Potrefenáhusa ten anděl je teď dost hrozný. Co zavřeli nějaký ten sananim, je tam strašně feťáků
Sweet Potatostačí jít okolo. Hlavně s dětmi se ukázalo, že spousta míst mi jen v pohodě přišla. Když ty malé ručičky všude šmejdí,...![]()
Potrefenáhusa ten anděl je teď dost hrozný. Co zavřeli nějaký ten sananim, je tam strašně feťáků
Sweet Potatostačí jít okolo. Hlavně s dětmi se ukázalo, že spousta míst mi jen v pohodě přišla. Když ty malé ručičky všude šmejdí,...![]()
Evaeva presne! Ja jako bezdetna strasne chtela bydlet na ruznych mistech, ktere mi s malym chodcem nakonec pripadaly silene spinave. Jak na vsechno sahne, projede na odrazedle kazdou louzi, prozkouma kazdy kout, do vseho slapne ![]()
A to i takova mista, jako treba Letna. Treba takova Haskova ulice je dost vyzivna. Pochcany fasady i chodnik, sem tam hovno.
Ale teda ani hanspaulka nebyla uplne cista. Na to, ze tam neni v zadne zahrade ani jeden jediny pes (hledaly jsme a nenasly
), jsou tam ty chodniky plne hoven.
Zuzuli ve městě prostě špína je, ale někde je to fakt ekl.
Tady je třeba poznat, že na ten úklid po psech kašlou konkrétní lidi. Někde je to úplně v pohodě, ale třeba u školky je takový pás![]()
Evaeva anděl bejval úplně strasnej a knížecí totez, vzdycky to byly místa plný fetaku
Potrefenáhusa Anděl je pořád hrozně divnej, na první pohled naleštěná křižovatka, posh obchody, ale zároveň spousty feťáků a existencí. Přes Palmovku jsem jezdila do práce po povodních, ještě dlouho tam byl cítit ten bahnitý čmuch - ho tam vlastně cítím dodnes. A ještě Vltavská a okolí, to je taky dílo!
Ta magistrála vytvořila obrovský množství zanedbaných a nevyužitelných koutů a betonových pastí. Hrozná rána do města.
Teď jsem asi na fcb viděla srovnání fotky z 80. let a dneška někde v Holandsku. V 70. letech odklonili kanál, aby postavili 12ti proudou magistrálu, v r 2017 ji zrušili a vrátili vodu na původní místo, krásný. Ono to jde, když se chce...
andulka01 ta magina je fakt strašná a ještě ty krátery pro metro z osmdesatek
Jos na Palmovce jsem bydlela 2014-2018 a stále se tam hodně pohybuji. Škoda toho šíleného torza Nové Palmovky, co každý rok slavnostně vyhlasí, že už z toho konečně něco bude. Projekt na zastavění autobusového nádraží už byl taky prezentován xkrat. Já se tam nebála nikdy. Metro mi přijde i poměrně čisté. Partičky romských spoluobyvatel nikdy nic neporvavali. Bezdaků ubylo, jak zrušili většinu stánků. Naopak stále je tam jedna z nejlepších indických restaurací. A přibylo i několik fajn kaváren.
Potrefenáhusa magistrala je odpudivá jizva.
Město se vyvíji a rychle mění. Čtu teď paměti faráře z 80. let, který tam vzpomíná na přítele, který se přestěhoval z Žižkova na Břevnov. Doslova píše, že z jedné městské periferie na druhou. Dnes je to v podstatě širší centrum.
Naša PaM je síce milá a ochotná, ale zároveň ultra zvedavá a natvrdla, včera volala do SP kvôli mojej OČR a po tom, ako pani potvrdila pre ňu správnu informáciu, PaM pokračovala a úplne zle sa opýtala, na mňa to vrhlo zlé svetlo ![]()
Potrefenáhusa ano, byli tam vždycky, ale ten rozdíl je poznat. Před kovidem a teď. I tady právě přibyli, ale poslední měsíc se mi to zdá mnohem lepší.
Malvin Curry house? Tam chodime snad 15 let a porad ❤️❤️
Malvin Mivala jsem rada Cafe decada a skoda, ze zrusili Pe-mi drogerii. A divadlo
. Super hry a skoro vzdy clovek sehnal listek.
JosCurry House ![]()
Decada je fajn. Ale častěji teď chodíme do Palmovky přímo na rohu. A taky Hadog na Sokolovské.
Malvin Dik za tipy, ja uz jsem tam malokdy, ale rada nekam zajdu. Na Curry house si teda cas delaleme aspon dvakrat do roka. Slavila jsem tam promoci a snad vsechny narozky s rodici. A koho potkam, tomu rikam ze to je nej indicka. Snad se nezkazi
letfenixa marne sa snazim rozlustit kto je PaM ![]()
Mrakoplas práce a mzdy? Pamačka.
Chcete říct, co se mi včera stalo? Nalila jsem jar do myčky, ty vole:-D.
Jako já si říkám, že paráda, že jako všechno stíhám jako, tu práci, doma, děti nestrádaj, domácnost nestrádá, jenže všechno dělám takovým hrcem frcem, že si pak vytopim kuchyn a utírám to do 1 hodiny ráno.-D. Ale kdo má doma dlažbu a chtěl by si udělat s přáteli pěnovou párty, jako může takhle.... Ted samozřejmě musim tu myčku vymýt, odstranit všechen jar, abych zase nepěnila, už to nebudu riskovat. No jo!
Karja na TikToku bys s tím strhla algoritmy ![]()
Mrakoplas personalistka/mzdy
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.