Lenka22 jsem z Ruzyně a dost dlouho jsem byla přesvědčená, že nic než Pha6 neexistuje. Ale ten druhý břeh taky není marný ![]()
Ovšem moct si dovolit bydlet na Ořechovce, Norbertově nebo Břevnově, neřekla bych ne.
Stěžovací vlákno
andulka01 no já jsem v tom žila taky hodně dlouho, že nic jinýho není možný k životu než Praha 6, max. tento břeh Vltavy :-)
A k těm možnostem - když si vzpomenu, že jsme byt kdysi mohli vyměnit vlastně kamkoliv, kde by se nám naskytl větší byt, ale neudělali jsme to...no revoluce v nedohlednu atd...Břevnov v té době nevypadal dvakrát dobře, takový zpustlý a neutěšený, Norbertov dtto, no kdo to mohl tušit, jak to prokoukne.
Lenka22 jj, Břevnov v 80tých letech... to jsem tam chodila na jazykovku. Mě moc baví, jak některé části prokoukly, aniž by se moc změnily, nebo tam byly extrémní urbanistický zásahy.
andulka01 na Marjánku jsi chodila?
andulka01 kez by tam smrdel jen mekac. Ja do prace v karline chodim z florence zadem, ulici za poricskou branou a tam je to cele pochcane a spinave. Dneska jsem sla ulici na florenci, kolem autobusaku a tam to neni o moc lepsi. Jedine pozitivum florence jsou ti dva cikansti hudebnici, co tam rano hraji. Ty uplne zboznuju
Lenka22 jo sestka je proste srdcovka
Tak koukam, ze Dejvice jsou velka srdecni zalezitost nejen moje
Bydlim tedy za Prahou, ale do Dejvic jsem chodila na stredni a cely zivot pracuju v Dejvicich, ted na Hadovce a tezce by se mi zvykalo jinde.... No dum na Hanspaulce by byl ideal ![]()
Cesta domů dneska libůstka. V metru se nade mnou kymácel cca 18 letej kluk, jestli byl oholenej, to nevím, ale vím, že zcela jistě nepoužil žádný deodorant, jinak normálně, moderně oblečený. To byl teda hnus, s takovým dárečkem bych chtěla jít na rande nebo s ním třeba sedět v lavici. Fuj, ještě teď se mi navaluje.
Peetra1 Ano, takových je nás tu víc ❤️
Zuzuli jé, pořád tam hrají?
Za pár let spolu můžeme jezdit do práce ![]()
Evaeva jo, temer kazde rano. Vzdycky mi zlepsi po ranu naladu. A strasne je obdivuju, ze tam po te osme jsou porad, v mrazu i horku.
Už podruhé tenhle tejden blbka za volantem na přechodu na zelenou. Kdyby jim neskakala oranžová,bože. Jenže to by nesměly telefonovat,že. Jsem fakt vytocena.
Zuzuli Hrají i odpoledne, někdy jich je i víc, miluju to. Občas tam hrává ještě kluk na improvizované bicí, takový BarrellRock, ten mne taky baví.
Bohužel sem neumím dát video.
Mně Florenc nevadí. Není pěkná, ale je živá, nebojím se tam, nepůsobí jako poslední stanice na konci světa, na rozdíl od toho Kačerova třeba.
Sweet Potato stanice jako taková jde, ale ten kout na sokolovské, kam chodí chlapy močit ![]()
Peetra1 Dum na Orechovce nebo Hanspaulce by se mi taky libil
. Ale dobre uz se nevdam, takze sance se blizi nule...Do me rodne mestske ctvrti metro nedotahnou asi nikdy, ale porad lepsi barak na periferii prahy nez zadny
.
A nejhorsi Palmovka, nekdo to trumfnete...
Jos Palmovka se ale hodně hodně zlepšila, když jsem se nastehovala před 20 lety do libne, tak jsem se tam fakt bála chodit, zvlášť po setmění to tam byl pokazdy nejakej silenej výjev, teď je v pohode - i když uznávám, ze chátrající rozestavěná nová radnice, ani rozpadající se libenak tomu teď úplně nepomáhaj
hrozny je tady u těch nefungujicich míst zapatrat v minulosti, kdy člověk zjisti, jak to tam vlastne vypadalo, ze to byla čtvrt s ulicemi, domy...to je ten Tišnov alias Florenc, Palmovka, balabenka, nádraží holesovice ...
Lenka22 jj, podmarjánka
Jos stará národní trida, starej anděl, okolí kotvy, sherwood okolo hlavního nádraží, to bejvaly místa hodně velký hruzy a všude se to dost zlepsilo (v tom sherwoodu teda jak kdy
Evaeva Tam nelezu! Ble.
Potrefenáhusa Mas pravdu, lepsi se to skoro vsude. Ale Palmovka je desna porad. Muz tam pred 15 lety bydlel a sice jsem se tam uplne nebala, ale prijemne to tam nebylo. A docela obdivuju, jak se vyznas, ja z Prahy vlastne moc neznam. Nebo si nevybavuju, jak to driv vypadalo. Ta devitka se teda posunula hodne. U nas nebylo jedine hriste, park zanedbany a ted je to tak krasne
. Ale ono se to lepsi asi vsude. KdZ jsme pred 7lety prisli do Jizerek, jeste se tolik nepredelavalo. Ted uz skoro nepotkas zanedbany dum v okoli.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.