To samozřejmě ne, ale pro někoho to není podstatná věc.
Jak jsem psala, já přezouvám v servisu, ale chtěla jsi jeden důvod, ten jsem ti napsala, někdo to tak prostě má
To samozřejmě ne, ale pro někoho to není podstatná věc.
Jak jsem psala, já přezouvám v servisu, ale chtěla jsi jeden důvod, ten jsem ti napsala, někdo to tak prostě má
To ne, ale když je někdo sklerotický debil jako teďka byla já, nezbývá než si přehodit sám. Jedno vynechání snad nikoho nezabije, doslova.
Nenapadlo mě pořád nic, pořádný servis ti je sežene za internetovou, ne-li lepší cenu, tebe to nestojí čas navíc, natož to tahat, nechápu prostě, pokud to u vás servis nenabízí, je to tristní přístup k zákazníkovi...nebo pragmatizmum![]()
Ono je to ťažké. Jeho žena napríklad už nevarí. Zakaždým, ked zo začiatku začala niečo variť, tak sa tam primotkal a fuuurt mlel a naprával a kibicoval, až prestala a nechala ho realizovať sa. Tak teraz pánko varí a baba si pochvaľuje ako je jej dobre. No, mám na to svoj názor a netlačím jej ho. Ale ked mi chlap s prepáčením v obchode aj osobne veci vyberá, tak asi by som to nezvládla.Raz som s nou išla na nákup šiat a mala brať auto. Prídem na parkovisko a prekapenie!!! Mali sme šoféra. Že ved on bude s nami a v pohode, že rada s ním nakupuje. No ked mi odtiahol záves v kabínke so slovami "ako ti to ide?", tak som zrevala nech vypadne. Potom ma mlčky zaviezli domov a bolo aj po návštevách. Asi jej to zakázal. Neskôr sa to utriaslo, ale ja si radšej trošku dám pozor, lebo ju mám rada a nechcem spôsobiť zákaz styku. Nuž.....
Ale jedna vec je super. Na nákupy už s nami nejde!
Jo a raz ju priviezol k nám na babinec, moj muž odišiel z domu a on si tam kvacol a stráášne sa chcel zapájať. No debil. Jedna moja kamoška sa ho spýtala , či mu nie je trápne a nech ťahá radšej domov, že my sa už o jeho babu postarané a určite ju nezjeme.
K autám, auto prezúvam v servise, ale gumy skladujem doma v garáži, tak ako aj na ostatné autá, čo máme doma. Niektoré sú na kolesách, niektoré sú samotné gumy. Máme na to priestor, tak neviem prečo to nemať . To mi pripomenulo. idem sa objednať na prezutie. Krucinálfagothimlhergort.
tak on to není manžel, to by asi dopadlo blbě, to bysme taky měli zákaz návštěv;-))
Tak myslela som si to. :D Ono tí brblaví stravníci sa nájdu fakt všade.
Tak to je neuveriteľná drzosť.
Protože to vyjde levněji a za ty ušetřený peníze si můžeš koupit třeba boty!:-D
(my ale máme servis na pytel, teď ho musíme změnit)
Tomu právě nevěřím, asi jo, blbej servis
Boty já bych potřebovala naopak prodat nebo dobrým lidem rozdat nebo přistavit!
Jo, tomu rozumím, vybičovala jsem se, výsledkem je taška vyřazených vesměs skoro nenošených bot - a co teď s tím? Když je rychle nevyexpeduju, popadne mne lítost a vrátím je zas do sklepa. Kdyby tu byl někdo potřebný vel 37/38, hlaste se.
On to nazýva úprimnosť.
jejda... no to je moje velikost:-) že bych je urychleně adoptovala?;-)
Jste byla rychlejsi :D
Upřímný jo? Narcistní hovado s nedostatkem emocionální inteligence leda. Soucítím.
No keby nebol z rodiny, tak sa na neho ani nepozriem. Takto ho strpím a potom sa vyžalujem dcere. Spoločne ho rečami vždy potom znesieme pod čiernu zem a je nám lepšie. A kedže jeho žene evidentne vyhovuje, tak načo do tohgo kafrať? Je to ich život a majú sa radi. A ja to raz za čas prežijem. Vzrúšo mi aspoň dvihne môj aj tak nízky tlak.
![]()
No mně zvedl tlak už jenom popis té situace. Uff.
Možná i zamindrákovaný hovado, chce být první a nejlepší za každou cenu. A co kdyby kamarádky prozradily jeho ženě, že to tak není, ha? To si přece musí ohlídat.
Takto, je to moja sestra. Určite jej nebudem kecat do toho. A vo všetkom máte pravdu, ale jej to fakt vyhovuje. Ona pozná môj názor na neho si myslím, lebo za tie roky sa to asi nedá nevidieť, ale nekomentuje a stále má tendenciu ho hájiť, aj ked nič nevravím. On niečo takto okomentuje alebo "úprimne" podá a potom ked sme samy dve, tak má potrebu mi to akože dovysvetliť akože to pán myslel. Tak jej nerobím zle a nechám to tak. Nešla by som proti nej a preto ho akceptujem aj s jeho povahou. Ste ma tu pohladili a to mi stačí.
Zajtra zas može prísť prudiť. ![]()
Tak to je těžké, chápu. Asi jí to taky není úplně jedno, když cítí potřebu ho obhajovat, ale je to její život, její volba a nestojí za to ničit si s ní vztah. Ale chce to pevné nervy :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.