Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 15:24
Reakce na Janulik03:

Musím najít příležitost. 

Offline no.li
37 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 17:59
Reakce na evik77:

Taky je možné, že když s tím půjdete za ředitelem, tak bude mít někde nějaký fond, ze kterého Vám bude moci peníze zaplatit a uhladit tím chybu své zaměstnankyně. Přeci jen lidské chyby se stávají a někteří nadřízení s tím počítají.

Offline Tak Betty
6144 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 18:11
Reakce na Bledule:

Já mám takový dojem, že už jste fotku v červených šatech dávala?

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 19:09

Tak jak sem si tu stěžovala na to ppl..jako bez neskutečný. Když nic nedoručili, tak sem tam zavolala, domluvila sem to na dnešek a nic, koukám na internet a prej 'zásilka doručena' tak tam volám a paní říká, že je to v mangu (bylo to z manga) takže si asi mám oběhnout všechny manga v praze? Nezapomněla mi asertivně sdělit, že ona není řidič a nic s tím neudělá (to sem asi nevěděla, žejo) je to zaplacená zásilka a válí se bůhví kde..to je fakt servis. 

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 19:41
Reakce na Ounz:

soucitim, to je pruda. nesnasim, kdyz se takhle tahne a komplikuje doruceni novych veci, na ktery se clovek tesi ...

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 20:01
Reakce na Tak Betty:

Dávala, ale nevím kde je. Někde v hloubi diskuse. 

Offline Myrtila
5344 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 20:09
Reakce na Ounz:

S PPL mám taky své zkušenosti, proto u nich nikdy neplatím nic předem, ale jedině na dobírku. To je jediný způsob, jak je donutit, že mi to aspoň zkusí doručit.

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 20:18

Trochu mě začínají unavovat vztahové problémy mého okolí. Každý to na mě hrne....začínám se z toho cítit nějaká vyčerpaná. Já pochopitelně vím, že jsou na tom hůř a potřebují se vypovídat, ale moc se mi nedaří držet si odstup a pustit to z hlavy. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 20:21

Na! Našla jsem! 

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 20:26
Reakce na Lilly_Ku:

No přesně a potřebuju je do určitýho data :(

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 20:27
Reakce na Myrtila:

No vono ale některý eshopy chtějí platbu předem..si člověk nevybere. Jediná tahle služba, se kterou mám dobrý zkušenosti, je fedex.

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 20:32
Reakce na Garfie:

Ale prd hůř..každej má svý starosti a zase ne každej má bohužel takovou tu záklopku, kdy si uvědomí, že už o sobě mele moc a prudí. Soucítím. Taky mám kolegyni, která má všechno nejhorší, pořád se jí děje nějaký příkoří, když něco udělá, tak jedině výborně a každej o tom musí slyšet (nejmíň dvakrát a má naučený text, moje horší já ji podezírá, že se to doma učí před zrcadlem, a ten text prostě musí dopovědět, i když už to někdo rychleji řekne před ní, stejně to dovykládá  ) takže pevný nervy a asertiviu přeju (někdy je prostě v zájmu vlastního psychickýho zdraví hovor stočit jemně jinam anebo ukončit) 

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 20:38
Reakce na Garfie:

ja myslim, ze je dobry ve strednedobe perspektive hledet na nejakou vyvazenost. jasne, kdyz ma zrovna nekdo akutne blby obdobi, tak se proste potrebuje vypovidat, ale v delsim horizontu by kamaradstvi melo byt tak nejak symetricke. coz znamena, ze by melo zohlednovat zajmy obou.

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 20:38
Reakce na Ounz:

no nebo proste zacit mlit o svych vecech, nemusi to byt nutne problemy :))

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 20:40
Reakce na Lilly_Ku:

No to je taky dobrý postup  (já sem se v tomhle docela vycvičila, ďřív sem jen účastně naslouchala a to pak má jeden hlavu jak pytel od banánů..)

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 21:01
Reakce na Garfie:

Přesně, to mám taky! Nejhorší je, že u mě to je opravdu okolí, nikoliv blízká rodina či blízcí kamarádi. A to je teprve něco, už mám až až, takže teď téměř nekomunikuji, nedávám odezvu zpět a když tak nějakou fakt negativní a nezabírá to. Je potřeba to rozseknout než pohár přeteče:-). Takže do toho.

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 21:01
Reakce na Lilly_Ku:

Ounz Dík :-) Ono to je vyvážené přátelství, jen se mi to zrovna dneska nějak nakupilo....známí jsou na pokraji rozpadu vztahu, mají při tom čtyři děti a tak nějak nečekaně jsem se dnes viděla postupně s oběma, takže to sypali ze dvou stran. A další kamarádka mě vysloveně poprosila, jestli se může vypovídat. Jen jak to bylo všechno nějak najednou...Ufff. Potřebovala jsem si taky trochu postěžovat, tak zase tady 

Offline Sweet Potato
40422 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 21:06
Reakce na Bledule:

Omlouvám se, ale souhlasím s panem chotěm.

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 21:09
Reakce na Garfie:

To chápu :) tak tady je to legální 

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 21:10
Reakce na Bledule:

No..ten materiál u krku..fakt to není úplně vono.