Jo, doprava. My jsme si objednali pneu, doprava česká pošta. Týden nic, dnes telefon, že nám to někdo/něco veze, ale protože jsme nebyli doma, chtěli jsme to nechat na poště stejně jako minulou objednávku kol u nich. A prý už s českou poštou nespolupracují, vozí jim to někdo jinej/sami, fakt nevím. Nicméně, nám vyhodili ty pneumatiku do hotelu v naší ulici, uplně suvereně. Chápete to? Jsme tam večer došli s uplnou hanbou, recepční nám řekla, že si z nich snad děláme legraci, naprosto nevěřila, že to tam dali bez našeho vědomí. Takže za 130 Kč, co si člověk zaplatí, si pneumatiky odkutálí z hotelu a ještě aby chodil týden v ulici s pytlem na hlavě kvůli té ostudě.
Stěžovací vlákno
Na těch šatech je hezká jen barva. Střih je dost demode, takový staropanenský, usedlý. Dělá to to fiží. Nejdou ti.
Vieš čo? Asi súhlasím s tvojim chlapom. Sorry. A nehnevaj sa na mna. ![]()
Bolí ma cely človek. Malovala som chodbu a chyba mi na asi 1m dĺžky farba. Môžem to teda dokončiť zajtra.
Ležím doma s příšerným kašlem a zlobím se na všechny bacilonosiče.
A protože už včera jsem se zlobila kvůli plíživému pocitu příchozí choroby, tak jsem trochu nevybíravě zareagovala na ukecanou kolegyni, která fakt mlela bez přestání asi 2 hodiny, vymlela mi do hlavy díru a ten pohár prostě přetekl, to nešlo. Proč, proč si upovídaní lidé myslí, že musí všem říct, co dělali včera, co předevčírem, co budou dělat zítra, co dělají jejich kamarádky, co se stalo jejich sousedům? to není nadsázka, fakt o těchto lidech slýchám denně a nevím proč. Včera jsem to nedala a řekla, že ty sousedy neznám, tak jako nechápu, co mám na to říct (prý si zabouchli dveře od domu= hmmm, zajímavé!). Odpoledne mě mrzelo, že jsem jí tak odsekla, ale já mám taky jenom jedny nervy a fakt nezvládám tyhle řeči o ničem.
Vy upovídaní, jak vás slušně požádat, jestli byste mohli méně mluvit? Tak, abyste se neurazili?
Pěkný. Tak já si šla pro krabici už taky jednou do lékárny v ulici
ale tohle ![]()
Prišiel mi niekto na návštevu. Ponúkla som mu večeru, lebo sme práve jedli. A on začal, ako by to bolo lepšie s niečím iným a že by si k tomu dal ešte opraženú cibuľku! Tak som mu s úsmevom povedala, že určite ju teraz pražiť nejdem. A on na to že, či sa mi nechce. No najradšej by som mu ten tanier hodila o hlavu. Ja mu ponúknem jedlo, lebo príde na prepadovku a on to ešte obkecá a vypýta si ako v reštaurácii. A nemôžem byt ani hnusná, lebo si narobím zlú krv v rodine. Je to človek, čo rád rozdáva rozumy na každú tému, hlavne nevyžiadané. Je jedno, či sa to týka jedla, alebo elektriky,.....
U nás se říkalo "Doma jez, co je, a jinde to, co ti dají". To je teda nehorázná drzost, příště by dotyčný počkal, až dojíme, protože nemám porci navíc.
nijak. vubec to neres. vytesnuj:-)
ona nepotrebuje v tech traktatech soucinnost, proste melemele a nemuze si pomoct. tak ji nech mlit a proste neposlouchej, klidne odejdi v prubehu reci nebo cokoliv. a nekomentuj to. jako by si pred tebou cistila zuby...
jednoho takovyho stravnika remcavyho mam a nekdy mi fakt cuka ruka;-) ale reknu akorat Super! tak zitra varis ty:P
:-ooo potrebuju letni gumy. kde si je teda urcite nemam objednat?
To je evergreen téma, neni lepší si je objednat do servisu nebo ještě lépe přímo v servisu, proč si komplikujete život?
hehe ze zrovna ty budes papouskovat alcu cechovou?;-)
Koho? Já zas nejsem tak sečtělá na internetě jak to vypadá. Já jenom přemejšlim, jak je možný, že si někdo ty gumy objedná domu, jediný pozitivum mi nenaskakuje a že mně to pálí, to bys koukala!
no tak asi jejaky duvod k tomu ma(m), jinak bych to nedelala
(i kdyz domu ja teda urcite ne, ale jiste k tomu ma duvod ten kdo to tak dela)
Dáme se podat! Fakt ani jeden!
Tak třeba si je chce doma přehodit sám, pokud je má i s disky... Jsou tací, co to umí.
Já teda jezdím přezouvat do servisu.
I vycentrovat nebo vyvážit nebo jak se tomu řiká??
tak se zkus podívat na tohle, a třeba tě něco napadne;-)

jinak teda objednávat si něco domů když tam nejsem, toho smysl mi též kapku uniká, ale zajisté to své vysvětlení bude mít taky. gumy si někde vyzvednu, pochopitelně, nebo spíš já ne, ale muž. přezuje servis. a taky zlikviduje ty starý ojetý. samozřejmě mnohem lepší by bylo neřešit to vůbec, řidič by sjel do servisu, tam by to "nějak" udělali a já bych akorát proplatila-předala k proplacení, joo, ale život neni peříčko;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.