Jj, a jako upřímně pak to vždycky odnesou ti komplet na příjmu. A to je u nás můj tata, tam mám spolehnutí, že se dovolám v 95% případu zazvonění telefonu, takže když něco potřebuji, co by mohlo vyřídit třeba víc lidí, volám jemu, něco vzkázat mámě, volám jemu. Prostě je to taková spojka:-D.
Stěžovací vlákno
Pinot Noir já to za akutní beru, pokud ten člověk volá za chvilku podruhé. Bývají tak nastavené i tiché režimy.
Karja hm, tak to já nevím ani o svým muži, kde se kterou hodinu nachází a kdy může a nemůže mluvit, a to si celkem detailně svoje rozvrhy sdělujeme.
Evaeva jo, já taky. Druhý telefon už beru za akutní.
A pak jsou taky opačné situace
Uspávám dítě, píšu něco mámě a ona mi obratem volá, že to nebude vyťukávat![]()
Pinot Noir ok, psala jsem o synovi. Samozřejmě nevím, co přesně dělá v tu danou chvíli, když volám. Nicméně ví, že nevolám kvůli blbostem a že jsem třeba za volantem, takže bych očekávala, že místo toho, že napíše co potřebuju, vezme ten telefon a zavolá mi zpět. Nebudu řešit po zprávách něco, co se dá telefonicky vyřešit během dvou sekund. A ne, fobii fakt nemá.
Samožejmě pokud mi někdo pošle zprávu, zavolám později, beru. Taky nemůžu zvedat telefony pořád.
A závidím, pokud někdo může nezvedat neuložená čísla. V práci zvedám cokoliv, často jsou to noví klienti nebo prostě volají z jiného čísla. Pokud jde hovor na soukromé číslo, tam se mi moc nechce, ale i tak většinou zvedám, člověk nikdy neví, co se mohlo stát. Pokud je to nějaký otrava, číslo blokuju.
Pinot Noir když mi to muž nevezme, což je skoro pokaždé, pokud je v práci, tak mu rovnou píšu volej!, když to hoří.
Já to svy mámě 100% zvedam, protože vim, ze nesnasi telefonování a normalne píše ![]()
jinak vedle me teď v 99% někdo mluví, řve, usíná nebo spí, takže mluvit nemuzu, ale držet telefon ano
Pinot Noir Jo, to asi záleží prostě na povaze práce a aktivitách toho dotyčného.
Evaeva u nas je zbytečný psát Volej!, protože pokud to rovnou nevezme, smsky si na 90% nevšimne.
Kokoska muž má často porady, takže vzít hovor nemůže. Ale zprávu si přečte, má i ty chytré hodinky, takže mu to zavibruje. Když je to něco neakutního, tak mu píšu, často mi může rovnou odepsat.
Jj, a jako upřímně pak to vždycky odnesou ti komplet na příjmu. A to je u nás můj tata, tam mám spolehnutí, že se dovolám v 95% případu zazvonění telefonu, takže když něco potřebuji, co by mohlo vyřídit třeba víc lidí, volám jemu, něco vzkázat mámě, volám jemu. Prostě je to taková spojka:-D.
Pak se divíš, že máma zas tobě volá... víš co ![]()
Karja stačí se zeptat proč to ten dotyčný dělá a říct, že mi to vadí.
Já jsem ten, kdo to klidně nevezme i když jsem sama doma. Ale většinou to i říkám, že je nízká pravděpodobnost, že telefon vezmu a proč. Ale asi volám jenom podobným lidem, protože většinou se nedovolám ![]()
Nejezdí kus metra C. Náhradní doprava je zavedena, ale nejede přes Kačerov? Jak wtf, nebo jsem něco nepochopila?
Raduza moje ségra mámě taky telefon většinou nebere, protože si s ní nechce povídat. Když se mamka musí omezit na SMS, tak je nucená držet se podstatného:D
Tak jsme půjčili obytňák, škoda za cca 200 tisíc, plus potřeba kvůli opravě rozmontovat celou vestavbu...zabila bych jak muže, který se tváří že se to opraví, tak toho kdo nás v rámci rodiny doporučil...
andulka01 co koukám na stránky DPP, tak směr Háje XC přes Kačerov jezdí, pokud chceš ale z Hájů na Kačerov, tak pak opravdu musíš buď na Budějovickou a XC zpátky, nebo na Pražského povstání a odtamtud XC nebo 106, 189, 196 a 215.
andulka01 Ano, bohužel, zažila jsem včera;-/.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.