Tak přízemě si stěžuju, že máme panelák v rekonstrukci, na oknech je igelit, před nima lešení s plachtou, takže jinak krásné výhledy na hory a západ slunce asi letos v létě nebudou
.
Stěžovací vlákno
JankaM to chce delší dovolenou a o víkendech tour de rodina a kamarádi ![]()
Tak přízemě si stěžuju, že máme panelák v rekonstrukci, na oknech je igelit, před nima lešení s plachtou, takže jinak krásné výhledy na hory a západ slunce asi letos v létě nebudou
.
Ježíš... To si Taky pamatuju. Bylo to hrozný, lituju tě moc.
Budu si muset přečíst tu knížku o vyjednávání, která je doporučována v jiným vlákně.. Za chvíli mi končí v práci smlouva na rok a vypadá to, že další by mohla být taky jenom na rok.. Zatím nejsem ani schopná v lékárně říct, že nechci jejich léky, ale nějaký normální..![]()
https://www.instagram.com/p/C8wKF7XsksR/?igsh=MWc3ZjEzdDVxbzN5Zg==
Pasáž z Opatovické do Spálené
bublifuk ta knížka je fakt super.
Ale ta lékárna je v hlavě, je tvoje právo zaplatit za to, co chceš a ne za to, co ti chtějí prodat. Tam nemusíš řešit nic sofistikovaneho, ani hledat žádné argumenty. Prostě máte xy, nemáte, tak nashle.
Obecně je vyjednávání v hlavě a přenastavit si to tak, že vyjednávání je hra a ne souboj, hodně pomůže. Jinak speciálně ženy jsou lepší vyjednavacky než muži až na jediný případ: vyjednávají sami pro sebe.
Sweet Potato Ach jo
nejdřív Kasárna a teď tohle. Kdypak skončí Přístav 18600? (ne že bych chtěla sejčkovat, ale je to místo podobnýho typu)
Aranel Kasárna mne štvou, chodím tam rsda. Ale věřím, že se to vyřeší. Touhle pasáží jsem chodila od 3.třídy. ![]()
Sweet Potato to je vždycky hrozná škoda, když se z takových poloveřejných prostor stávají soukromé, bere to městu život. Škoda, že nemáme nástroje (a nebo je nevyužíváme) k tomu, abysme tyhle místa chránili![]()
Sweet Potato dekuji za info a ze se budu moci rozloucit, rovnez moje mile misto, to tam pujdu v cervenci aspon petkrat :-) dobre ze tomopravi akorat ze hotel hm...to jsem zvedava co z toho zbyde
Samara Třeba se tam potkáme.
Sweet Potato o další průchod a krásný prostor míň ![]()
Taky to mohli cely zbourat a postavit tam dalsi sklenenej Primark nebo neco podobnyho. Je to skoda, jak ta stara Praha mizi.
Sweet Potatoostatně, Kasárna bonznul ten samý pán, co se snaží o konec Ledáren. Má dost nechutnou kampaň.
andulka01 Vím. Zviditelnil se na boji proti hluku.
A ti karlínští, co nejvíc brojili, se před pár (no, ono to letí) strašně snažili zabránit vybudování tamního Domu světla. To se jim naštěstí nepodařilo.
Tak tady konečně taky zapršelo, po dlouhých přípravach pršelo celou minutu.
Lenka22 tady zacalo nenapadne kolem pulnoci a porad prsi. A cvaka to do plechu na zabradli a nemuzu usnout. Ale tentokrat mi to ani nevadi.
Kokoska u nás nakonec taky ještě v noci pršelo, ale bylo by potřeba tak měsíc s přestávkami pršet, krajina je naprosto vyprahlá, jeden déšť to nespasí.
Jedu autem, potrebuju se na něčem akutně domluvit se synem. Volám, nebere telefon. Asi za pět minut přijde zpráva. Potřebovala jsi něco? Ne asi, kurnik, jen jsem chtěla vědět jak se má. ![]()
Potřebovala jsem, aby zvedl telefon nebo zavolal zpátky, já fakt za jízdy nebudu datlovat zprávy. Tahle generace zásadně píšu, nevolam, mě dohání k šílenství. Uf, dneska už jsem bouchla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.