Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 10:58
Reakce na Mutziputzi:

To samozřejmě ne, ale  pro někoho to není podstatná věc. 

Jak jsem psala, já přezouvám v servisu, ale chtěla jsi jeden důvod, ten jsem ti napsala, někdo to tak prostě má

Offline dzizisketa
8968 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 10:58
Reakce na Mutziputzi:

To ne, ale když je někdo sklerotický debil jako teďka byla já, nezbývá než si přehodit sám. Jedno vynechání snad nikoho nezabije, doslova.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 11:00

Nenapadlo mě pořád nic, pořádný servis ti je sežene za internetovou, ne-li lepší cenu, tebe to nestojí čas navíc, natož to tahat, nechápu prostě, pokud to u vás servis nenabízí, je to tristní přístup k zákazníkovi...nebo pragmatizmum

Online Janulik03
20276 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 11:55

Ono je to ťažké. Jeho žena napríklad už nevarí. Zakaždým, ked zo začiatku začala niečo variť, tak sa tam primotkal a fuuurt mlel a naprával a kibicoval, až prestala a nechala ho realizovať sa. Tak teraz pánko varí a baba si pochvaľuje ako je jej dobre. No, mám na to svoj názor a netlačím jej ho. Ale ked mi chlap s prepáčením v obchode aj osobne veci vyberá, tak asi by som to nezvládla.Raz som s nou išla na nákup šiat a mala brať auto. Prídem na parkovisko a prekapenie!!! Mali sme šoféra. Že ved on bude s nami a v pohode, že rada s ním nakupuje. No ked mi odtiahol záves v kabínke so slovami "ako ti to ide?", tak som zrevala nech vypadne. Potom ma mlčky zaviezli domov a bolo aj po návštevách. Asi jej to zakázal. Neskôr sa to utriaslo, ale ja si radšej trošku dám pozor, lebo ju mám rada a nechcem spôsobiť zákaz styku. Nuž..... 

Ale jedna vec je super. Na nákupy už s nami nejde! 

Jo a raz ju priviezol k nám na babinec, moj muž odišiel z domu a on si tam kvacol a stráášne sa chcel zapájať. No debil. Jedna moja kamoška sa ho spýtala , či mu nie je trápne a nech ťahá radšej domov, že my sa už o jeho babu postarané a určite ju nezjeme. 

Online Janulik03
20276 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 11:57

K autám, auto prezúvam v servise, ale gumy skladujem doma v garáži, tak ako aj na ostatné autá, čo máme doma. Niektoré sú na kolesách, niektoré sú samotné gumy. Máme na to priestor, tak neviem prečo to nemať . To mi pripomenulo. idem sa objednať na prezutie. Krucinálfagothimlhergort.

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 12:16
Reakce na Janulik03:

tak on to není manžel, to by asi dopadlo blbě, to bysme taky měli zákaz návštěv;-))

Online Janulik03
20276 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 12:27

Tak myslela som si to. :D Ono tí brblaví stravníci sa nájdu fakt všade. 

Offline slniecko admin
19583 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 12:41
Reakce na Janulik03:

Tak to je neuveriteľná drzosť.

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 12:51
Reakce na Mutziputzi:

Protože to vyjde levněji a za ty ušetřený peníze si můžeš koupit třeba boty!:-D

(my ale máme servis na pytel, teď ho musíme změnit)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 12:54
Reakce na Karja:

Tomu právě nevěřím, asi jo, blbej servis Boty já bych potřebovala naopak prodat nebo dobrým lidem rozdat nebo přistavit!

Offline Sweet Potato
40422 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 13:01
Reakce na Mutziputzi:

Jo, tomu rozumím, vybičovala jsem se, výsledkem je taška vyřazených vesměs skoro nenošených bot - a co teď s tím? Když je rychle nevyexpeduju, popadne mne lítost a vrátím je zas do sklepa. Kdyby tu byl někdo potřebný vel 37/38, hlaste se.

Online Janulik03
20276 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 13:03
Reakce na slniecko:

On to nazýva úprimnosť. 

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 13:09
Reakce na Sweet Potato:

jejda... no to je moje velikost:-) že bych je urychleně adoptovala?;-)

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 13:11

Jste byla rychlejsi :D

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 13:15
Reakce na Janulik03:

Upřímný jo? Narcistní hovado s nedostatkem emocionální inteligence leda. Soucítím. 

Online Janulik03
20276 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 13:22
Reakce na Krehutka:

No keby nebol z rodiny, tak sa na neho ani nepozriem. Takto ho strpím a potom sa vyžalujem dcere. Spoločne ho rečami vždy potom znesieme pod čiernu zem a je nám lepšie. A kedže jeho žene evidentne vyhovuje, tak načo do tohgo kafrať? Je to ich život a majú sa radi. A ja to raz za čas prežijem. Vzrúšo mi aspoň dvihne môj aj tak nízky tlak. 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 13:25
Reakce na Janulik03:

No mně zvedl tlak už jenom popis té situace. Uff. 

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 13:25
Reakce na Janulik03:

Možná i zamindrákovaný hovado, chce být první a nejlepší za každou cenu. A co kdyby kamarádky prozradily jeho ženě, že to tak není, ha? To si přece musí ohlídat.

Online Janulik03
20276 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 13:47
Reakce na Kokoska:

Takto, je to moja sestra. Určite jej nebudem kecat do toho. A vo všetkom máte pravdu, ale jej to fakt vyhovuje. Ona pozná môj názor na neho si myslím, lebo za tie roky sa to asi nedá nevidieť, ale nekomentuje a stále má tendenciu ho hájiť, aj ked nič nevravím. On niečo takto okomentuje alebo "úprimne" podá a potom ked sme samy dve, tak má potrebu mi to akože dovysvetliť akože to pán myslel. Tak jej nerobím zle a nechám to tak. Nešla by som proti nej a preto ho akceptujem aj s jeho povahou. Ste ma tu pohladili a to mi stačí. 

Zajtra zas može prísť prudiť. 

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 13:57
Reakce na Janulik03:

Tak to je těžké, chápu. Asi jí to taky není úplně jedno, když cítí potřebu ho obhajovat, ale je to její život, její volba a nestojí za to ničit si s ní vztah. Ale chce to pevné nervy :)