Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 02. července 2024 13:24
Reakce na Raduza:

​Ano, tak to bylo myšleno.

​Jj, a jako upřímně pak to vždycky odnesou ti komplet na příjmu. A to je u nás můj tata, tam mám spolehnutí, že se dovolám v 95% případu zazvonění telefonu, takže když něco potřebuji, co by mohlo vyřídit třeba víc lidí, volám jemu, něco vzkázat mámě, volám jemu. Prostě je to taková spojka:-D.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. července 2024 13:28

Pinot Noir já to za akutní beru, pokud ten člověk volá za chvilku podruhé. Bývají tak nastavené i tiché režimy.

Online Pinot Noir
29919 příspěvků moje polička 02. července 2024 13:28

Karja hm, tak to já nevím ani o svým muži, kde se kterou hodinu nachází a kdy může a nemůže mluvit, a to si celkem detailně svoje rozvrhy sdělujeme. 

Online Pinot Noir
29919 příspěvků moje polička 02. července 2024 13:29

Evaeva jo, já taky. Druhý telefon už beru za akutní.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. července 2024 13:29

A pak jsou taky opačné situace Uspávám dítě, píšu něco mámě a ona mi obratem volá, že to nebude vyťukávat

Offline Raduza
příspěvků moje polička 02. července 2024 13:30

Pinot Noir ok, psala jsem o synovi. Samozřejmě nevím, co přesně dělá v tu danou chvíli, když volám. Nicméně ví, že nevolám kvůli blbostem a že jsem třeba za volantem, takže bych očekávala, že místo toho, že napíše co potřebuju, vezme ten telefon a zavolá mi zpět. Nebudu řešit po zprávách něco, co se dá telefonicky vyřešit během dvou sekund. A ne, fobii fakt nemá. 

Samožejmě pokud mi někdo pošle zprávu, zavolám později, beru. Taky nemůžu zvedat telefony pořád. 

A závidím, pokud někdo může nezvedat neuložená čísla. V práci zvedám cokoliv, často jsou to noví klienti nebo prostě volají z jiného čísla. Pokud jde hovor na soukromé číslo, tam se mi moc nechce, ale i tak většinou zvedám, člověk nikdy neví, co se mohlo stát. Pokud je to nějaký otrava, číslo blokuju.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. července 2024 13:32

Pinot Noir když mi to muž nevezme, což je skoro pokaždé, pokud je v práci, tak mu rovnou píšu volej!, když to hoří.

Online Potrefenáhusa
38893 příspěvků moje polička 02. července 2024 13:34

Já to svy mámě 100% zvedam, protože vim, ze nesnasi telefonování a normalne píše

jinak vedle me teď v 99% někdo mluví, řve, usíná nebo spí, takže mluvit nemuzu, ale držet telefon ano

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 02. července 2024 13:39

Pinot Noir Jo, to asi záleží prostě na povaze práce a aktivitách toho dotyčného. 

Offline Kokoska
35001 příspěvků moje polička 02. července 2024 14:13

Evaeva u nas je zbytečný psát Volej!, protože pokud to rovnou nevezme, smsky si na 90% nevšimne.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. července 2024 14:45

Kokoska muž má často porady, takže vzít hovor nemůže. Ale zprávu si přečte, má i ty chytré hodinky, takže mu to zavibruje. Když je to něco neakutního, tak mu píšu, často mi může rovnou odepsat.

Offline Aranel
6621 příspěvků moje polička 02. července 2024 16:08
Reakce na Karja:

​Jj, a jako upřímně pak to vždycky odnesou ti komplet na příjmu. A to je u nás můj tata, tam mám spolehnutí, že se dovolám v 95% případu zazvonění telefonu, takže když něco potřebuji, co by mohlo vyřídit třeba víc lidí, volám jemu, něco vzkázat mámě, volám jemu. Prostě je to taková spojka:-D.

​Pak se divíš, že máma zas tobě volá... víš co

Offline Samantha
3295 příspěvků moje polička 02. července 2024 18:12
Reakce na Raduza:

​Zjevně jsi nepochopila podstatu, ale to je jedno.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 02. července 2024 18:53

Karja stačí se zeptat proč to ten dotyčný dělá a říct, že mi to vadí. 

Já jsem ten, kdo to klidně nevezme i když jsem sama doma. Ale většinou to i říkám, že je nízká pravděpodobnost, že telefon vezmu a proč. Ale asi volám jenom podobným lidem, protože většinou se nedovolám

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 02. července 2024 19:16

Aranel Jo, já beru v pracovni době telefon na 99procent a pak už tolik ne, nemivam telefon moc při sobě. Takze do určitého času je to jistota:D

bublifuk,Mně to naštěstí nedělá nikdo pravidelně, já jsem zvyklá, že se nedovolam, ale to textovani obratem, no tak to vůbec teda:D 

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 02. července 2024 19:31

Nejezdí kus metra C. Náhradní doprava je zavedena, ale nejede přes Kačerov? Jak wtf, nebo jsem něco nepochopila?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. července 2024 19:36

Raduza moje ségra mámě taky telefon většinou nebere, protože si s ní nechce povídat. Když se mamka musí omezit na SMS, tak je nucená držet se podstatného:D

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 02. července 2024 19:44

Tak jsme půjčili obytňák, škoda za cca 200 tisíc, plus potřeba kvůli opravě rozmontovat  celou vestavbu...zabila bych jak muže, který se tváří že se to opraví,  tak toho kdo nás v rámci rodiny doporučil...

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 02. července 2024 19:47

andulka01 co koukám na stránky DPP, tak směr Háje XC přes Kačerov jezdí, pokud chceš ale z Hájů na Kačerov, tak pak opravdu musíš buď na Budějovickou a XC zpátky, nebo na Pražského povstání a odtamtud XC nebo 106, 189, 196 a 215.

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 02. července 2024 19:53

andulka01 Ano, bohužel, zažila jsem včera;-/.