Pevné nervy, to je moje motto. ![]()
Stěžovací vlákno
Jejda, do Brna asi nedoťapou:-(
Ale u me by mohly nejake zakotvit :)
Tak kdyby to někoho zajímalo, tak ten 'doručený' nedoručený balík poslali místo doručení zpátky
mango mi prej vzkazuje at si objednam znovu..leda ve snu (ani mi to nikdo nedal vedelt, musela jsem tam volat znova i když sem měla slíbeno, že daj vědět)
Nechápu, že ti to nehodili na hotel. Hrozný služby toto:-D.
jasne, rada lenosky prenecham mistnim zajemkynim;-)
fakt soucitim, mi se ted ztratil balik s oblecenim, kterej jsem taky dost nedockave ocekavala, takze si dokazu predstavit, jaka to je pruda.
Děkuju..a zrovna jsem to fkt potřebovala teď. Pak už bude pozdě..
![]()
Minulý týždeň som si kúpila kabát a džínsy.Dnes po rozpáraní vreciek kabáta som zistila,že jedno nie je vôbec zašité.Veci mi skončili na "dne".Džínsy po hodine v autobuse mali úplne vyťahané kolená a aj celé sú akoby min. o číslo väčšie.Čo s tým?
Kabát bol vo výpredaji,takže posledné kusy, a džínsy sa mi po dlhej dobe konečne páčili a aj sedeli (teda až dodnes).
No to je otras. Sa mi ani nechce veriť ako to s tým doručením u Vás je. S PPL som teda mala problém vždy. Ešte si pamätám ako som si musela v treskúcej zime ísť peši vyzdvihnúť pekáreň do depa v Brne. Vyjadrenie bolo, že bol 2x pokus o doručenie a že ďalší sa konať nebude.
Teraz mi takmer všetko doručuje DPD, stále jazdí ten istý vodič. Veľmi milý a ústretový mladý chalan. Fakt super. A čo sa dá objednávam na predajnu alebo do zásielkovne.
Mám ten istý problém s džínsami. Kúpila som ich lebo mi sadli a niesú veľmi vyšúchané. No po hodine sú min. o číslo väčšie. Diery už mám po 2 týždňoch dvojnásobné. No vyhodené peniaze. Len ja si nemám veľmi kde rifle kúpiť. Najobľúbenejšie mám z HM, len nechápem prečo sa nedá poslať na predajnu, prípadne to tam vrátiť. A čo som pozerala v Zare, tak tam sa koná džínové šialenstvo :D A kabát ten nový?
Áno,ten nový
aj džínsy tie nové-nechcela som boyfriend,tieto boli úplne super.Bola som šťastná ako blcha, že mi konečne nejaké tak dobre sadli.No nič.Po hodinovej ceste do práce som vyzerala ako debil s vytlačenými kolenami a padajúcimi z pásu.A ako píšeš-vyhodené peniaze.
stezju si na cyklistky, ktere zrejme po nejakem rychlokurzu sedly na motorku a uz me dnes treti takova sebevrazedkyne predjela zprava:-O
nechápu, jak poznáte, že to byla ženská. kolem mě jezdí motorkáři tak rychle, že většinou jen slyším řev a vidím něco mihnout se kolem
ale vlastně jo, tak to byly ženský, ty jezdí pomalu prý ![]()
já už si na nic na silnicích nemám sílu stěžovat. fakt ne.
nejhorší řidiči jsou důchodci. v závěsu sledováno autem, v němž sedí dvě ženské a vedou čilý hovor, tudíž nemají čas sledovat, co se kolem děje, zato ale jsou schopné pustit volant a oběma rukama něco ukazovat spolujezdkyni (to se mi často stává ve zlíně). jeden z posledních případů důchodce jel tak pomalu, že jsem ho předjela, o pár vesnic dál jsem sjela do města, natankovala, zaplatila, koupila si tyčinku, snědla ji...a když jsem vyjížděla zpátky na okruh, zrovna se blížil zleva. s ohledem na to, že u nás se dá na 25 km předjet jen tak na třech místech se štěstím, tak někteří řidiči v koloně za ním měli jen dvě možnosti - jet za ním celou dobu, nebo předjíždět v obci. ale on nic, on přece jede pomalu a nikoho vůbec neohrožuje. věřím, že řidiči kamionu a autobusáci by ho zlynčovali, kdyby měli možnost.
mimo mesto urcite ne:-) je to na par konkretnich mistech ve meste, sjizdeni pruhu apod. jako kdyz dojizdim na krizovatku, cyklista muze podjizdet zprava a postavit se pred auta to ano. ale kdyz treba jedu zacpou, auta pomalu, motorkari stredem rychle, (a cykliste po stezce vedle) pocitam s tim a nechavam jim misto. pak se vydesim neb se mi vpravo skarpou protlaci skutr:-o ta posledni mela obycejny zimni burtokabat, fialovy s chlupatou kapuci.
Já se oběma rukama například maluju, volant se krásně ovládá kolenem!
to mi připomíná ten vtip, jak se chlap rozčiluje, jak se ženská za jízdy maluje, a pak mu spadne bageta z jedné ruky a telefon do kafe mezi koleny, nebo jak to bylo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.