že by vtom byla žárlivost. On je naučený z domu podle hesla "hlavně nenápadně". Nesmíš vyčnívat, chovat se jinak, oblékat se jinak, říct, co si doopravdy myslíš, ozvat se, když jsi v právu. ![]()
no ja bych s tim sla okamzite za vedenim skoly at si ucu srovnaji. s tim ze pokud by se neco takoveho prihodilo (pomsta na ditku) okamzite povolam inspekci popripade PCR (co kdyz si madam ty prachy chtela nechat pro sebe)
jo tak. ani s krasnou zenou se netroufa chlubit, no to je blby
vypadlo ze mě akorát něco jako TVL ![]()
taky bych tohle nenechala tak a poslala to řediteli s tím, že žádám svých 6000 kč a omluvu od paní učitelky, protože rozhoduje o cizích penězích a ještě neváhá být drzá.
myslím, že v této fázi už není na místě to raději neudělat, aby nemělo problémy dítě, protože si myslím, že by je stejně mít mohlo a pak už bude pozdě s tím něc dělat.
Doufám, že to paní učitelce takhle snadno neprojde. Já bych tohle řešila s vedením školy. O takovém chování by měli vědět. Co když nejste jediná rodina, kterou takhle okrádá? To se snad nedá říct jinak. A informovala bych se na podmínky storna i přímo v CK, na ty jejich originál, aby si je učitelka ještě neupravovala k obrazu svému.
no přesně, já myslím že ten potenciál "zasednutí si" už tam stejně je, takže bych se to snažila urychleně stopnout. já su fakt obvykle hodná holka, ale co je moc... museli by mě prosit abych si nestěžovala, a dítku známku ještě vylepšit;-)
Úču bych pochopila v jediném případě, kdyby mi rodič sdělil, že dítě nejede, protože migranti a teroristi, potom bych taky chtěla sankcionovat!![]()
Díky za reakce (všem :-) - neumím vložit reakce na všechny najednou). Paní učitelku jsem písemně odkázala do patřičných mezích (velmi slušně a stroze - na to jaký jsem cholerik). Zároveň jsem ji požádala o vysvětlení, na základě čeho moje záloha zůstane CK - chci uvést konkrétní odstavec ve smluvních podmínkách. Třeba jsem něco přehlédla. A také chci, aby blíže rozvedla svoji hrozbu (já to tak vnímám). Zatím neodpovídá a ignoruje mě. Asi si uvědomila, že to přepískla. A že by si měla dávat pozor, co dá písemně.... Tak teď uvažuji, zda ji znovu vyzvat k odpovědi - tentokrát doporučenou výzvou. Nebo to rovnou poslat na ředitele... Osobně si nemyslím, že by mě chtěla úmyslně podvést - záloha šla na školní účet. Myslím, že je jen hloupá. Svoji roli třeba hraje i profesionální deformace - tak, jak jedná se žáky, jednala se mnou a neuvědomila si, že to není úplně adekvátní způsob reakce... ![]()
Ufff tedy. Já vnímám vyjádření, že si něco do budoucna bude pamatovat, jako otevřenou výhružku "vozením se" po dítěti. Docela silné kafe, zvlášť pokud to vyjevila písemně..
Vedete to dobře, stůjte si na svém a snad vše dobře dopadne, tj. nedorozumění a (pochopitelné) antipatie neovlivní dítko.
Připadá mi, že CK možná nebyla tak úplně nestranně vybraná, můžou mít učitelku nějak zaháčkovanou, mohla od nich mít dárečky, slevy etc. za "hladký" průběh plateb u účastníků zájezdu a jacísi zlotřilí rodiče jí to teď míní kazit..
wtf? Musela jsem si to přečíst 3x abych se ujistila, že to správně chápu!! ![]()
to je fakt sila.:-/drzim Vam palce at to dobre dopadne.
Přesně, já už bych se komunikací s učitelkou asi nezdržovala...
To je mazec! Obávám se, že nezbývánež v plné zbroji vytáhnout proti paní učitelce, protože představa, že po tomhle bude mít ve svých rukou osud tvého dítěte, je děsivá. Tohle musí vědět vedení hned.
Já jako kombinace strašněspravedlivého člověka a štěkny bych stejně strašně chtěla slyšet verzi druhé strany!
Pošli kopii celý korespondence rovnou řediteli, ten tě ignorovat nebude.
Rovnou bych šla do ředitelny a řešila bych to. V červnu před vysvědčením už může být pozdě a může to vypadat ublíženě, jakože naše Anička (třeba) má horší známku, protože v dubnu nejela na výlet. Navíc jsou další reakce učitelky přes čáru. Možná vybrala CK přes známost a ředitel/ka ani neví- může začít řešit.
Moje ségra má děti ve školce, kde ředitelka nechává fotit svého kamaráda všechny fotky - karnevaly, kalendáře, společné třídní fotky atd. a je to naprostá katastrofa, úroveň neschopného amatéra, děti se na fotkách mračí, koukají jinam, mají useklé hlavy, zavřené oči.
Ja by som ťa v tých šatách chcela viedieť. Prosím.
"Rovnou bych šla do ředitelny a řešila bych to. V červnu před vysvědčením už může být pozdě a může to vypadat ublíženě, jakože naše Anička (třeba) má horší známku, protože v dubnu nejela na výlet. Navíc jsou další reakce učitelky přes čáru. Možná vybrala CK přes známost a ředitel/ka ani neví- může začít řešit."
Presne.
Musím najít příležitost. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.