Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. zaří 2024 13:59

Lamicka mně to přijde jako korektní řešení. Těžko se z vás stanou kamarádky. I když bych si odmyslela vulgarity, tak si evidentně nemáte co říct.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. zaří 2024 13:59

Karja věřím, že někdy je to potřeba

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 16. zaří 2024 14:00

Lamicka rozhodla ses spravne, ale lehke to nebude. Ta touha rodicu, aby spolu deti vychazely, byva nekdy slepa. Drzim palce, at to vasi pochopi.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 16. zaří 2024 14:00

Lamicka Jo, hlavně víš co, ten váš vztah je prostě takovej disproporční, vy se pohádáte, ty se tim trápíš, ale jí je to uplně jedno, ona to spláchne a kdoví, jestli jí není ještě líp. Tak hodně štěstí!

Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 16. zaří 2024 14:07

Kokoska nevim, jak moc tlacili nasi na segru. Oni kolem ni taky naslapuji, protoze vi, ze hned startuje. Na me tlacili opravdu hodne, ze jsem vzdy povolila a treba ji pozvala na narozeniny a tak. Neomluvila se.

V nasi rodine se nikdy o problemech nemluvilo, bud to tam bouchalo nebo se plakalo a vycitalo. Takze je tezke tohle tema otevrit a normalne se o tom pobavit. Muj muz to absolutne nechape, u nich se normalne o vecech mluvi a problem se resi. Ten s moji segrou prestal mluvit po 1. vybuchu. 

Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 16. zaří 2024 14:08

Karja dekuji

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 16. zaří 2024 14:22

Lamicka Jo, hele je to na tobě to zlomit ta rodinná nastavení. Ty seš dospělá, ty máš novou rodinu a nemusíš držet pravidla té stavající. Když se toho budeš držet a neustoupíš, tak to třeba ti bystřejší z nich časem pochopí;-). 

Chování je to přes čáru, kdyby ti napsala "hele hod se do klidu, nestarej se, jsme v pohodě", tak si řekneš, jo je ujetá, ale je to prostě něco s čim můžeš tak nějak koexistovat v tom sesterském vztahu, prostě "jo je blbá, ale jsme segry". Ale x zpráv plné uražek, když může ten názor projevit jen jednou, tak to ne. 

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 16. zaří 2024 14:29

Lamickařekla bych, že rodiče nějakou dobu tlačit budou, než se s tím smíří. Nebo spíš než pochopí, že s tebou nehnou. Tak se drž

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 16. zaří 2024 14:35

Lamicka držím palce

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 16. zaří 2024 14:59

Lamicka přeji ti sílu vytrvat v dnešním rozhodnutí

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 16. zaří 2024 15:09
Reakce na Lamicka:

Karja Kokoska Evaeva a dalsi - moc dekuji za podporu v noci jsem nemohla spat, ale alespon jsem vse promyslela a rozhodla se. Uz to takhle dal nejde, nemuzu ji davat dalsi a dalsi sanci. Ten povodnovy vylet byl opravdu pres caru. 

​Ja bych rekla, ze pres caru je hlavne to, ze te prastila

Jak uz ti (dobre) poradily jine, drz se a nedej se! Jen proto, ze se u vas v rodine neco delalo nebo nedelalo odjakziva fakt neznamena, ze se tim musis do smrti ridit.

Ja mam teorii, ze lidi se k nam chovaji tak, jak jim dovolime!

Drzim palce

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 16. zaří 2024 15:12

Lamicka jasi to jako starsi ze dvou sourozencu uplne neumim predstavit, ale zkousim:-) kazdopadne neni to o tom, ze se nekdo za tebe postavi ci nepostavi a ze "snad" bude respektovat tve rozhodnuti. postavit se potrebujes ty sama za sebe a jakmile to udelas, je ciste na nich, jak se s tim vyrovnaji, respektovat to ale budou muset, neb jim proste nic jineho nezbyde.

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 16. zaří 2024 15:15

Lamicka Moc ti přeju, aby odhodlání vydrželo a nastavila sis mantinely a netrápila ses. A chápu, jak moc to musí být těžký, když na tebe ještě rodiče naléhají.

Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 16. zaří 2024 16:33

viktorka_od splavu vsak ja vim, bohuzel s moji rodinou mi to moc nejde. Budu na to dal pracovat. Dekuji.

Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 16. zaří 2024 16:35

Dobre zpravy - mama je doma. pry to zrusily. 

Jeste jednou dekuji vsem za velkou podporu. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 16. zaří 2024 17:24

Lamicka No uf! Víš co mě vždycky mrzí - ze v tuhle chvíli nepřijde nějaká (sebe)reflexe. Typu "hele ti jsme fakt neodhadly" nebo "bylo to zbytečný" ... já si lidí, který tohle umej, strašně vážím. A sama se ti snažím dělat, i když mi to někdy fakt nejde přes pusu a je nekonečně snazší dělat jako by nic.

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 16. zaří 2024 17:54
Reakce na MP Marge:

​Pod tohle se podepíšu. Lamicka drž se a nepovol.

Ja mam teorii, ze lidi se k nam chovaji tak, jak jim dovolime!

Drzim palce

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 16. zaří 2024 18:03

MP Meri ja mam spis zkusenost, ze takove typy ti to jeste omlati o hlavu. Neco jako Kdybys nedelala vlny, mohly jsme si udelat fajn vylet, ale kdyz jsi tak vyplasila mamu, musely jsme se kvuli tobe vratit. Lamicka doufam, ze to teda takhle u vas nedopadne!

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 16. zaří 2024 18:09

Kokoska jj presne:-)) ja bych v nejakou sebereflexi dotycnejch vubec nedoufala, to akorat vyvola zklamani