Raduza nedělá to jen "tahle" generace, dělá mi to i jedna moje kamarádka (známe se hodně let)
já se ji potřebuju na něco zeptat a ona prostě nezvedne telefon a obratem píše sms... a ne, není někde, kde by se jí to nehodilo, sedí doma sama...
Raduza nedělá to jen "tahle" generace, dělá mi to i jedna moje kamarádka (známe se hodně let)
já se ji potřebuju na něco zeptat a ona prostě nezvedne telefon a obratem píše sms... a ne, není někde, kde by se jí to nehodilo, sedí doma sama...
Samantha zeptej se ji, mozna proste fakt nerada telefonuje. Fobie z telefonovani je opravdova:)
Samantha tyjo, já mám taky jednu takovou, táhne jí na šedesát... je možný, že se těmahle móresama cítí být "mladší"... sere mě to dost... já teda píšu zprávy (SMS, WA, FB) na počítači, tak mě to tak nedrásá, ale v terénu mě může vzít čert!
Já jen, když tu nadáváte na ty lidi, co nezvedají telefony, tak já mám fobii z telefonování. Když někam volám, musím se na to psychicky připravit. Když někdo volá mě, tak se mi občas stane, že po tom nečekaném telefonu musím poměrně dost dlouho sedět a prodejchat to, abych se vzpamatovala a občas se mi to prostě nehodí. A teda s generací to úplně nemá co dělat, já už jsem stará :o)
DruI presne
proste telefony nezvedam, zvlast kdyz nevim co ten clovek chce![]()
Raduza Samantha RoSa prostě si zvykněte, že nikdo není povinný vzít vám hovor, kdykoliv si vzpomenete.
O tom to uplně není, je to o tom, že člověk ti to nevezme, ale obratem místo toho textuje. To je prostě pakárna.
711990 No přesně, když vím, že mi někdo bude kvůli něčemu konkrétnímu volat, tak se přemůžu, ale nečekané hovory jsou zlo. A neznámá čísla si rovnou googím, abych věděla, kdo otravuje ;o)
Samantha není to generací. Dělám to taky ( nečekané hovory většinou nezvedám).
bublifuk to je zajímavé, já mám JENOM nečekané hovory. Nikdy nikdo mi neřekne, že mi ve středu ve 4 bude volat, prostě lidi volají, když potřebujou. Já to teda zvedám, nedělá mi to problém.
Kokoska nejde ani tak o přesný čas. Navíc mně nikdo volat nepotřebuje.
bublifuk to se máš
711990 No přesně, když vím, že mi někdo bude kvůli něčemu konkrétnímu volat, tak se přemůžu, ale nečekané hovory jsou zlo. A neznámá čísla si rovnou googím, abych věděla, kdo otravuje ;o)
![]()
Mám to stejně.
Karja Taky neberu vsechno, treba kdyz jsem v praci. Takze posilam automatickou odpoved, napr ze zavolam pozdeji. To je jedno tlacitko.
Jos No tak to je jiný případ než výše popsané. To jsem jedině ráda, že nevoláš v práci:-D
Raduza Samantha RoSa prostě si zvykněte, že nikdo není povinný vzít vám hovor, kdykoliv si vzpomenete.
Zjevně jsi nepochopila podstatu, ale to je jedno.
Karja pro mě není. Když jsem třeba na poradě, nebo na školení, nemůžu plkat s mámou, nebo s mužem, a ani není moc vhodný, to vzít a začít mluvit, byť jen větu "teď nemůžu, jsem na poradě". Ale zároveň to není situace, kdy bych nemohla napsat "co potřebuješ", protože jestli je to něco vážného, tak se můžu omluvit a jet třeba pro dítě do nemocnice.
Takových sitaucí je dost.
A podle mě, když někomu voláš, a on ti obratem odpoví "potřebuješ něco", tak je to znamení, že je přesně v takové situaci - tedy něco extra důležitého by řešil, ale v jiném případě neotravuj. ![]()
Raduza a co je podstata? Ty přesně víš, co ten druhý zrovna dělá?
O tom to uplně není, je to o tom, že člověk ti to nevezme, ale obratem místo toho textuje. To je prostě pakárna.
Ano, tak to bylo myšleno. ![]()
Pinot Noir No já jsem pochopila z výše zmíněného, že ty lidi na poradě nejsou, to už dotyčné asi ví, když jsou to jejich děti nebo dlouholetí známí a dělají to opakovaně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.