Kokoskašmarna
no hele já už od svojí garáže vyháněla fakt hodně lidí, to že jsem neodjela vůbec (na rodinnej víkend ) included..peklo velký!
Stěžovací vlákno
Kan to se ještě vyrábí, auta s tankováním vpravo? dyk je to nepraktický, jako řidič obíhat auto... si dycky řikám, co si ty designéři mysleli, když to navrhovali... a já si teda taky radši počkám na ten "svůj" stojan, nebaví mě prát se s hadicí
tina jejda
Ounz chápu! Já prostě vystoupit potřebuju. Je dost lidí, co neuhnou vůbec a taky těch, co si myslí, že stačí zastrčit břicho ![]()
tina uff, uprimnou soustrast.![]()
Chtěla jsem si postěžovat na tchýni, ale ani nejdu.
tina hrozný ![]()
tina ach jo
mně před garáží pravidelně parkovalo nějaký hovado... tak jsem vždycky částečně povyjela, zatroubila a odešla - oni se totiž styděj k tomu autu přijít! tak do 1/4 hodiny auto většinou zmizelo... jednou teda ne a to jsem zrovna odjížděla na akci, kde jsem musela bejt na čas, tak jsem volala policajty... oni si na majitele najdou v systému tel.č. ... pani se otráveně dostavila a tvrdila jim, že tam stojí správně, protože na garáži nemám takovou tu červeno-modrou kulatou značku (Zákaz zastavení)... policajt jí utnul, ať neplácá nesmysly nebo jí pošle na přezkoušení ![]()
tina chjo... to jsou všechny starosti pak malicherný
tina ach bože môj ![]()
Evaeva jojo, narovnaj se a nadechnou a je to v cajku ![]()
RoSa no..já tenkrát obzvonila zoufale celej barák, a všichni unisono tvrdili, že to oni nee, policie mě poslala kamsi, že to je soukromej pozemek, tedy smůla a majitel mi to nezvedl..no druhej den ráno bylo auto pryč - jak píšeš, počkal si asi někde za rohem. Karma ho ale dohnala velmi záhy - když jsem se vracela, už tam zas byl, a pokoušel se vyjet, no tak jsem mu zastavila v cestě a konfrontovala ho s mým názorem na jeho parkování, asi si to za rámeček nedal..
tina Strašný ... hodně sil kamarádce a tobě, jako její opoře. ![]()
tina To je strašně smutné, bude chybět na mnoha místech.
RoSa já myslím, že většina má tankování v pravo, proto jsou větší fronty u těch stojanů ![]()
RoSa BMW pro evropský trh jedině na pravé straně. Moje zkušenost. Japonci zase levou a Amici obě strany.
Kan no ale někde mi ta hadice nevystačí, minule jsem ještě i popojížděla co nejblíž a stejně to nevyšlo, a teď v Rakousku znovu, v obou připadech jsem odjela, tankování ještě úplně akutní. A teď mě to asi na nějakou chvíli odradilo to znovu zkoušet, při představě, že couvám za ty další auta, co čekají na pravou stranu....
Peetra1 A to je divné, protože tady v cz jsou na to předpisy, směrnice a normy, jak má být petroflex dlouhý a bývají 4m, 6m a 10m.
tina to je smutné ![]()
Už zase jsem půlku noci nespala, přiletěli ke mě na návštěvu snad všichni komáři z okolí a ani spray (který nesnáším, takže pak nespím z toho jak mi to smrdí) nepomohl, furt mi lítali kolem ksichtu, když jsem na chvilku zabrala, zaútočili na cokoli co čouhalo zpod peřiny. No jsem zeštípaná úplně všude, ruce, nohy, záda, krk...
Budu muset koupit takový ten Raid do zásuvky, to snad loni jediné pomohlo. Nebo němáte tip na něco přírodnějšího, prosím?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí