Nějak se mi přehltil mozek. Po nemoci a jarňákách mám celkem pracovní stres (skoro měsíc jsem na nic nesáhla), zapomínám, kde je vpravo a kde vlevo, což se mi nedělo nikdy, co není zapsané, jako by nebylo a vyvrcholilo to dnes ráno tím, že jsem přivezla do školky dítě bez bot ![]()
Stěžovací vlákno
Promiň ![]()
Dášeňka jde celou dobu v bačkůrkach?
přeji ať vše rychle dostaneš pod kontrolu. Jinak ze školení time managementu mám, že zapisování uleví i přetíženému mozku a je pak efektivnější. Taky to nedělám vždy, spoustu věcí si pamatuji, ale považuji to za svůj nedobrý návyk až zlozvyk.
Teď jsem si mimořádně před důležitou schůzkou par bodů napsala a když nic jiné, alespoň to vypadalo, že jsem tu přípravu vzala vážně. ![]()
Něco mi vlezlo na průdušky
Chrastim při nádechu/výdechu, bolí to. Zítra mám jít na trh a ségře na narozky... Sakra, minulý víkend jsem si odpustila běžky, protože na mě něco lezlo a myslela jsem, že už budu v cajku. No tak nic, dám si další víkend doma.
Mohučanka tlapkam ale musim sa smiat, prepac ![]()
continuity no, tak nějak, akorát v ponožkách
v pátek beru kočárek, protože pak mívám fyzio, tak abych byla rychlejší a tentokrát jsem ty boty zapomněla přihodit. Tedy už se mi to jednou stalo, ale vzpomněla jsem si dřív než u vrat školky a mohla jsem se pro ně vrátit. (Učitelka se válela smíchy a řekla, že to nějak vyřeší.)
Jinak díky! A to zapisování funguje určitě, když jsem měla loni na podzim pocit, že mi praskne hlava z těch všech kroužků, docházka do školky byla nepravidelná, občas jsem musela zajít do práce, občas nějaký doktor...tak jsem si pořídila magnetickou tabulku, kam každou neděli večer zapíšu program rodiny na další týden. Visí mi to v kuchyni a je uklidňující vidět to napsané.
Mohučanka já dnes sbalila do skolky malé kalhoty na ven, a zase jsem je pěkně dovezla domu. Taky předpokládám, že to nějak ve školce vyresi;)
Mohučanka Ježiš. Já včera seděla 12 hodin u pc, pak jsem se odvalila do postele před pulnocí, do toho dvoje noční čurání, jedno počurání. Já jsem vstala a myslela jsem si, že snad nevidim, ale už jsem se srovnala. Ale přesně ráno jsem měla tři hodiny pocit, že jsem uplně mimo, naštěstí jsem měla na starosti jen odvalit sebe k lékaři a cestou něco koupit, tak to se mi povedlo jen z půlky ale ještě to doženu;)
andulka01 Lituju. U nás práci vystřídal chřipku zápal plic, takže ti co se vrátili na týden do práce, jsou zase doma. Máme nařízené přesčasy a 150% nasazení. ![]()
Mohučanka haha. dodnes vzpomínám, jak jsem vyrážela s dcerou cca 1,5 letou v zimě na procházku a nejel nám výtah (5.patro!). Dcera teprve tak trochu chodila (začla pozdě) a trochu se vozila, takže jsem v zimním oblečení vláčela ze schodů sporťák a dceru v náručí. A u schránek jsem zjistila, že nemá boty... ![]()
Tak já můžu plynule navázat stížností na školku, podívala jsem se odpoledne do aplikace na fotky ze školky a tam vzkaz ze včerejška, že dnes je masopust a děti můžou přijít v maskách
akorát že dcera nechodí do školky ve středu a ve čtvrtek, takže se do té appky ty dny nekoukám.
Ale bylo mi divný, že ráno v šatně byla holčička s motýlími křídly!! ![]()
Každopádně jsem si vytiskla plánovací kalendář na zbytek roku a zapsala si tam pracovní akce a deadlines a teď už bude dobře ![]()
Mohučanka jakože to dali vědět den předem?
Tak snad to mládě moc nemrzelo
Evaeva jo, den předem do fotkový aplikace
malá je ještě malá, vůbec nic naštěstí nepochopila. Jako třeba vůbec jí nepřišlo divné, že v šatně je holčička s vílí sukýnkou a motýlími křídly ![]()
(Zas tam mají náhradní boty pro experty, jako jsem já
)
Mohučanka ok, ty boty to napravily ![]()
Taková blbost, ale ..naštval mě můj psychoterapeut. Takovou blbostí, ale chodím k němu už několit let (s přestávkami) a měl by mě znát a vědět, že zrovna "tohle" mi vadí. Tak nic, jen jsem si odložila.
Samantha Takže jsi mu zaplatila za naštvání..:D Proto chodím do práce, sice mě štvou, ale mám to zaplacený já. Haha.
Kan Tak nějak... ![]()
Já sem taky jen odložím každoroční březnovou krizi. Vždycky v tuto dobu mám pocit marnosti. Netuším proč. A fakt každy rok v březnu nesnáším chodit do práce a brát rok co rok míň peněz a neschopnost z toho vystoupit a aspoň si založit vedlejší činnost. Dnes večer teda aspoň našepsuju malé plátno, ať udelam něco pro své zdraví ![]()
Luna Ale to tak je ne, že takové ty největší splíny a depky přichází na jaře. Že jak člověk podvědomě očekává od jara zrod něčeho lepšího nebo tak, a ono to nepřijde, je to furt stejný, at je teplo nebo zima, tak je to takovej náraz reality a podvědomého očekávání. Takže dobrý, slav, že to máš stejný jako všichni, a jsi ve standardu! Jinak tě lituju samozřejmě, snad se to brzo lepší.
Karja Jo zlepší. Nejlepší věci mi stejně poradí AI.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí