Aranel Tvůj sambo nemá pud sebezáchovy! ;o)
Stěžovací vlákno
Aranel jeste zije? Nezaskocilo mu? Treba obal od cokolady v krku ?
Aranel no to si teda dovolil!
Kokoska No, a pak už záleží jen na tobě, jestli to bude řapíkatý celer s tvarohovým dipem, nebo třeba steak s restovanou zeleninou ![]()
Kokoska Viď, nebo alergie na mandle že by se mu zničehonic udělala!!
Aranel On mu to kosmír ještě vrátí! ![]()
Aranel dost si troufá, takhle pár dní před svatbou ![]()
Aranel Nejsi ty těhotná a před svatbou? No ten riskuje! ![]()
Kapesníček v džínách!!! Upozorňovala jsem mnohokrát, že jeho oblečení před praním prohledávat nebudu. Takže moje nová černá bavlněná košile je na vyhození (přepírala jsem už dvakrát, nejde to z toho dostat). Má štěstí, že půda je ještě zmrzlá ![]()
Aranel Což je ovšem velké umění, možná si ho nech! ![]()
Aranel a ještě si u toho mlaská! ![]()
andulka01 Dones do sušičky, ta zatím zachránila vše.
andulka01 u nás kdo zapomene kapesníček, ten obírá, ne že by to teda k něčemu dlouhodobě vedlo
ale přeprání bohužel nepomůže, buď sušička, nebo co nejvíc obrat za mokra a pak doobrat za sucha plus lepivý váleček. Ale černá košile, to je zrovna hodně špatný, no.
Kapsy taky neprohledávám, ale milostpán používá zásadně látkový kapesníky. Takže jedinej zločinec jsem - občas - já
Ale sušička to fakt jistí, vyperu to znova a dám sušit... a cajk.
andulka01 taky neprohlížím a minule jsem nadávala fest. Naštěstí to bylo jen jeho prádlo, ale co času mě to stálo! Obírání, 2x máchání, lepivý váleček po uschnutí... Zajímavý je, že vždycky se to stane ve várce tmavého.
Kokoska To si taky vždycky říkám, když brečím nad vypraným kapesníčkem, že s bílým se to nikdy nestane!
Podle mě je to tím, že ty kapesníky jsou většinou v kapse u kalhot, a kalhoty bývají nejčastěji (aspoň u nás doma) tmavých barev.
Doporučuji kapesníčky Zewa nebo ty z Billy, ty se při praní nerozpadnou a katastrofa není tak velká.
continuity mame je, jenze vzdycky se v nejake tasce, batohu nebo bunde objevi neco ze starych zasob. Podivat se, co jsou zac nebo dokonce je vymenit, je asi problem rovny reseni kvadratury kruhu. A hlavne zbytecnost, vsak on to nekdo vyresi za pachatele.
continuity Souhlas, při žehlení vytahuji akorát tuhou hrudku. :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí