Samantha to se vůbec neomlouvej, tos nevěděla.
Stěžovací vlákno
Kokoska Budu jako kolovrátek, ale vyšetření je podmíněno ochotou "pacienta" spolupracovat ... a kruh se opět uzavírá.
Samantha Souhlas. Co mi dalo práce vysvětlit, že vitamín D je neškodný, ba přímo prospěšný
. Vitamín D byl předepsán na základě vyšetření denzitometrie.
whiskas ach bože ![]()
Tak moji rodičia majú kvanta liekov, snáď nebude v budúcnosti problém.
whiskas tak to jo, leda to nejak zaonacit na prevenci beznou prohlidku, nebo tak neco. Ale chapu, moje mama se taky vzpouzela, kdyz si neco usmyslela. Kdyz ji zacinaly ty vetsi problemy s mocakem, poslali ji taky na gyndu a to bylo reci!
Kokoska Vidím, že je to všude dost podobné. ![]()
jak to tak čtu, tak je velká výhoda mít mírně hypochondrického rodiče. Teda já to mám napůl - táta řeší všechno a u doktorů je min. 2x do měsíce. Máma je schopná léčit zápal plic čajem a zlomenou nohu studenými obklady.
.
Ked to čítam, tak je to viac menej asi všade rovnaké?
Niekedy sa viem tiež zamyslieť, že čo bude, ja veľmi chápem doterz samostatných ľudí, ktorí celý život žijú aktívne,ze je to problém si priznať, že uz nevládzem. A ani to sám na sebe človek nepozná.
Myslím že je to náročné nielen z pozície toho kto sa má postarať, ale aj z pozície dotyčného. Znamená to vlastne koniec života aký poznal a toto zvládnuť je určite hooodne ťažké. A môžem si stokrát povedať ze JAto tak neurobím, ale to ukáže až čas.
Na odľahčenie si tu tak mierne vzdychnem.
Niekto nam vymenil mileho zlatého, ochotného vnuka za chlapciska s prevrátenými očami, zdutou pusou a nič nechce robiť, ani výlet ho už nenadchne.
Keby ste ho niektorá našla, dajte vedieť. Toto čudo asi zatvoríme v pivnici
Janulik03 tuším, že bude někde s tou milou a pro všechno nadšenou holčičkou, místo které máme zpruzelou slečinku ![]()
andulka01
ak potrebuješ pivnicu ......
marieu Pinot Noir Držte se, tohle jsou složité časy pro všechny zúčastněné. Taky v tom litám s tátou. Kdy kombinace mnoha zdravotních neduhů se ztrácením se ve vlastní hlavě vytváří někdy fakt hustý koktejl. A do toho má táta pořád pocit, že je mladý orel, který všechno zvládne sám, nikoho nepotřebuje a neuvědomuje si, kolik času a úsilí mě stojí mu tuhle iluzi umožnit. Já se staženým žaludkem žiju posledních několik let a není o co stát, ale holt jsem jediná kdo se může postarat, tak se starám co to jde.
A whiskas doporučuji tu medikaci pro maminku aspoň zkusit, nevyléčí se, ale ta progrese je opravdu pomalejší a každý den, kdy je lépe, se počítá.
Všem kdo se starají přeji hodně sil, vstřícné lékaře a aspoň trochu spolupracující protistranu.
Janulik03
puberta popsaná slovensky je ještě extra vtipná.
A všem držím palce Pinot Noir whiskas Jimik
To jistě a o to vtipnější to je, že se to netýká nás , tedy mého syna ![]()
(puberta už jen zamrzlá, ale to je prý u kluků celoživotní)
Jimik Děkuji.
Když čtu, čím procházíš, tak nezbývá než tlapkat a popřát hodně sil a trpělivosti - ta je zvlášť třeba, jak jsem pochopila.
S těmi léky to zkusím. Za pokus nic nedám. Někde jsem četla, že by mohlo pomoci i kurkuma s něčím - prodává se to ve formě vitamínů. Ale samozřejmě budu brát v potaz hlavně konkrétní doporučení od doktorky.
Makara Tak alespoň to mají takové vyvážené - pokus o odlehčení situace.
whiskas Děkuji, trpělivost je fakt základní kámen všeho. Pro mě asi nejtěžší bylo se adaptovat na to, že všechno kolem táty furt musím udržovat v aktivní mentální mapě, protože i když se s ním na něčem domluvíme a jindy bych to měla za hotovou věc, tak to táta nejpozději do druhého dne zapomene. Mám proste dvě děti, jedno skoro čtyřleté a druhé blížící se osmdesátce.
Všem co mají starosti o rodiče a prarodiče držím na dálku pěsti.
whiskas
jak to tak čtu, tak je velká výhoda mít mírně hypochondrického rodiče. Teda já to mám napůl - táta řeší všechno a u doktorů je min. 2x do měsíce. Máma je schopná léčit zápal plic čajem a zlomenou nohu studenými obklady.
.
Máme stejné rodiče ?
. Já svoje rodiče za zas tak staré ještě nepovažuju, ale někdy si připadám jakobych sledovala nějaký absurdní film u kterého nevíš jestli je to k pláči nebo k smíchu. U nás dotaženo k dokonalosti tím, že matka je bývalý zdravotník, ale na gastro vyšetření ji nedokázal zatím přesvědčit nikdo ani po dobrém ani po zlém a to je většina rodiny ze zdravotnictví, ale když někdo nechce tak nechce, takže @whiskas, nic si nevyčítej, zároveň tu tvoji frustraci chápu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.