Karja na pavouky bude skvělá ta kočka. Oba moji kocouři je chytají a pochutnávají si na nich. Když vidím pavouka či jiného skvora, stačí povolat kocičaky.
Stěžovací vlákno
Malvin Fuj je mi blbě:D. Jako pro kočku jsme si měli dneska jet a paní mi psala, že ji nemůže najít? 3 týdny nám ji drží kvůli dovolený a teď tohle.
A ještě mě pobavil muž, říká mi, jed tam bez deti, ony si tam určitě vybreci tu černobílou, ale ja chci tu svoji co jsem si vybral:D. Takže já tam budu ještě za důru co nedovolí dětem kočičku, co si ony vyberou:D
Sietky nemáme, ani muchy. Ale osy sa v kuchyni objavujú
a komáre v spálni. V zasuvkach máme ultrazvukove odpudzovače hmyzu, keď som ich asi pred 3 rokmi prvýkrát použila, tak super, ale už vlani to nefungovalo
.
V nemocnici boli aj sietky, aj odpudzovače sme mali a komáre veľké ako svet ![]()
Karja pavouky mame taky, nastesti se jich nebojim. Vic me rozcilujou mravenci, ne ze bych se bala, ale jsou mi protivny a nevim, kudy to sem furt leze.
Kocicky asi budete mit dve, jak to pozoruju ![]()
Karja tak dvě kočky jsou lepší než jedna. Jedna pro holky, jedna pro manžela.![]()
A paní kotě našla nebo ne? Bych ho asi ořvala, být holkama kdyby fakt nebylo.
Kanjá třeba 20% na výplatě celkem poznám.
Malvin Holky to naštěstí neví, jako ví, že si ho budeme pořizovat, ale tak nějak, že zatím shanime, kdo má koťata. Nevím, napsala mi, že je nemůže najít, tak snad jsou jen zalezla. Kočky dvě nechceme, to už by muž nedal, navíc mi prijde, že mezi dvěma a jednou je hroznej rozdíl, asi jako u dětí:D. Ale jsou krásny obě dvě to jo:D
Karja jo, na pavouky sítě nefungují, to můžu potvrdit
. Máme opředený celý dům, i uvnitř samozřejmě.
Karja vaše mouchy jsou asi u nás, teď asi poslední dva roky jich jsou miliardy, stačí otevřít na chvíli dvere ven a jsou jich tu desítky, předchozí roky jsme mivali cely leto dokořán, teď (i kvůli vedru) zaviram
mouchy, komáři, vosy, pavouci (jsou nahoře pod stropem, mazane, kočky nepomahaj)
a s kockama to kupodivu tak není, narozdíl od děti nebo psu, jen ty naše už sezerou vagóny
Kanjá třeba 20% na výplatě celkem poznám.
Nepřetáčej, řeč byla o čerstvém vzduchu.
Kan 20% poznáš i na větrání, pětina mi přijde dost. Ale to je prostě tím, že v Praze je teď venku pořádně větratelně tak dvě hodiny v noci. Kdyby se tu ochladilo v osm, tak se to za noc vyvětráš.
Karja 2 děti, 2 kočky. Koťata si spolu moooc vyhrajou, a každé dítě si nuchna svou cici:)
Kan 20% je prostě 20% ať už na výplatě, porci oběda nebo čerstvém vzduchu.
.
rasaNori My jsme dvě kočky dřív měly a je to moc, když jsou i doma. Ségra kdyz měla předloni dvě kočky, tak to spíš vypadalo, že tam bydli ty kočky než oni:D. Budou se muset umet domluvit, dřív u prarodicu taky měly jednu kočku a v pohodě;-)
continuity 20% na vyvětrání nepoznáš. Pokud ovšem nemáš přístroj na měření.
Kan ne že bych byla nějaký super pozorný čtenář, ale nebylo někde v počátcích téhle debaty o sítích, že to předřečnice právě pocitově poznaly?!
Malenge pocitovo áno, len tie percentá teda tiež neviem ako.
Kan u nás rozhodně, tady už je 20 % extrémní rozdíl edit: na světelnosti. continuity děkuji za potvrzení, tady je hodně temno, stačí, že trvám na záclonách, abychom nebyli vidět na první dobrou z ulice. Kdybych přidala sítě, budeme žít v kobce.
S těmi pavouky mám takový tip, pokud vám nevadí třesavky, tak když si je necháte doma, vyloví ty velké a chlupaté pavouky
jenom na snovačky nám to letos nějak nefunguje, těch tu máme pořád nějak hodně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí