Raduza Mohučanka Jeseník je na úplném okraji české stran hor Jeseníků. Když vezmu Praděd jako střed, tak hlavní průser je od Pradědu na sever (Jeseník, Zlaté Hory) a východ (Krnov, a dál pak Opavsko). Tam ony ale nejedou, ne? Od Pradědu na jih, aspoň podle zpráv, které mám, to není zlé, brácha mi poslal dnešní fotky zalité sluncem. Podle mě z jihu k Hvězdě, tj. rozcestí na Ovčárnu, klidně dojedou. Ale je to jen můj dohad, detailní zprávy nemám a vycházím jen z pár kusých informací. Ovšem jet dobrovolně a úplně zbytečně takhle podmáčeným lesem a v situaci, kdy to klidně může začít valit z lesa mimo všechna koryta je...no, bez komentáře.
Stěžovací vlákno
Lamicka Kdyby v tom nefigurovala ta maminka o kterou má člověk strach asi vždycky, tak bych asi popřála sestře krásný výlet.
Raduza tusim, ze vytahne vojensky prukaz a da rozkaz.
(moc hodnosti nad ni neni)
To asi leccos vysvětluje
Pinot Noir aha, já pochopila, že jedou do Jeseníku (města), a ono to mělo být asi do Jeseníkůůů. No ale stejně...
Spadané větve byly včera večer i u nás ve vedlejší ulici, kde je alej.
Sweet Potato ano...
Mohučanka jedou na Ovcarnu
Černá kočka ted uz jen doufam, ze budou mit hladky prujezd
Pinot Noir diky, trochu jsi me uklidnila
Lamicka do Jeseníku??? Sestra je mimozemšťan? ![]()
Najdi rozdíl...

No do háje!
rasaNori no teda! vaše zahrada? a co kuchyňská linka, už je to v kuchyni? mně takhle zateklo kolem komína, když jsem uvažovala o malování... ale tohle je jiná liga, no... lituju všechny a moc na vás myslím!
RoSa to je pozemek tchanu, jejich vymazlena chata se zahradou přímo u řeky Opavy...
Pinot Noir aha, já to pochopila taky jako město Jesenik. Tak jako tak je to šílený.
rasaNori ach jo ![]()
rasaNori Opava jde pořád nahoru, je to hrozné. Opava (město) je totálně pod vodou, aspoň tak polovina města.
rasaNori To je hrůza a to je jen jedna nemovitost o lter mluvíš, že tam počítají s vodou? Nebo jim to zaplaví chatu i dům? Hrozny. Držím palce, ať se to nesere ještě více.
Lamicka A ty se segrou prostě už prestan bavit, mamka tohle musí pochopit. Normálně bych ji úplně ignorovala už v celém svém životě a vídala ji možná tak u mámy na narozeninách. Pokud nám ty nic netajis o sobě a svém chování, tak ona je úplně přes čáru, normálně sebestrednej člověk zralej na papíry na hlavu. Vážně přemýšlej, jestli se s ní musíš bavit kvůli mamce, s někým, kdo je na tebe opakovane hnusnej a to ještě vědomě hnusnej. Hodně štěstí!
Karja oni to mají chatu, bez ČP, ale bydlí tam celoročně (takže vlastně dum).
Lamicka to je mi moc lito. Uplne chapu tvoji beznadej, mame v rodine podobny pripad a je to proste marny ![]()
Jen se zeptam, tvoje mama vi, ze ti sestra pise takove zpravy? Kdyz pak na tebe tlaci, at se udobrite? Ja bych je asi matce predlozila a oznamila ji, ze dokud se mi sestra za sve chovani neomluvi, tak ja rozhodne nebudu nejake usmirovani iniciovat.
Lamicka myslím že v pátek byla na vnitřní síti AČR zpráva, že vojáci jsou připraveni v případě potřeby pomoci, to si jako i ministryně vymýšlí? ![]()
Karja dekuju
ja strasne nerada konflikty, proste verim, ze na vsem se da domluvit. No a kdyz na konflikt dojte, tak si to vycitam a hledam chybu u sebe. Nekricim a neurazim. Jenze segra je proste odmala startovaci a je s ni tezke porizeni. Vztah s ni resim obcas tady, intenzivne na terapii... jenze ono se to vzdy na cas uklidni a je to fajn. No a pak prijde nejaka takovahle situace a nasleduje vybuch, urazky a vycitky.
Zuzuli Muj muz s ni uz nekomunikuje vubec a mne se divi, ze ji davam dalsi a dalsi sanci. Jenze na me pak vzdycky tlaci mama a casto i tata, at se udobrime, ze jsme segry a tak. To je pro me desne tezke. Nasi byli i u toho, kdyz me pred lety uhodila pred detmi. Stejne na nas tlacili, at se udobrime.
JankaM nojo, segra ma svuj nazor
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí