Keď rozdam opravené pisomky, tak presne viem, kto z jednotkarov, ktorí jednotku nedostanú, sa so mnou prídu hádať, prečo je to moja vina.
Súhlasím s viktorka_od splavu .
Keď rozdam opravené pisomky, tak presne viem, kto z jednotkarov, ktorí jednotku nedostanú, sa so mnou prídu hádať, prečo je to moja vina.
Súhlasím s viktorka_od splavu .
DruI
Děkuju!
Já mám fakt pocit, že narážím na nějaký kulturní problém, který mi úplně uniká.
No nic, právě jsem zabalila dárek pro učitele dramatu, který nás ve volných chvílích režíruje. :-) Dám to sem, když už to tu probíráme, i když jsem na něj dost pyšná a dělá mi spíš radost. Do origami ducha (vyrobila dcera) chci zítra napsat se všemi věnování...(hra se jmenuje Murder with Ghosts a odehrává se na starém anglickém sídle)

1010 Karja Já mám ty samoboslužný pokladny vcelku ráda, ale taky k nim chodím, jen když jdu sama nebo nemám velkej nákup. A vítám je jako jednu z možností, ale dost mě prudí, když je to možnost jediná (nedávno v Tescu na Zličíně nejela ani jedna klasická kasa a u samoobslužných fronta jak blázen), nebo když je mi ta možnost sebeobsluhy agresivně nucená nějakým přemoudřelým brigádníkem (u nás v Lidlu se to děje v podstatě pravidelně).
Garfie ty jsi vazne uzasna!![]()
Garfie Dárek je moc pěknej a tématickej :o)
Garfie to je hezký ![]()
jsem vlastně vůbec nepochopila, proč ty číňanky chtěj hrát, když do toho nehodlaj vložit ani ň. Ale dost, teď přijde finále a my jsme napnutý na detailní popis večera.
Garfie veľmi ťa obdivujem za nekonečnú trpezlivost a snahu dotiahnuť všetko do zdarného konca. A držím vám všetkým palce. ![]()
Jo a ludua ktorí su tak sebestredni, ktorým ani len omylom nezáleží na názore iných, tobôž tých s ktorým spolupracujú su za mna takmer odpad. Sú toxicki pre svoje okolie a ziadny obdiv, ani túžbu mať túto vlastnosť nepociťujem
Ještě mě napadla jedna výhoda samoobslužných pokladen, a to v zahraničí na dovolené, odpadá tam jazyková bariéra při komunikaci s pokladní, samoobslužku si můžu nastavit do jazyka, kterému rozumím ![]()
viktorka_od splavu takto, mě na názoru ostatních taky moc nezáleží, já potřebuji mít pocit, že jsem udelala sama za sebe dost (to je teda normální vlastnost introvertů, nic extra speciálního).
Ale to přece ještě neznamená, že potopím celý tým.
bublifuk Kokoska podle je jsou ti lidi tak zahledění do sebe, že jim to vůbec nedochází. Pracovat se s tím moc nedá, já to řešila i se psycholožkou, naděje na změnu je, když je jim tak 20 let.
Za mě je lepší se jim vyhnout a pokud to nejde, nechat si to trápení alespoň zaplatit. Jeden takový mi kdysi dal výpověď a pak si šel stěžovat na HR, že jsem ho vůbec nepřesvědčovala. No ještě to tak. ![]()
continuity ale to je krásny príklad sebestrednosti ![]()
1010 Jo, já jsem samoobslužné pokladny používala v US, abych se vyhnula konverzaci s pokladními.
1010 o čem bych se v cizině u pokladny vybavovala? Namarkujou mi nákup a buď vidím na displeji u pokladny cenu, nebo něco řeknou, já řeknu He? a oni mi tu cenu nějak ukážou. Poděkuju buď anglicky nebo pokud vím, tak v jejich jazyce a jdu.
Kokoska v Dánsku akorát ukázali na cenu. Pak si buď hodila peníze do takového strojku a nebo zaplatila kartou. Nemusela si říct ani popel
continuity o potapeni tymu neni rec (kdyz pominu cinanky:-( ale ja mam treba sklony delat veci pro druhe na svuj ukor. to nepovazuju za nic dobryho a skutecne od cloveka, ktery da vzdy prednost sobe a sve vlastni rodine, jsem se snazila priucit. Janulik03 stejna nikdy nebudu to nejde i kdybych nedejbuh chtela, ale zlepsit si sve blbe nastaveni zas na opacnou stranu povazuju za dobry cil
1010 no to ale predpokladas, že na té samo pokladně v zahraničí bude volba jazyka, který ten, co jí použije, ovládá. A pokud by tam nebyla čeština, což všude, možná kromě prihranicnich oblasti Německa nebo Polska, nebude, tak třeba moje máma by si neporadila
Písala som tu, že urologovia odporučili otcovi vybrať transplantovanu obličku. Mali to medzi sebou vykonzultovat primárka dialyzy u nás a primárka transplantačneho centra v Martine. Ostalo to na bode mrazu, v Martine na odberoch bol vo februári a mali ho vyšetriť, avšak poslali ho domov bez vyšetrenia. Dnes bol znova na odberoch a keď mama volala ohľadom výsledkov tak s ňou chcela hovoriť doktorka. A prvá vec, čo sa jej opýtala, že či už má tú obličku vybratu!![]()
Z inunosupresiv má ako vedľajši účinok bazaliomy, už mu ich na hlave/tvári vybrali 10, teraz najnovšie má na chrbte. A tá doktorka z toho bola veľmi prekvapená, že o tom nič nevedia. Otras. Oni tie správy len píšu, žiadne nečítajú a nepočúvaju, čo im pacient hovorí.
letfenixa ach jo
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.