viktorka_od splavurůxný druhy pečiva v pytlíku jde mít i v Bille a Albertu
Stěžovací vlákno
Karja na nákup za 1500 to fakt není, to ani bez dětí. U nás o to zas takový zájem není, že by se hádali ![]()
Evaeva viktorka_od splavu tak to se mi teda nepodarilo, ty ruzne druhy, vickrat jsem to radsi nezkousela.
Ounz Inteleguáni! ![]()
Kokoska v albertu je nabídka víc druhů pečiva v sáčku, v bille je nacvakáš postupně a na závěr dáš přidat
Garfie strašný, strašný... moc držím palce, ať to dopadne aspoň trochu. Jako já už bych asi byla ve stavu, kdy bych klidně nechala číňanku stát uprostřed jeviště a nenahazovala. Ale vím, že to nejde, byl by to faul na ostatní a hlavně na diváky. Achjo.
A stezuju si na stari! Konecne jsem se po pul roce probojovala pres denzitometrii na osteologii a vyplynulo z toho, ze musim jeste na krev, na rtg patere, pro posudek od zubare, takze k moji zubarce pro zadanku na panoramaticky rtg zubu, na ten rtg a zpatky pro zubarskou zpravu. Pak se mam znovu objednat na osteologii k nastaveni lecby. U zubarky jsem byla vcera, skoda. Mezi tim mam ty rehabilitace, no o zabavu postarano. Nerikejte mi, ze duchod je proto, aby lidi meli cas na litani po doktorech!
Kokoska Víc druhů do jednoho pytlíku jde třeba i v Kauflandu
Kokoska jo jak s tim jednou zacnes je to tak![]()
viktorka_od splavujá teda nevím, co je na tom osvobozujícího, já jsem nasrana, jen to čtu. Protože přesně tihle lidé způsobí,že část týmu vyhoří.
Garfietlapkam moc, jseš si jistá, že ti někde neraší svatozář?
continuity ale oni jsou v pohode a o to jde![]()
Děkuju všem za podporu, ani nestíhám reagovat.
Obávám se, že to bude přesně jak říká Len, nějak to zachráníme a ony budou krásné, spokojené a s čerstvou manikúrou!
A to ještě doufám, že ten novej mladek kluk, co nahradil starého se do zítřka naučí celý scénář, protože dneska valnou většinu četl. ![]()
viktorka_od splavubýt v pohodě za cenu nepohody všech ostatních kolem?
Jedna věc je stresovat se i věcmi, které neovlivnim, a snažit se spasit svět, druhá, úplně jiná, je neudělat ani část svých povinností a být u toho vysmátý.
Jsem si dost jistá, že kdyby mohly, tak to přehodej na někoho dalšího ještě mnohem víc - viz příběh s tím nemocným klukem nebo i to, že "nevidí" co všechno dalšího Garfie řeší. Protože ti věci se sami nedějí.
Garfie to tu dočítám po delší době, protože mi odešel počítač, a jen zírám. No, myslím že vy za cenu stresu až kam to nějak udržíte, a ony budou hvězdy. No, tak to bývá. Tfuj tfuj tfuj (to na tebe neplivu, to je pro štěstí).
continuity tak ja tu nehajim proradne cinanky prece![]()
rikam ze je pro me poucne pozorovat lidi, kterym na nazoru ostatnich pranic nesejde
nakonec to, ze jim prochazi kazit cizi praci je tak trochu i na tech, kdo si ji kazit nechaji... a zde je velky prostor k vlastnimu ponauceni
Garfie No, ať už představení dopadne jakkoli, tak si to hlavně užij. Pro mě jsi hvězda už teď :)
continuity zajímalo by mě. Jestli jde s takovým člověkem nějak jednat, aby si uvědomili, že je ně o špatně..
Případně jestli se dá nějak hnout s člověkem,který je přesvědčený, že chyba není na jeho straně - to už tak obecně třeba v pracovní skupině.
bublifuk neda. 3x mi kolega vysvetlil, ze ma vsechno dobre, i kdyz jsem mu opakovane psala, co ma spatne a proc a co potrebuju, aby udelal. Takze ve vysledku jsem si nejak poradila sama, nez se s nim nervovat. Kopii nasi korespondence jsem poslala jeho sefovi a jsem zvedava, jestli pristi pripad bude v poradku.
bublifuk ja bych rekla ze z pohledu tech sebestrednych je prave vsechno dobre, tam neni o cem presvedcovat
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.