Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2024 10:22

Potrefenáhusa ten anděl je teď dost hrozný. Co zavřeli nějaký ten sananim, je tam strašně feťáků 

Sweet Potatostačí jít okolo. Hlavně s dětmi se ukázalo, že spousta míst mi jen v pohodě přišla. Když ty malé ručičky všude šmejdí,...

Offline Zuzuli
3796 příspěvků moje polička 27. června 2024 10:32

Evaeva presne! Ja jako bezdetna strasne chtela bydlet na ruznych mistech, ktere mi s malym chodcem nakonec pripadaly silene spinave. Jak na vsechno sahne, projede na odrazedle kazdou louzi, prozkouma kazdy kout, do vseho slapne

A to i takova mista, jako treba Letna. Treba takova Haskova ulice je dost vyzivna. Pochcany fasady i chodnik, sem tam hovno.

Ale teda ani hanspaulka nebyla uplne cista. Na to, ze tam neni v zadne zahrade ani jeden jediny pes (hledaly jsme a nenasly ), jsou tam ty chodniky plne hoven. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2024 10:50

Zuzuli ve městě prostě špína je, ale někde je to fakt ekl.

Tady je třeba poznat, že na ten úklid po psech kašlou konkrétní lidi. Někde je to úplně v pohodě, ale třeba u školky je takový pás

Offline Potrefenáhusa
38892 příspěvků moje polička 27. června 2024 10:53

Evaeva anděl bejval úplně strasnej a knížecí totez, vzdycky to byly místa plný fetaku

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 27. června 2024 11:00

Potrefenáhusa Anděl je pořád hrozně divnej, na první pohled naleštěná křižovatka, posh obchody, ale zároveň spousty feťáků a existencí. Přes Palmovku jsem jezdila do práce po povodních, ještě dlouho tam byl cítit ten bahnitý čmuch - ho tam vlastně cítím dodnes. A ještě Vltavská a okolí, to je taky dílo!

Ta magistrála vytvořila obrovský množství zanedbaných a nevyužitelných koutů a betonových pastí. Hrozná rána do města.

Teď jsem asi na fcb viděla srovnání fotky z 80. let a dneška někde v Holandsku. V 70. letech odklonili kanál, aby postavili 12ti proudou magistrálu, v r 2017 ji zrušili a vrátili vodu na původní místo, krásný. Ono to jde, když se chce...

Offline Potrefenáhusa
38892 příspěvků moje polička 27. června 2024 11:02

andulka01 ta magina je fakt strašná a ještě ty krátery pro metro z osmdesatek 

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 27. června 2024 11:16

Jos na Palmovce jsem bydlela 2014-2018 a stále se tam hodně pohybuji. Škoda toho šíleného torza Nové Palmovky, co každý rok slavnostně vyhlasí, že už z toho konečně něco bude. Projekt na zastavění autobusového nádraží už byl taky prezentován xkrat. Já se tam nebála nikdy. Metro mi přijde i poměrně čisté. Partičky romských spoluobyvatel nikdy nic  neporvavali. Bezdaků ubylo, jak zrušili většinu stánků. Naopak stále je tam jedna z nejlepších indických restaurací. A přibylo i několik fajn kaváren. 

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 27. června 2024 11:20

Potrefenáhusa magistrala je odpudivá jizva. 

Město se vyvíji a rychle mění. Čtu teď paměti faráře z 80. let, který tam vzpomíná na přítele, který se přestěhoval z Žižkova na Břevnov. Doslova píše, že z jedné městské periferie na druhou. Dnes je to v podstatě širší centrum.

Offline letfenixa
10898 příspěvků moje polička 27. června 2024 11:23

Naša PaM je síce milá a ochotná, ale zároveň ultra zvedavá a natvrdla, včera volala do SP kvôli mojej OČR a po tom, ako pani potvrdila pre ňu správnu informáciu, PaM pokračovala a úplne zle sa opýtala, na mňa to vrhlo zlé svetlo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2024 11:41

Potrefenáhusa ano, byli tam vždycky, ale ten rozdíl je poznat. Před kovidem a teď. I tady právě přibyli, ale poslední měsíc se mi to zdá mnohem lepší.

Offline Jos
příspěvků moje polička 27. června 2024 11:48

Malvin Curry house? Tam chodime snad 15 let a porad ❤️❤️

Offline Jos
příspěvků moje polička 27. června 2024 11:51

Malvin Mivala jsem rada Cafe decada a skoda, ze zrusili Pe-mi drogerii. A divadlo . Super hry a skoro vzdy clovek sehnal listek. 

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 27. června 2024 12:11

JosCurry House

Decada je fajn. Ale častěji teď chodíme do Palmovky přímo na rohu. A taky Hadog na Sokolovské.

Offline Jos
příspěvků moje polička 27. června 2024 12:35

Malvin Dik za tipy, ja uz jsem tam malokdy, ale rada nekam zajdu. Na Curry house si teda cas delaleme aspon dvakrat do roka. Slavila jsem tam promoci a snad vsechny narozky s rodici. A koho potkam, tomu rikam ze to je nej indicka. Snad se nezkazi

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. června 2024 13:59

letfenixa marne sa snazim rozlustit kto je PaM

Offline Tak Betty
6149 příspěvků moje polička 27. června 2024 14:03

Mrakoplas práce a mzdy? Pamačka. 

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 27. června 2024 14:04

Chcete říct, co se mi včera stalo? Nalila jsem jar do myčky, ty vole:-D.

Jako já si říkám, že paráda, že jako všechno stíhám jako, tu práci, doma, děti nestrádaj, domácnost nestrádá, jenže všechno dělám takovým hrcem frcem, že si pak vytopim kuchyn a utírám to do 1 hodiny ráno.-D. Ale kdo má doma dlažbu a chtěl by si udělat s přáteli pěnovou párty, jako může takhle.... Ted samozřejmě musim tu myčku vymýt, odstranit všechen jar, abych zase nepěnila, už to nebudu riskovat. No jo!

Offline Aranel
6621 příspěvků moje polička 27. června 2024 14:35

Karja na TikToku bys s tím strhla algoritmy

Offline letfenixa
10898 příspěvků moje polička 27. června 2024 14:45

Mrakoplas personalistka/mzdy 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. června 2024 14:55

Tak Betty letfenixa aha, to som nikdy nevidela ani nepocula :) u nas vzdy mzdarka, personalistka alebo ejdžár