barbucha my jsme hráli takové ty klasické "hry" typu komu z deseti lidí transplantuješ ledvinu, když každý z nich je v něčem dobrý i špatný člověk...
Nádhera. Hned bych se zapojila: hoďte si korunou a víc mě neobtěžujte. Kristepane, to je zábava ![]()
barbucha my jsme hráli takové ty klasické "hry" typu komu z deseti lidí transplantuješ ledvinu, když každý z nich je v něčem dobrý i špatný člověk...
Nádhera. Hned bych se zapojila: hoďte si korunou a víc mě neobtěžujte. Kristepane, to je zábava ![]()
barbucha Adapťáky bych okamžitě zrušila! Vždycky jede 150 učitelů, psychologů a metodiků a hrajou kdesi v řiti dementní hry a my za ně suplujem fyziky a těláky
Peklo.
Jinak Svitava taky nic moc situace. ![]()

continuity bych chtěla slyšet blekotajici ucitelnicu,až bude mluvit s nasratymi rodiči a obhajovat odjezd. Ten ten tam.
Tak bratr je ve Zlatých horách, barák už plave. My v Ostravě jsme si doma zapytlovali co šlo, odvezli všechny auta k příbuzným na druhý konec, kočky jsou v pracovně v patře, se vsema proprietama, tchany to dle všeho vyplavi (jsou přímo u reky) a celý je to úplně na <>...
rasaNori
. Držte sa.
rasaNori my už na chalupe máme vodu; je to starý barák bez sklepa a zvýšeného přízemí. Teď jde jen o to kolik vody bude. Odepiseme lednici, pračku a mrazák, ale ten bordel. To bude peklo.
barbucha jsem nove ve firmě, kde si všichni týkají od vrchního šéfa po skladníka. Ze začátku bylo divné volat někomu, koho jsem nikdy neviděla s tím: ahoj ty. Ale zpětně to zase musím hodnotit kladně. Což bych předtím nikdy neřekla, že budu hodnotit. Mnohem dřív jsem získala pocit, že tam patřím a přijde mi, že ti lidi jsou ochotnější
My meli v r. 1976 na VS misto adaptaku bramborovou brigadu v Teple. Jeste tam byla v klastere kasarna, takze nektere z nas se poznaly nejen se spoluzaky, ale i s obranci vlasti. A jedna taky s pedagogem, ale moc ji to nepomohlo, vylili ji jeste v prvaku.
Svratka na Oltecu taky nic moc teda

Vsem vodou ohrozenym preju, at jsou pripadne skody co nejmensi, nejradsi vubec zadne. Kdyz ctu, ze na Labske louce je rybnik, nemam dobry pocit. A chudaci lidi v zaplavovych oblastech.
viktorka_od splavu a to ještě je pořád z toho regulovaného odpouštění nebo už přetékají?
Držím moc palce
nechci dělat chytrou, ale tady mám pocit, že se to těžce nepovedlo.
continuity Brněnská přehrada má rezervu, v tuto chvíli je odtok stejný jako přítok - čili vypouštějí, co můžou. Informace stará pár hodin.
continuity zatim dobry, jak pise Jitka, akorat tu zaclo strasne fucet. puvodne jsem se chtela jit podivat pod hraz, tak asi zejtra. ja myslim ze prigl to da
na druhe strane u Svitavy bude asi hur
continuity jinak ta "naplavka" co tam vyrabeji to je fakt tragicky, jsem rada ze uz tam nebydlim tak se naseru jen prilezitostne![]()
Jitka77 jj,já si myslím, že teď to sice vypadá hrozivě, ale je to pod kontrolou. Blbý je co se stane pak. Podle Aladina pršet jen tak nepřestane. ![]()
U nás teď svítí dokonce slunicko
jinak teda Vltava před Kralupama už žádný extra rezervy nemá

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.