Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2024 13:25

Anaj tak on člověk zachytí různé blbosti. A obvykle ty, co nepotřebuje S kočárkem zvoním pokaždé 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 11. října 2024 13:41
Reakce na Evaeva:

Karja my na osmiletém gymplu neměli vůbec nic, když jsem to doma neřekla, rodiče se to dozvěděli až na třídních schůzkách 

​My jsme taky měli jen na prvním stupni základky, pak nic. A myslím, že i na tom prvním stupni se do notýsku psali jen jakože organizační vzkazy pro rodiče, ukoly ne. 

Offline Beranka
422 příspěvků moje polička 11. října 2024 13:44

Já jsem byla asi před měsícem v Praze po cca roce. Jela jsem autobusem MHD a jen tak tak jsem si stihla všimnout, že se něco děje a musím zvonit, že chci vystoupit (bylo strašně málo lidí a tu zastávku znám jen jako normální, ne na znamení). Tak jsem to zmáčkla a vystoupila. Druhý den jsem jela tím autobusem k metru, to bylo hodně lidí, ani si nepamatuju, že by se hlásilo něco o znamení. No, a od tý doby už jsem na to zapomněla. Takže kdybych dneska jela do Prahy, tak tu "mou" zastávku přejedu, protože by mi nedošlo, že je vše na znamení, a vy píšete, že už se to nehlásí. 1-2 x ročně v Praze, zkusím na to myslet, na starý kolena to snad už v sobě zažiju:-)

Offline Tabea
8151 příspěvků moje polička 11. října 2024 13:54
Reakce na Pinot Noir:

Anaj já se teď teda projevím jako věčný oponent, ale nenápadná informace? Psalo a mluvilo se k tom všude, a že všechny zastávky autobusu budou na znamení a že upozornění bude běžet v autobusech jen omezený čas vědí i lidi z opačného konce republiky, kteří v Praze nikdy nebyli. 

​tiše se obývám, že jsem to zaznamenala i já v zahraničí. I když o tom místní noviny teda nepsaly.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2024 14:09

Karja ale tu pětku bys tam asi měla. Akorát pak už asi nejde opravit

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 11. října 2024 14:11

Evaeva jo takhle v žákovské. Jo ta byla na základce, to ano;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2024 14:13

Karja my právě na gymplu neměli nic, ani na tom nízkém. Naši teda věděli, jak na tom zhruba jsem. Ale čtyřku z aj viděli až na vysvědčení. Byli trochu v šoku

Offline letfenixa
10903 příspěvků moje polička 11. října 2024 15:23
Reakce na zelene.oko:

Já se přidávám k té samostatnosti. Nám volají rodiče ještě na univerzitu a řeší studijní záležitosti za své děti. A ne, není to občasný, ale pravidelný jev.

​tak ale toto je už moc

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 11. října 2024 15:37

Hele, nemáte tady nějaký vlákno o dětech? Si stěžuju, nechci 7 stránek číst ani o dětech, ani o učitelích...

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 11. října 2024 15:39

Samanthajako že slovo dítě se v žádném jiném než dětském vlákně nesmí napsat? To už trochu přeháníš, ne? 

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 11. října 2024 15:42

Pinot Noir

to ve stěžovacím vlákně nesmím napsat, že mě nudí, jak řešíte dokola jednu pětku? 

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 11. října 2024 15:49

Samantha tak to přeskoč, no. Diskuze, co mě nudí, třeba o nazouvacích křuskách a hábitech z COS, taky přeskakuju, a že jich je vždycky X stran v pravidelných intervalech.

Offline letfenixa
10903 příspěvků moje polička 11. října 2024 20:56

Samantha tak pardón 

Online Garfie
28589 příspěvků moje polička 12. října 2024 02:12

Samantha Náhodou to je ale super zajímavý téma, mě vždycky baví, jak tady ty věci každý vnímá jinak, přitom každý má relevantní argumenty. 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 12. října 2024 07:39

Pinot Noir ty jo já strašně bojuju sama se sebou, že školky byly pravidelne reporty, jednou týdně fotky, pořád se něco řešilo. A teď nevím, co se v té škole deje:D Ale jako jo, třídní píše vždy v pátek týdenní souhrn, a píše to i jako měsíční. A vždy tam příhodi 2 až 3 fotky. 

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 12. října 2024 10:14
Reakce na Karja:

notna asi si to neumíme tolik představit, protože takhle staré dítě nemáme. Ale nevím, však kolik hodin se supluje? Já to beru za nestandardní věc, co se stane třeba jednou dvakrát za rok, takže to prostě není moc zažitý, navíc každý vyučující má určitě pro to svoje suplování jiná pravidla, i ten suplující učitel asi ne každý ten předmět zvládne, takže to záleží i na to. 

Haha, pockej...Nadstandardni vec je suplovani? Ja minuly tyden 5 hodin nad uvazek a tento tyden dalsich 5. Vlastne slavime kazdou volnou hodinu, kterou nam vedeni necha. A ze jich je fakt minimum. Nebyt takovyho suplovani navic, tak bych tu praci asi i zvladala.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. října 2024 10:16

Luna odpadají u vás krajní hodiny? To byl pro nás vždycky svátek

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 12. října 2024 10:18

Evaeva Neodpada nic.A kdyz jdes do knihovny nebo jedes s partou adhd silencu do jeskyne, kde se bojis o svuj i jejich zivot, tak to je prece neprima prace, kterou si odsuplujes.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. října 2024 10:21
Offline tv
4246 příspěvků moje polička 12. října 2024 10:51

Luna s nepřímou prací, když jdeš se žáky mimo školu, je to pěkně sprosté, nechápu, kdo to vymyslel.