Lamicka mně to přijde jako korektní řešení. Těžko se z vás stanou kamarádky. I když bych si odmyslela vulgarity, tak si evidentně nemáte co říct.
Stěžovací vlákno
Karja věřím, že někdy je to potřeba ![]()
Lamicka rozhodla ses spravne, ale lehke to nebude. Ta touha rodicu, aby spolu deti vychazely, byva nekdy slepa. Drzim palce, at to vasi pochopi.
Lamicka Jo, hlavně víš co, ten váš vztah je prostě takovej disproporční, vy se pohádáte, ty se tim trápíš, ale jí je to uplně jedno, ona to spláchne a kdoví, jestli jí není ještě líp. Tak hodně štěstí!
Kokoska nevim, jak moc tlacili nasi na segru. Oni kolem ni taky naslapuji, protoze vi, ze hned startuje. Na me tlacili opravdu hodne, ze jsem vzdy povolila a treba ji pozvala na narozeniny a tak. Neomluvila se.
V nasi rodine se nikdy o problemech nemluvilo, bud to tam bouchalo nebo se plakalo a vycitalo. Takze je tezke tohle tema otevrit a normalne se o tom pobavit. Muj muz to absolutne nechape, u nich se normalne o vecech mluvi a problem se resi. Ten s moji segrou prestal mluvit po 1. vybuchu.
Karja dekuji ![]()
Lamicka Jo, hele je to na tobě to zlomit ta rodinná nastavení. Ty seš dospělá, ty máš novou rodinu a nemusíš držet pravidla té stavající. Když se toho budeš držet a neustoupíš, tak to třeba ti bystřejší z nich časem pochopí;-).
Chování je to přes čáru, kdyby ti napsala "hele hod se do klidu, nestarej se, jsme v pohodě", tak si řekneš, jo je ujetá, ale je to prostě něco s čim můžeš tak nějak koexistovat v tom sesterském vztahu, prostě "jo je blbá, ale jsme segry". Ale x zpráv plné uražek, když může ten názor projevit jen jednou, tak to ne.
Lamickařekla bych, že rodiče nějakou dobu tlačit budou, než se s tím smíří. Nebo spíš než pochopí, že s tebou nehnou. Tak se drž
Lamicka držím palce ![]()
Lamicka přeji ti sílu vytrvat v dnešním rozhodnutí
Karja Kokoska Evaeva a dalsi - moc dekuji za podporu
v noci jsem nemohla spat, ale alespon jsem vse promyslela a rozhodla se. Uz to takhle dal nejde, nemuzu ji davat dalsi a dalsi sanci. Ten povodnovy vylet byl opravdu pres caru.
Ja bych rekla, ze pres caru je hlavne to, ze te prastila ![]()
Jak uz ti (dobre) poradily jine, drz se a nedej se! Jen proto, ze se u vas v rodine neco delalo nebo nedelalo odjakziva fakt neznamena, ze se tim musis do smrti ridit.
Ja mam teorii, ze lidi se k nam chovaji tak, jak jim dovolime!
Drzim palce ![]()
Lamicka jasi to jako starsi ze dvou sourozencu uplne neumim predstavit, ale zkousim:-) kazdopadne neni to o tom, ze se nekdo za tebe postavi ci nepostavi a ze "snad" bude respektovat tve rozhodnuti. postavit se potrebujes ty sama za sebe a jakmile to udelas, je ciste na nich, jak se s tim vyrovnaji, respektovat to ale budou muset, neb jim proste nic jineho nezbyde.
Lamicka Moc ti přeju, aby odhodlání vydrželo a nastavila sis mantinely a netrápila ses. A chápu, jak moc to musí být těžký, když na tebe ještě rodiče naléhají.
viktorka_od splavu vsak ja vim, bohuzel s moji rodinou mi to moc nejde. Budu na to dal pracovat. Dekuji. ![]()
Dobre zpravy - mama je doma.
pry to zrusily.
Jeste jednou dekuji vsem za velkou podporu.
Lamicka No uf! Víš co mě vždycky mrzí - ze v tuhle chvíli nepřijde nějaká (sebe)reflexe. Typu "hele ti jsme fakt neodhadly" nebo "bylo to zbytečný" ... já si lidí, který tohle umej, strašně vážím. A sama se ti snažím dělat, i když mi to někdy fakt nejde přes pusu a je nekonečně snazší dělat jako by nic.
Kokoska jj presne:-)) ja bych v nejakou sebereflexi dotycnejch vubec nedoufala, to akorat vyvola zklamani
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí