Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 16. července 2024 20:40

Černá kočka Nevím jak tvoji, ale moji mají příští rok 80 a to je sakra rozdíl proti 70. Už tam to stáří vykukuje.  A to jsou maximálně aktivní, nic nepotřebují, všechno zvládnou. Včetně čištění zaneseného okapu. Táta měl zlomenou nohu, tak na ten žebřík lezla máma, protože asi by to nepočkalo, než se brácha vrátí z práce.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. července 2024 20:53

Makara ježiš, tak tohle mi zase připomíná moje prarodiče, hlavně babičkuI včetně toho, že po osmdesátce se ozvalo stáří.

Online viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 17. července 2024 15:24

pred par lety pri stehovani jsem prodala nejake veci pres FB market a musim rict ze to bylo vse hnedka pryc, krom jednoho prudice uplne bez problemu. ted se mi zas nakupilo par veci.. no je to totalni peklosnad uz zadni normalni lidi jen podvodnici

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2024 15:35

viktorka_od splavu jojo

Mně mnohem víc vyhovuje vinted, ale ten je spíš na věci, které se dají poslat.

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 17. července 2024 17:11

viktorka_od splavu já co můžu, tak daruju, zkoušela jsem ty swapy a teda to je taky peklo pekelný často, teď jsem prodala poprvy něco přes vinted, našteští nekomplikovaně, ale jako..dala jsem to extra levně a i tak jsem dostala nabídku z polska, jestli to jako neprodam eště levněji..vedle tý mý nabídky visela jiná, o dost dražší a i tak to zkusila..

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 17. července 2024 17:25

viktorka_od splavu ja jsem chtela prodat uplne nove boty pres bazos a furt  ty falesne poptavky se zaplaceny ppl. 

Fakt jsem si nebyla jista, tak jsem neposlala nic a nikdo se neozval, tak asi fakt podvod

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2024 17:46

Ounz zkouší to někdo skoro pokaždé, pokud to není vyloženě něco, co se neodmítá (nové keeny za 700 třeba). Tak jsem to začala taky zkoušet, když váhám, a většinou to vyjde

Candance to je vždycky podvod, tyhle zaplatím a pošlu ppl, ale někdy to že začátku fakt není jasné, občas si i vyměníme pár zpráv než mi to dojde. Doporučuju ti ten vinted, sice si něco málo strhnou, ale jde to přes ně a tím pádem tam podvody vůbec nejsou.

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 17. července 2024 18:02

Evaeva hele já to právě za hodně dobrou cenu už dala..no ignorovala jsem to

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2024 18:09

Ounz víš co, jí to nestojí víc než dva kliky a tebe jeden to odmítnout. Ale jasně, někdy je to úplně mimo.

Offline Kokoska
35005 příspěvků moje polička 17. července 2024 18:14

Makara Evaeva naši byli v 80 ještě celkem fit, horšit se to začalo kolem 85. To byl táta na těžké operaci, ale vzpamatoval se z toho tak, že ho dávali za příklad. Pak ještě tak do 90 se celkem držel, i když výrazně zpomalil, od 90 už ale pomalu chřadnul. Když mu bylo 92, přišel covid a jak přestal víc chodit ven, už se nikdy do nějaké lepší kondice nedostal, strašně zeslábnul. Umřel v 94 letech. S mámou to bylo podobné, ta hodně zpomalila po tátově smrti, začala spoléhat, že s ní pořád někdo bude a všechno udělá. Poslední rok už to bylo špatné, hlavně teda poslední půlrok. Zemřela přesně před rokem, bylo jí 91.

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 17. července 2024 18:15

Evaeva ale jo, mně je to jasný, jen je to otravný

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 17. července 2024 18:17

Kokoska Tedy, to je ovšem úctyhodný věk rodičů a ještě v takové kondici! Závidím :-).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2024 18:20

Kokoska babička se 85 nedožila, ale vinou několika těžkých operací, jinak byla ve velmi dobré psychické i fyzické kondici, až do smrti se o sebe úplně postarala, nákupy tahala... Ale po té 80 byl znát i úbytek mentální kapacity nebo jak to říct, do 78 pracovala, běhala po úřadech,... ale pak se občas začala ptát na věci, že bys nečekala.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 17. července 2024 18:55

Evaeva ja to vetsinou i zkousim pres Vinted. Ale tady jsem to chtela zkusit i jinde. Byly/jsou uplne nove. Netrefila jsem model. A dotahla je ze zahranici, protoze jsem chtela udelat radost.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2024 19:03

Candance já to taky dávám i fb, ale poslední dobou je to fakt k vzteku. Ještě tak dětské věci, co si vezme někdo z okolí. To mně štve na vinted, že se tam nepočítá s předáním osobně moc, resp. nedá se podle toho hledat a jako prodejce musíš zadávat dopravu, takže třeba skříňku tam neprodáš

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 17. července 2024 19:24
Offline Kokoska
35005 příspěvků moje polička 17. července 2024 20:16

Evaeva

někdy se to tak zhoupne, že se člověk diví.

Offline Kokoska
35005 příspěvků moje polička 17. července 2024 20:21

whiskas ke konci už to taková sláva nebyla, tu pomoc potřebovali. A mamka poslední půlrok jen ležela a seděla, chodit nemohla. Ale i to sezení byl úspěch, to dokázali v té pražské léčebně. Z LDN šla úplně bezvládná. Fakt jsem šťastná, že ten konec prožila v přívětivějším prostředí a když to šlo tak v zahradě, kde jsme si povídaly.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2024 20:26

Kokoska ona pořád byla na svůj věk ve velmi dobré kondici, ale překvapilo nás, jak to najednou šlo rychleji po té 80. I u dědy, který je teda pořád mezi námi. Pak se to zase stabilizovalo teda.

Online viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 17. července 2024 20:35

Ounz jo ja vetsinu veci daruju ale treba ty hadry na motorku staly pres 10 tis, to mi prijde fakt skoda..

Evaeva ten vinted mi prisel nejakej slozitej ale ssi to vic prozkoumam

Candancekontroluju vzdycky ten profil a kdyz vypada divne tak neodpovim, ale i tak je to vopruz. chjo