Karjato sa stalo kamoske veela rokov dozadu, ked vo VB robila aupair. Ale ona ju tam naliala schvalne :)
Stěžovací vlákno
Mrakoplas Jak jako schválně? Já jsem to tam taky nalila schválně nebot mi došly tablety.
Karja já taky leju, když dojdou, ale musí se tak cajova lžička max
Karja misto tablety jde dat praci prasek. jar uz jsem taky vyzkousela![]()
Jde kolem nas nejaka silena bourka, vichr, blesky, na radaru vypada, ze jsme pod vodou... a ani nekapne! Potrebuju, aby se zalilo!
Kokoska nám tečou po zahradě potoky, to jsem ještě neviděla!
Kokoska tohle by ti asi spíš všechno odplavilo, takový armagedon jsem dlouho neviděla
Pinot Noir jo, ta severozapadni pulka Prahy sviti rude, tam to bude velky.
Kokoska tak já ti to řeknu: můžeš se těšit na kroupy, Smíchov už to má za sebou
RoSa nas to asi jen lizne, vitr jde jinym smerem. Bublani od bourky uz ustava. My jsme snad v nejakym srazkovym stinu ci co. Vcera vecer tu prselo taky asi 2 minuty a kousek v Uhrinevsi pry tekly potoky.
Karja aha, ja ze si sa pomylila ![]()
Mrakoplas my jej v škole hovoríme ekonómka, som myslela, že PaM bude zrozumiteľnejsie ![]()
Evaeva presne! Ja jako bezdetna strasne chtela bydlet na ruznych mistech, ktere mi s malym chodcem nakonec pripadaly silene spinave. Jak na vsechno sahne, projede na odrazedle kazdou louzi, prozkouma kazdy kout, do vseho slapne
A to i takova mista, jako treba Letna. Treba takova Haskova ulice je dost vyzivna. Pochcany fasady i chodnik, sem tam hovno.
Ale teda ani hanspaulka nebyla uplne cista. Na to, ze tam neni v zadne zahrade ani jeden jediny pes (hledaly jsme a nenasly
), jsou tam ty chodniky plne hoven.
před lety jsem bydlela na Andělu v Klicperový a celá ulice byla plná psích hoven, protože v jednom domě měli dalmatina a venčili ho tak, že ho vyšoupli vydělat se před barák. ![]()
Pinot Noir u nás jenom celkem normálně lilo, zrovna jsem šla s holkama ze školy, jako byly jsme durch, ale potoky se naštěstí nekonaly. Ani nenapršel sud ![]()
Vždycky to jde severněji od nás, babička říkávala, že déšť táhne "na Labe".
Mohučanka no kde jsi? Naše babička též vždy na dvorku vyvěštila To stáhne Labe, a taky jo, ze severní strany to vždycky 'stáhne Labe '. Včera tu ani nekáplo. Jsme na chalupě.
Lenka22 já jsem na východním okraji Prahy. Pinot je jen o chlup severněji a prší u nich víc ![]()
Mohučanka no my jsme u Přelouče a tady to Labe fakt " čaruje", sucho, tráva na troud.
Edit: ještě prý za to může taky komín chvaletické elektrárny, od doby jeho postavení prý o hodně míň prší...říkávala babička. Já to srovnávat nemůžu, dobu před komínem si nepamatuju.
Od rána všechno krásně šlapalo, dítě spalo, jak mělo, já nás a sebe mohla vypravovat, prostě paráda. Až do té chvíle než jsme zjistili, že jsme zapomněli uklidit auto do garáže (doslova, muž ho tam hledal) a když k němu dorazil, tak zjistil, že má rozbité okýnko. Takže časová rezerva v háji, muž nervózní,... A na svatbu jsme jeli se střepy v autě a zalepeným okýnkem na poslední chvíli ![]()
Evaeva oj! Následek včerejší bouřky nebo si ho někdo chtěl "půjčit"?
Makara hele vůbec nevíme. V autě bylo sucho, žádné další stopy, že by chtěl něco ukrást, ani nestálo tak, že by to byl snadný cíl pro nějakého vandala. Takže fakt netušíme. A ještě to vypadalo, že s tím pojedeme i na dovolenou. Naštěstí se muži podařilo sehnat opravu už na příští týden.
A teď jsem si vzpomněla, že cesta zpět byla taky zajímavá, ale to už je spíš do dětského![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.