Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Anaj
236 příspěvků moje polička 11. října 2024 11:22
Reakce na barbucha:

​Hele já mám pocit, že od toho už upustili. Už to ani nehlásej že bys měla mačkat tlačítko... a ani na tom grafu stanic na monitoru není u žádný stanice zvonek...

​Bohužel neupustili, jen už to ve většině autobusů nehlásí, a ani se nezobrazují zvonečky na panelu u jem zastávek. Proběhla nějaká velmi nenápadná informace v jakémsi článku, že to hlášení bude jen do konce září, ale v některých autobusech ještě dál informace bude. Opravdu  systematické a systémové 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 11. října 2024 11:23

notna Já jsem pár koulí taky dostala, ale teda jako za učivo no:-D. Mě prostě přijde zvláštní to nastavení, ale OK, je to tak od začátku dané, navíc ted je těch xy kanálů, jak ty informace předávat, student to slyší, dostane to i napsané někde na netu..., matka to vidí, otec to vidí. Je to asi jiný no. 

Offline Anaj
236 příspěvků moje polička 11. října 2024 11:25
Reakce na Karja:

notnaJá neschvaluji jednání toho rodiče a ani tu formulaci omluvy nebo řešení, ale to nastavení, zapomeneš za 5...nevim, ale třeba mají známek plno nebo je ta pětka dočasná než se to vyřeší. Nevím. Ale jako celkově mi ta situace přijde taková no...mohla bych se do ní dostat razdva:D

​Ale ono to nebylo, že zapomněl. On to zkrátka nepřinesl, protože počítal, že výuka nebude.

Je zajímavé, jak diskuze žijí vlastním životem, jak si do nich každý - pochopitelně - projikuje své zkušenosti. Je to obohacující.

A trochu to připomíná hru na "tichou poštu" - pamatujete ?

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 11. října 2024 11:27

barbucha uz nehlasej, ale neupustili

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 11. října 2024 11:28

Anaj JJ, taky mi to připadá, protože ono jak nemáš ty přesné informace, vždycky do toho promítneš nějakou další skutečnost.. Ale já jsem v prvním postu psala, že bych uvažovala stejně, nebo že by se mi mohlo stát, že bych to takhle popletla, ač by třeba pravidla na začátku roku byla řečená. Prostě zapomeneš, spleteš, myslíš si, že je to na další týden...nevím. Já jsem prostě hodná no!

Online barbucha blogger
35931 příspěvků moje polička 11. října 2024 11:28

Anaj moora 

To se teda těším na tu scénu, až někdo přejede

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 11. října 2024 11:45

Anaj Já jsem ráda, že to přestali hlásit, za ten měsíc už to bylo otravný. Ale mohli by to třeba výrazně napsat na ten panel se zastávkama. Teď jsou asi jenom nálepky na dveřích, nevím jak moc je lidi registrují.

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 11. října 2024 11:49
Reakce na Mrakoplas:

Karja mne sa to stava aj teraz :D Pridem do prace po jednom dni na HO. Jeden pohlad na pracovny stol a zistim, ze notebook som nechala doma

taky to umím

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 11. října 2024 11:51
Reakce na Makara:

taky to umím

​Hele můj muž má dva notebooky, radši:-D

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 11. října 2024 11:55

Anaj já se teď teda projevím jako věčný oponent, ale nenápadná informace? Psalo a mluvilo se k tom všude, a že všechny zastávky autobusu budou na znamení a že upozornění bude běžet v autobusech jen omezený čas vědí i lidi z opačného konce republiky, kteří v Praze nikdy nebyli. 

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 11. října 2024 11:58

Karja já třeba to, že by to doma zapomněl, považuju za větší známku flákačství, než že špatně vyhodnotil situaci a usoudil, že s jiným učitelem se přednes referátu realizovat nebude. A na blbý vyhodnocení situace mám zase talent já, takže mám zase více pochopení pro tohle.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 11. října 2024 11:58
Reakce na zelene.oko:

Já se přidávám k té samostatnosti. Nám volají rodiče ještě na univerzitu a řeší studijní záležitosti za své děti. A ne, není to občasný, ale pravidelný jev.

​No to bude v republice vypadat! Strašný, strašný, hanba by mě fackovala. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2024 12:01

barbucha no právě, pětka se dneska za nedonesený úkol dávat nesmí podle toho nařízení MŠMT 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2024 12:03

barbucha no už to nehlásí, protože to hlášení lidi už prý otravovalo. Platí to pořád 

Offline Anaj
236 příspěvků moje polička 11. října 2024 12:03
Reakce na Pinot Noir:

Anaj já se teď teda projevím jako věčný oponent, ale nenápadná informace? Psalo a mluvilo se k tom všude, a že všechny zastávky autobusu budou na znamení a že upozornění bude běžet v autobusech jen omezený čas vědí i lidi z opačného konce republiky, kteří v Praze nikdy nebyli. 

Asi jsem mimo "všude" - ale na stránkách DPP jsem  velmi často, v určitých obdobích téměř denně, i několikrát, a tam jsem nezaznamenala nic. Zřejmě jsem to přehlédla, ale taková informace by zas tak ukryta být, po mém soudu, neměla. Kolem jiných věcí se pořádají rozsáhlé kampaně, a tu jsem (já) nezaznamenala, a to jsem si povšimla i kampaně proti obtěžování zíráním, i když jsem její pojetí  nepochopila, přičemž nutnost  vystupování proti nevhodnému chování (nejen v dopravních prostředcích) plně podporuji.    

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2024 12:05

Karja muž ho naopak nosí furt. S námi teda jezdí i na dovolenou.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 11. října 2024 12:06

Pinot Noir No ale já taky. Já i uplně vidim situaci, jak já mu to říkám, že asi budou dělat něco jiného:-D:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2024 12:06

Anaj ty jo, já MHD dávno nejezdím denně, autobusem ještě míň, ale tomu o zastávkách na znamení se nedalo uniknout

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 11. října 2024 12:08

Evaeva u dcery ve třídě se za nedonesený úkol dává N, a když ho donese, N zmizí a přistane známka (pokud je předem dáno, že úkol bude hodnocen). Většinou jde o nějaky mini projekt, básničku nebo tak.

A loni byl incident, že chlapeček podepsal svoji písemku jménem spolužáka se speciálními potřebami. Dostal z písemky pětku, pak jsme o tom doma s dcerou debatovaly, že měl spíš dostat poznámku za podvod (?).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2024 12:08

Karja já bych to nedonesla, protože bych se na to den předem vykašlala. Ale kdyby mi někdo řekl, že ho mám mít i v případě suplu, tak bych to měla. (Nevylučuju, že by mohl zůstat na stole, to se může stát každému, ale u mě byl spíš problém to flákání)