rasaNori no uf :(
Stěžovací vlákno
rasaNori Držte se! U nás přestalo pršet. Což teda nic neznamená, protože v Jeseníkách prší.
Brácha plave, nám jde ostravice naproti, tchani plavou, teď ještě stěhujeme kamarády. V ove svítí slunce...
rasaNori no mazec! Myslíme na vás ![]()
Tak aktuálně u nás dobrý, ostravice směr z FM klesla o 40cm za hodinu, potoky z druhé strany ulice u nás stíháji, zbytek rodiny stále plave...Opava stále stoupá

rasaNori držím palce a hodně sil ![]()
rasaNori Držte se
Mám ten 97 v živé paměti, naši opouštěli dům na člunu, strašné to bylo....
protoze to je akorat tunel na prachy. a znicili krasna mista uplne zbytecne. a tak bych mohla pokracovat, ale nechci.
Pro ty, které měly pocit, že jsem málo empatická...
Postižených povodní je mi samozřejmě líto.
A nedělám si z toho "byznys" jako politici
Politici se teď musejí rychle přeorientovat na novou disciplínu: dát o sobě vědět v době krize. „Překryje to pravděpodobně až do krajských voleb všechno ostatní,“ říká pro ČTK politolog Lubomír Kopeček.
viktorka_od splavu taky jsem se chtěla zeptat. Proč myslíš, že zbytečně, ty úpravy jsou kvůli protipovodňové ochraně, nebo ne? Plus asi výsledek bude mít nějaké rekreační využití pro lidi.
Tvl ja se zblaznim! Moje sestra a moje matka jedou do Prerova a pak na volarezu na Ovcarnu, ktera je ovsem uz od vcera zavrena. Moje sestra z principu nesleduje zpravy, takze ona nevi, co se deje. I kdyz jsem ji to psala. Mam chut pouzit hodne sprosta slova. Segra je kancelarsky vojak, vysoka sarze. Fakt by si zaslouzila jit ted makat do terenu. Pardon za ten vylev, ale musela jsem si odlozit.
Lamicka v klidu, podle mě je tam nikdo nepustí...
Lamicka to je na zabití ![]()
rasaNori drzim palce at se aspon vam voda vyhne. A ostatni maji vodu jak? Musi se evakuovat? Strasny moc.
Na severu je to lepsi, Smeda snad klesa. Tady uz to snad vsichni ustoji
. akorat kamaradka, ktere vede pres pozemek potok u Raspenavy se mi jeste neozvala. Tak se bojim, ze je vytopena (jako uz mnohokrat).
S čím souhlasím v této chvíli, že jak zvládnou především krajští hejtmani turhle krizi, velmi ovlivní výsledek, jak pozitivně, tak negativně. Ale nedá se fakt říct, že tiskovou a nočním zasedáním si křížový štáb dělá PR (je to součást jejich práce).
Nevím z jakého kontextu je to vytrženo, ale to vyjádření neznamená, že mají nějakou jinou možnosti než to dělat.
rasaNori Mate proud? U nas elektrina nejede od pulnoci :-(
continuity Souhlas. U nas Puta myslim vyhraje, stejne jako treba Kuba. A asi zaslouzene. Funguji vyborne, dikybohu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí