Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 21:10
Reakce na Ounz:

Jo, doprava. My jsme si objednali pneu, doprava česká pošta. Týden nic, dnes telefon, že nám to někdo/něco veze, ale protože jsme nebyli doma, chtěli jsme to nechat na poště stejně jako minulou objednávku kol u nich. A prý už s českou poštou nespolupracují, vozí jim to někdo jinej/sami, fakt nevím. Nicméně, nám vyhodili ty pneumatiku do hotelu v naší ulici, uplně suvereně. Chápete to? Jsme tam večer došli s uplnou hanbou, recepční nám řekla, že si z nich snad děláme legraci, naprosto nevěřila, že to tam dali bez našeho vědomí. Takže za 130 Kč, co si člověk zaplatí, si pneumatiky odkutálí z hotelu a ještě aby chodil týden v ulici s pytlem na hlavě kvůli té ostudě.

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 21:17
Reakce na Bledule:

Na těch šatech je hezká jen barva. Střih je dost demode, takový staropanenský, usedlý. Dělá to to fiží. Nejdou ti. 

Online Janulik03
20276 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 22:33
Reakce na Bledule:

Vieš čo? Asi súhlasím s tvojim chlapom. Sorry. A nehnevaj sa na mna. 

Online Janulik03
20276 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 22:37

Bolí ma cely človek. Malovala som chodbu a chyba mi na asi 1m dĺžky farba. Môžem to teda dokončiť zajtra. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 07:06
Reakce na Janulik03:

a ostatní

Dobrá tedy.

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 08:20

Ležím doma s příšerným kašlem a zlobím se na všechny bacilonosiče.

A protože už včera jsem se zlobila kvůli plíživému pocitu příchozí choroby, tak jsem trochu nevybíravě zareagovala na ukecanou kolegyni, která fakt mlela bez přestání asi 2 hodiny, vymlela mi do hlavy díru a ten pohár prostě přetekl, to nešlo. Proč, proč si upovídaní lidé myslí, že musí všem říct, co dělali včera, co předevčírem, co budou dělat zítra, co dělají jejich kamarádky, co se stalo jejich sousedům? to není nadsázka, fakt o těchto lidech slýchám denně a nevím proč. Včera jsem to nedala a řekla, že ty sousedy neznám, tak jako nechápu, co mám na to říct (prý si zabouchli dveře od domu= hmmm, zajímavé!). Odpoledne mě mrzelo, že jsem jí tak odsekla, ale já mám taky jenom jedny nervy a fakt nezvládám tyhle řeči o ničem.

Vy upovídaní, jak vás slušně požádat, jestli byste mohli méně mluvit? Tak, abyste se neurazili?

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 09:31
Reakce na Karja:

Pěkný. Tak já si šla pro krabici už taky jednou do lékárny v ulici  ale tohle 

Online Janulik03
20276 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 09:33

Prišiel mi niekto na návštevu. Ponúkla som mu večeru, lebo sme práve jedli. A on začal, ako by to bolo lepšie s niečím iným a že by si k tomu dal ešte opraženú cibuľku! Tak som mu s úsmevom povedala, že určite ju teraz pražiť nejdem. A on na to že, či sa mi nechce. No najradšej by som mu ten tanier hodila o hlavu. Ja mu ponúknem jedlo, lebo príde na prepadovku a on to ešte obkecá a vypýta si ako v reštaurácii. A nemôžem byt ani hnusná, lebo si narobím zlú krv v rodine. Je to človek, čo rád rozdáva rozumy na každú tému, hlavne nevyžiadané. Je jedno, či sa to týka jedla, alebo elektriky,.....

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 10:01
Reakce na Janulik03:

U nás se říkalo "Doma jez, co je, a jinde to, co ti dají". To je teda nehorázná drzost, příště by dotyčný počkal, až dojíme, protože nemám porci navíc.

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 10:15
Reakce na Guinea Pig:

nijak. vubec to neres. vytesnuj:-)

ona nepotrebuje v tech traktatech soucinnost, proste melemele a nemuze si pomoct. tak ji nech mlit a proste neposlouchej, klidne odejdi v prubehu reci nebo cokoliv. a nekomentuj to. jako by si pred tebou cistila zuby...

49359 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 10:19
Reakce na Janulik03:

jednoho takovyho stravnika remcavyho mam a nekdy mi fakt cuka ruka;-) ale reknu akorat Super! tak zitra varis ty:P

49359 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 10:21
Reakce na Karja:

:-ooo potrebuju letni gumy. kde si je teda urcite nemam objednat?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 10:26

To je evergreen téma, neni lepší si je objednat do servisu nebo ještě lépe přímo v servisu, proč si komplikujete život?

49359 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 10:37
Reakce na Mutziputzi:

hehe ze zrovna ty budes papouskovat alcu cechovou?;-)

20970 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 10:40

Koho? Já zas nejsem tak sečtělá na internetě jak to vypadá. Já jenom přemejšlim, jak je možný, že si někdo ty gumy objedná domu, jediný pozitivum mi nenaskakuje a že mně to pálí, to bys koukala!

49359 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 10:44
Reakce na Mutziputzi:

no tak asi jejaky duvod k tomu ma(m), jinak bych to nedelala (i kdyz domu ja teda urcite ne, ale jiste k tomu ma duvod ten kdo to tak dela)

20970 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 10:44

Dáme se podat! Fakt ani jeden!

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 10:48
Reakce na Mutziputzi:

Tak třeba si je chce doma přehodit sám, pokud je má i s disky... Jsou tací, co to umí. 

Já teda jezdím přezouvat do servisu.

20970 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 10:50
Reakce na Berta:

I vycentrovat nebo vyvážit nebo jak se tomu řiká??

49359 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 10:53
Reakce na Mutziputzi:

tak se zkus podívat na tohle, a třeba tě něco napadne;-)

jinak teda objednávat si něco domů když tam nejsem, toho smysl mi též kapku uniká, ale zajisté to své vysvětlení bude mít taky. gumy si někde vyzvednu, pochopitelně, nebo spíš já ne, ale muž. přezuje servis. a taky zlikviduje ty starý ojetý. samozřejmě mnohem lepší by bylo neřešit to vůbec, řidič by sjel do servisu, tam by to "nějak" udělali a já bych akorát proplatila-předala k proplacení, joo, ale život neni peříčko;-)