aaaaaa..... tvl a kam ta voda tekla? To musela okolo, ne?
Stěžovací vlákno
Potrefenáhusa jo, okolo toho zasobniku. Ono to do toho bubnu nakonec doteklo, jen to trvalo a proto tam rozvadel ty teorie o spatnych rozvodech vody v novostavbe a nizkem tlaku vody a moznem ucpani ventilu. Ale zahlidla jsem ho, jak ten zasobnik pred odchodem pootevrel, nakouknul tam, rychle ho zavrel a rozloucil se ![]()
Takze my uz pak prekvapeni nebyli ![]()
Krehutka já objednala lg na datartu, zaplatila extra 500 a bylo to važně na 3 kliky. Dovezli, nainstalovali včetně mezikusu a odvezli starou. LG jako značka super, pračka i sušička.
barbucha
![]()
Jsou tu furt! Míň sice, ale jsou. Dneska si jeden sednul milostpánovi na nos, faktžejo.
A co teď? Vyhodíš ho?
Já teda nedoporučuju Datart vůbec.
Naposled jsem u nich koupila noťas, krám blbej, hápéčko... votvíralo se to půl hodiny (jako fakt klidně 30 minut), nemakalo to... zjevně harddisk mrtvej nebo co. Dvakrát jsem jim to vodvezla, dvakrát mi sdělili že nenašli závadu (přičemž napoprvý se ani nenamáhali to zkusit, podle všeho). Lemry strašný, zlodějský.
A i dřív dělali vždycky strašný drahoty, když šlo o nějakou závadu atd. LG pračka (doporučená prodavačem) byl taky děsnej krám a vydržela přesně ty dva roky... Už nikdy u nich nekoupím nic.
Teď u nás otevřeli Planeo a jsou tam moc milý a ochotný...
barbucha ale když si koupíš náhradního, dej pozor, ať nemá prošlou záruční lhůtu, ale není to jistota, kolikrát člověk koupí i ty s molama. Máš nějakou oblíbenou značku?
barbucha Já teda s Datartem spokojenost, pračku dovezli, starou odvezli a na zapojení mám šikovného manžela.
No ta záruční lhůta je poněkud ošemetná záležitost... na starožitnosti se nedává ![]()
Ale zas by mohl mít nějaký punc nebo aspoň plombu...
To má, určitě.
Potrefenáhusa Upřímně tě lituji a přeji, ať je pracka brzy opravena nebo mas novou. My budeme příští tyden už měsíc s polámanou prackou. Čekáme na nějaký díl do motoru. Kdybych to tusila, nekyvla bych na opravu. Sice to bude stát jen 3tis, ale už měsíc vozime prádlo vyprat k mame v ikea taskach
Naštěstí to muž má po cestě do práce.
letfenixa no realita je taková, že zákaznická linka, se mě snažila přesvědčit, že v mé objednávce není. To stejné chlápek přes jejich chat, když jsem mu posílala screenshoty a snažila se to pochopit.
Ale zjevně Stěžovací vlákno funguje, protože už mi volali, že budou doručovat (znovu) zítra a počítají i s instalací a odvozem, zdarma. Na dotaz, co teda bylo špatně, mi nedokázali odpovědět. Tak uvidím zitra. Podle recenzí, ale nejsem jediná.
Příště místo na zákaznickou podporu píšu rovnou sem.
ja taky, uctenku jsem z chlapka vyrazila komplet![]()
Tak ešte aby sa moja umývačka cez noc samoopravila!
Spíš povzdech, neboť to nemá řešení. Mám dvě sestry, my dvě starší jsme bezdětné, mladší má dvě děti. A taky máme maminku (75), která samozřejmě miluje svá vnoučata. A myslím, že ségra mámu strašně přetěžuje s hlídáním - přes školní rok je to minimálně třikrát týdně, vyzvedávání, večery... Mámu to vyčerpává, ale postarat se a být s vnoučaty moc chce. Akorát pak odmítá jiné aktivity, protože je unavená.
Teď přes prázdniny potřebovali udělat úpravy v bytě, takže máma nejenomže hlídala skoro furt, ale na týden a něco se k ní nastěhovali (hlídání, vyzvedávání, vaření). Poté odjeli s dětmi na dva týdny na dovolenou, ale mámě nechali v bytě na starost čerstvě nemocného 13letého kocoura. Takže máma se v podstatě měsíc a půl nehne z bytu.
Zvala jsem ji na pár dní chalupu v kraji, který miluje, nemůže, hlídá. Zvala jsem ji na slavnost v spřízněném hotelu, nemůže, hlídá. Chtěla bych, aby přišla na večeři k nám, nemůže, je unavená, protože hlídala. Chci ji vzít na pár dní do Krkonoš, neví, protože co kdyby hlídala.
Nejen že bych si taky ráda občas užila vlastní matku (ve zdraví a při smyslech), ale bojím se, že ji to vyčerpává a nedělá dobře.
andulka01 Je to blbý, ale tohle si máti musí vyjasnit sama. Osobně bych mezi aktivity rodičů a sourozence nezasahovala, nikdy. A já se vždycky ptala, jestli se jim to s něčím nekreje a byl klid. Můžeš, nemůžeš, čau.
notna to vás lituju, my už máme vybráno a snad ji koupíme zejtra, naše domacnost by brzo zmizela pod obrovskou horou špinavých hadru
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.